Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 6,550
Liczba wątków: 79
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Wczoraj, 02:32
.
Liczba postów: 28,059
Liczba wątków: 62
(10-07-2026, 12:02)Spoilerowo napisał(a): no dobra, pora na typy ile finalnie wpadnie do sakiewki z kin
jebnie miliard zielonych?
Rka nie pomoże. Obstawiam 599 milionów dolarów amerykańskich wpływów z całego świata.
Wczoraj, 08:05
Sympatyczny forumowicz :)
Liczba postów: 4,252
Liczba wątków: 6
Przebijam i rzucam na stół 700 mln :p
Wczoraj, 09:41
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,638
Liczba wątków: 30
(10-07-2026, 23:34)Dr Strangelove napisał(a): Będzie wątek o Robin Hoodzie?
![[Obrazek: HMuDrnHW4AAmDxQ.jpg]](https://pbs.twimg.com/media/HMuDrnHW4AAmDxQ.jpg)
M
Myślałem, że to fota z tej wersji Asylum. Tam jeszcze ktoś wrzucał inne, gdzie ten Spiderman popyla w spodniach dresowych.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Wczoraj, 10:20
Stały bywalec
Liczba postów: 9,689
Liczba wątków: 29
Cytat:- To zawsze jest związane z tą pracą, ale powiedzmy sobie to otwarcie: te dyskusje, które mają miejsce, zanim ludzie obejrzą film, nigdy nie mają znaczenia, ponieważ nikt z nich jeszcze nie wie, jaki jest to film.
- Spędziłem 10 lat, pracując z Batmanem. Kiedy zacząłem pracę nad Batman: Początek, przez 65 lat nad tą lubianą postacią pracowali różni scenarzyści i artyści, więc było wiele wizji tego, co on reprezentuje. A to, czego nauczyłem się podczas pracy nad trylogią, polega na tym, że nie możesz się tym przejmować. Możesz jedynie uhonorować oryginał poprzez najmocniejszą interpretację, jaką możesz osobiście stworzyć. Ostatecznie fani - nawet jeśli robiliśmy coś, czego oni by nie zrobili - przyjęli naszą szczerą próbę pokazania na ekranie najlepszej wersji tego, co mogliśmy zrobić.
- Wszystko, co mogę zrobić, to stworzyć najlepszy film, jaki mogę stworzyć, w najszczerszy sposób. Będzie bardzo różnić się od tego, co zrobiłby ktokolwiek inny, ale na tym polegają adaptacje.
6 godzin(y) temu
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,638
Liczba wątków: 30
A wy, transfoby jebane, jak się dziś czujecie sami ze sobą?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
6 godzin(y) temu
Don Sinatio
Liczba postów: 2,955
Liczba wątków: 11
Nolan odpowiedział na ataki hejterów. I zrobił to w najmądrzejszy, możliwy sposób. Mówiąc krótko, ma na nich wywalone 
Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
4 godzin(y) temu
.
Liczba postów: 28,059
Liczba wątków: 62
( 6 godzin(y) temu)Spoilerowo napisał(a): - To zawsze jest związane z tą pracą, ale powiedzmy sobie to otwarcie: te dyskusje, które mają miejsce, zanim ludzie obejrzą film, nigdy nie mają znaczenia, ponieważ nikt z nich jeszcze nie wie, jaki jest to film.
Ta, jasne, czyli że niby głosy krytyczne po premierze mają znaczenie i Krzyś je sumiennie czyta i bierze sobie do serca?
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez simek.)
|