Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers (2007)
Cytat:Carrey'a

hops, ty nieuku :) jeśli angielski wyraz w mianowniku kończy się na samogłoskę "y", to podczas odmiany apostrof nie obowiązuje. pisze się Carreya, Baya, Stanleya... Adi mnie tego nauczył :)

Odpowiedz
A to w dodatku zakichany anglista. ;)

Odpowiedz
Ojej :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):(...) takich np. jak brak plam potu pod pachami :)
O to to! I makijaż po przebudzeniu i tym podobne sprawy... Irytują na potęgę.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Nowe plakaty z postaciami. Wróć. Z robotami.

http://www.aintitcool.com/node/32799

Eeeee... po co Megatronowi zęby?!

Odpowiedz
Żeby Cię lepiej widzieć... a nie, zaraz... ŻEBY CIĘ ZJEŚĆ!!

:wink:

Odpowiedz
Nie wiem po co, ale wygląda to fajnie, jak maska samuraja. :) Może nie ma uzasadnienia, ale musiałbym być pogięty żeby czepiać się tak prozaicznej rzeczy w: a) filmie Baya, b) na podstawie kreskówki i komiksu dla dzieci. :) Poza tym roboty nie są fabrycznie nowe, mają rdzę i zadrapania. Lookin' good.

Odpowiedz
Megatron ma na oczach jakieś takie hmm, cośki, które sprawiają że wygląda jakby się złościł. Czy zła postać musi wyglądać jakby była zła? I czy zła postać musi mieć czerwone oczy, a dobra niebieskie (to nie miecze świetlne i SW, do cholery).

Odpowiedz
powiem wam, dlaczego megatron ma zęby. ma zęby, ponieważ Bay pomyślał sobie tak: "Megatron jest zły. Co powinienem zrobić, żeby był bardziej zły? Hmm... Wiem! Dam mu ostre, spiłowane kły. Wtedy dzieci na pewno skojarzą go ze złem".

zęby u robota to najgłupsza rzecz, jaką kiedykolwiek widziałem.

military:
na plakacie sprawiają wrażenie lekko zdezelowanych, ale na filmie lśnią i błyszczą, matowego lakieru nie uświadczysz, jedynie jakiś kosmiczno-odblaskowy dla dresów :)

Odpowiedz
Ach ten marketing

Odpowiedz
http://film.onet.pl/zwiastuny/11045,2342930,267,filmy.html

no to sie zapowiada niezła rozpierducha ;] choc wyglada na to, że motyw przybycia TF ów na ziemie bedzie deko inny niż w komiksie , o ile sie nie myle to białkowce przetrzymują Megsa w jakims "tajnymbazolabolatorium" no a reszta Deceptikonów pewnie przybedzie szukać bosa . innymi słowy białkowce sami się proszą o wpierdool ;]

p.s. starscream jest wyczesany w cosmos :twisted:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Przeciez ten zwiastun ma juz tygodnie. ;)

Odpowiedz
no to nie jezdem na bieżąco big deal :wink:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
4 klipy, wszystkie słabiutkie: http://www.mtv.com/overdrive/?id=1561537&vid=153079

I jeszcze jeden klip, tym razem imponujący, bo pokazujący roboty w akcji. Oczywiście autobus wciąż pusty :lol:

Odpowiedz
Kurcze... sypnął mi się schowek i nie mogę przekopiować linku, ale zobaczcie w youtube film zatytułowany Optimus Prime speaks at MTV movie awards. Gadający Optimus. ;)

Odpowiedz

Te usta są naprawdę beznadziejne.

Odpowiedz
you'd better take a look at this:

Odpowiedz
Mental dałem do tego link dwa posty wyżej, wspominając oczywiście o wciąż pustym autobusie, równie pustym co głowa Baya :twisted:

Odpowiedz
Dla wszystkich tych, którym w filmie Baya nie podobają się błyszczące roboty, brak zabijania, brudu itd. niezastąpiona wytwórnia Asylum 7 stycznia '07 wypuściła swoje arcydzieło (fanfary proszę)!

Plakat

CODEBASE="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab" height="640" width="425">

Na zakończenie rzucę jeszcze cytatem z filmu.

Blackthorn: That doesn't mean we don't have a chance to send one of these over sized toaster ovens to the scrap heap.

Odpowiedz
Plakat jak z transformerowych marzen Mentala. ;) Mental, moze to sa Transformery, ktore chciales zobaczyc?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon