Tiwi szołs
Jakiej Emilki?

Odpowiedz
W oryginalnym teledysku brała udział "nasza" modelka Emily Ratajkowski

Odpowiedz
W ORYGINALNYM teledysku jest mniej ubrań :D

Odpowiedz
Tylko te wary. :/ Zupełnie jakby nie wiedziała, że miód lepiej jeść łyżką ze słoika zamiast ustami prosto z ula.

Tymczasem bardzo sympatyczny odcinek Grahama Nortona z supermanową obsadą, przywraca uśmiech w sesyjne wieczory:
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Ja w ogóle zostałem fanem show Grahama Nortona. Ostatnimi czasy nic mi tak nie poprawia humoru jak oglądanie jego programu. Niesamowicie luźna atmosfera i autentycznie zabawne rozmowy. A i goście czują się nad wyraz swobodnie, zero nadęcia i napuszenia. Zdecydowanie mój ulubiony tego typu program ever.

Odpowiedz
(15-06-2013, 17:24)Gambit napisał(a): W oryginalnym teledysku brała udział "nasza" modelka Emily Ratajkowski

Boska. Podobna do Kasi Smutniak.

Odpowiedz
Ale sprzedajna :)

Odpowiedz
Graham wymiata! Zawsze! W ogole to świetny pomysł na formułe - zapraszanie trójki albo czwórki gości na jedną kanapę i gadanie z nimi wszystkimi na raz. Najlepsze są momenty, gdy goście zaczynają wchodzić w interakcje międzysobą. Zwłaszcza, gdy dzieje się to pomiędzy jakąś megagwiazdą Holi, a np znanym (ale nie mega znanym) brytyjskim komikiem. :)

Odpowiedz
Leżałem na glebie, gdy na kanapie siedzieli Hugh Jackman, Billy Crystal i John Bishop, którego akcentu pierwsi dwaj panowie za cholerę nie mogli zrozumieć :)

Odpowiedz
przypomina mi troche Jakuzza :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bez kitu.

Odpowiedz
To mój biologiczny ojciec.

Odpowiedz

pierwsze dwie minuty, leżę :D

Odpowiedz
Sam Jackson jest świetny :)

Odpowiedz

Odpowiedz
Nawet nie wiedziałem, że wznowili WLIIA.

Odpowiedz
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Tiwi widmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nieistniejący już talk show dla fanów stand upu. W stylu starego Mahera z Politically Incorrect albo trochę Grahama Nortona, Provenza zbierał kilkoro komików i rozmawiał z nimi o komedii, o świecie, o nich, o pierdołach. Fajna rzecz. Szkoda, że nie dłuższa i nie przetrwała więcej odcinków.,

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości