The Killing Floor (2006)
Jako że to forum jest dla prawdziwych hardcore-owych kinomaniaków, i większość naprawdę genialnych filmów ma już swoje tematy przeleciałem szybko filmy które oglądałem w ostatnim tygodniu i znalazłem jeden, który może nie jest genialny, ale na pewno zasługuję na wzmiankę na tym forum. Film nazywa się "The Killing Floor". Jest to naprawdę dobre kino akcji z gatunku Thriller. Oglądając film, wciąga nas po trochu, i już gdy uznajemy go za dobrego średniaka, następuje pewien ciekawy zwrot akcji... który daje właśnie tej produkcji to coś :) Specjalnie nie wchodzę w szczegóły, bo myślę że część z Was mogła tego filmu nie widzieć. Jeżeli ktoś film widział, to zapraszam do komentarzy.

Opis z Filmwebu (który jest beznadziejny i nie oddaję dobrego scenariusza jakim może się pochwalić ta produkcja) wygląda tak:

Cytat:Agent literacki przeprowadza sie do wynajętego apartamentu. Wkrótce otrzymuje zdjęcie z makabrycznej zbrodni, która wydaje się mieć miejsce w jego nowym mieszkaniu. Wkrótce otrzymuje od natręta całą serie kaset wideo, na których udokumentowany jest każdy jego ruch.

EDIT:
Hmm, zero odpowiedzi, jednak nikt z Was tego nie oglądał (?)

Odpowiedz
pierwsze słyszę 8) nawet na IMDb wygląda to skromnie.
http://www.imdb.com/title/tt0756672/

Odpowiedz
Wiem, ale film miło zaskakuję, warto obejrzeć. Radzę obejrzeć na czysto, bez czytania recenzji i spoilerów. Jest to jeden z lepszych thrillerów jakie ostatnio widziałem. Dobrze prowadzeni aktorzy, zakręcony scenariusz, film powinien być bardziej doecniany dlatego właśnie założyłem ten wątek. Ale zaznaczam też iż nie jest to film wybitny. Ale bronić go trzeba :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon