Trzy cycki też upchnęli.
28-06-2012, 08:34
|
Total Recall
|
|
Czyli Marsa nie będzie? To raz. Dwa: wytwórnia Original Films - LOL. Czekam na przeróbki planszy z jej logiem, na których pojawią się dopiski "We don't make" albo "Are Better".
28-06-2012, 08:47
"21 Jump Street" od nich było akurat fajne :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 28-06-2012, 08:48
3 cycki są. W samym zwiastunie ich co prawda nie widać, ciekawe czy w filmie będzie. A sam zwiastun słabiutki tak samo jak poprzedni. Chyba pora odświeżyć sobie wersję z Arnim.
28-06-2012, 09:51 (28-06-2012, 08:34)Craven napisał(a): Trzy cycki też upchnęli.Trzy cycki w PG-13 czyli poza kadrem. :) A 21 Jump Street było dobre (no i to w sumie sequel, na pewno nie remake), bo miało dobrą ekipę. Total Recall wygląda strasznie generycznie i chce mi się obejrzeć tylko dla Nighy'ego i Cranstona. I jedyne, co mi się podoba to, jak Colin rozwala policjantów, którzy wpadają do Rekall. Tzn. podobałoby mi się bardzo, ale dość mocno śmierdzi kompową interwencją. :( No i podoba mi się oczywiście, że Nighy i Cranston zarobią trochę kasy. 28-06-2012, 10:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2012, 10:02 przez Gal Anonim.)
Nie ma Marsa? LOL.
Film wygląda na efekciarski, nic poza tym.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
28-06-2012, 18:32
Nie wiem na jakim etapie rozwoju musiałbym być, by jarać się tym filmem, ale najwyraźniej mam go już za sobą. Tak wtórne i nijakie, że można zapomnieć w trakcie trailera że się go ogląda.
28-06-2012, 18:59
Patrząc na ten zwiastun, już wiem, dlaczego nie chcę, by ktokolwiek w Hollywood robił ekranizację "Ubika".
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 28-06-2012, 19:03 (28-06-2012, 08:34)Craven napisał(a): Trzy cycki też upchnęli. Ciekawe jakim debilizmem je usprawiedliwią? W oryginale 3 cycki są oczywiste. Tutaj? To będzie to... to... Zapomniałem jak się nazywają te chirurgiczne modyfikacje ciała. Film wygląda jak sterylny klon. PS - Rajan Rejnolds chyba już oficjalnie MacLeodem w rimejku "Highlandera"... No to czekam na "Kruka" z jakimś zmierzchowcem.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-06-2012, 20:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2012, 20:04 przez shamar.)
Nie no tutaj pewnie też będą mutacje bo bogaci ludzie co żyją na górze srają mutagenem na tych na dole. Skoro jest Quato to pewnie wszystko jak w oryginale tyle, że na Ziemi.
28-06-2012, 20:05
Ale to głupie.
I jeszcze mi napisz, że Quato będzie dokładnie tam gdzie oryginalny. Nie, nie i jeszcze raz nie. Czy to rzeczywiście będzie taka kalka (doskonale wiem, że tak ale staram się nie wierzyć)?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-06-2012, 20:31
Shamar, ogarniaj trochę... Quato gra Billy Nighy, jest nawet w zwiąstunie. Wygląda normalnie.
A o tym, że Marsa nie będzie było wiadomo jeszcze za nim było wiadomo, kto zagra i wyreżyseruje - jak tylko pojawiło się info o remake. 28-06-2012, 20:40
Widać jak mocna jest kalka już w poprzednim zwiastunie a w tym dochodzą kolejne motywy - cycki, scena przekonywania że wciąż jest na fotelu w recall, scena w windzie też pewnie skończy się urwaniem rączek PG-13 robota...
28-06-2012, 20:53 (28-06-2012, 20:40)Crov napisał(a): Shamar, ogarniaj trochę... Quato gra Billy Nighy, jest nawet w zwiąstunie. Wygląda normalnie. To niczego nie dowodzi, że w zwiastunie wygląda normalnie. Myślisz, że odpuściliby sobie jakiś frak-twist z tą postacią? Wątpię przez duże P. A tak w ogóle to Kuato. Marshall Bell ... George / Kuato
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-06-2012, 22:50
To z IMDB? No to nie wiem. Bill Nighy był obsadzony w roli Quato. Może w takim razie coś zmienili, sory.
29-06-2012, 14:44
Rzeczywiscie.
Tak czy siak, Bill Nighy na IMDB jest teraz oznaczony jako Matthew Lair. 29-06-2012, 17:19
Tam miałoby być oczywiście freak-twist. Cholera nawet nie wiem czy istnieje takie sformułowanie, jeśli nie to uznajmy, że je stworzyłem.
Podałem oczywiście z oryginalnego filmu żeby podkreślić, że 1 osoba grała te 2 postaci więc i tu jest to możliwe. A tu zaraz, jakby za potwierdzeniem mych przypuszczeń ,na IMDB dokonano zmian w rimejku. Widzisz Crov, mówię Ci, że odwalą jakiś numer z Kuato-"mutantem". To była zbyt charakterystyczna postać. :ninja: Ja się pytam - Gdzie jest Benny?! Wcale się nie zdziwię, że też tam będzie bo wygląda na to, że za grosz oryginalności.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-06-2012, 18:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2012, 18:15 przez shamar.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Total Recall 2012 - najbardziej niepotrzebny remake świata | desjudi | 43 | 12,405 |
15-02-2023, 22:58 Ostatni post: shamar |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |