Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers (2007)
Mental napisał(a):W moim odczuciu zmieniło się na gorsze, głupsze, bardziej zakłamane, naiwne i dziecinne.

Zgadzam się - ale co można z tym zrobić? Westchnąć i zaakceptować, a za parę lat pokazać tym bubkom jak się robi filmy. :)

Odpowiedz
Cytat:a za parę lat pokazać tym bubkom jak się robi filmy.

a taki producent ci powie: albo kręcisz jak X, albo... tam są drzwi :)

Odpowiedz
Wejdź w seriale, w wątek o Dylematu 5, i poczytaj wywiad z linka, który jest w moim ostatnim poście. Dowiesz się, że w Polsce nie ma producentów. :)

Odpowiedz
a tak w ogóle, military, to dziwie się, że nie widziałeś jeszcze children of men. nie wiem, na co czekasz.

Odpowiedz
Cytat:wobec tego zapytam, dlaczego nie kręcą go z myślą o mnie? dlaczego w dawnych czasach Robocopa, Aliens, Predatora, Split Second, Cobry i Terminatora kręcili filmy z myślą o mnie, a teraz kręcą tylko z myślą o tobie? co ja takiego zrobiłem, że jestem dyskryminowany? czyżbym nazwał Jerry'ego Brickheimera chciwym Żydem?

Robocop, Aliens, Preator, Cobra i Terminator nie powstawały na podstawie powstałej 20 lat wcześniej kreskówki.

Odpowiedz
Mental: w sumie też nie wiem na co czekam. Chyba na pieniądze, bo wolałbym tego akurat filmu nie oglądać z divxa.

Odpowiedz
Ja widzialem z Divxa i nie placze.
Wiem dzwiek, obraz, bla bla bla. Ale ja uwazam ze dobry film bedzie tak samo dobry na VHS, DVD czy w Divx.
Nie ogladam tylko koszmarnych TC, TS, CAM i innego badziewia.
Tutaj nawet dobrego filmu nie da sie obejrzec ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
To obejrzyj sobie LOTRa na VHS, z lektorem i w fullscreenie. Ciekawe, czy wciąż będziesz tak myślał. ;)

Odpowiedz
Ogladalem juz LOTRa w kazdym formacie. I w kazdym ten film byl tak samo nudny i mi sie nie podobal ;)
--
Laozi

Odpowiedz
Hmm, raczej bym nie oglądał w każdym formacie filmu, który mnie wynudził i mi się nie podobał, masochistą jesteś ?

Odpowiedz
Nie po prostu dawalem mu kilka szans.
Najpierw ogladalem w Divx, potem znajomi wlaczyli na DVD, W Tv kiedys lecial... Za akzdym razem budzilem sie dawno po filmie :D
--
Laozi

Odpowiedz
Jeśli nie oglądałeś go w kinie nie oglądałeś go wcale.

Odpowiedz
Ohoho. Co to mialo byc? Pf.
Nie lubie fantasy. A tym bardziej tego typu. Sredniowiecze, magia, krasnoludy i inne nudne bzdety. Dziala to na mnie nuzaco a kazdy geek sliniacy sie na widok brodatego typa z toporem wzbudza we mnie smiech.
A jesli mam placic 12 zl za wyspanie sie w kinie to dziekuje postoje.
W kinie czy na kasecie magnetofonowej, rdzen jest ten sam. Nudna opowiesc gdzie przez trzy filmy ida do wulkanu ;)
--
Laozi

Odpowiedz
Masz złe nastawienie, nie lubisz fantasy to automatycznie nie podobał ci się LOTR ;) A te wszystkie bitwy to też nuda?
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Nie nie. Nie lubie fantasy ale mialem nadzieje ze LOTR to zmieni. Niestety strasznie mnie wynudzil i zniechecil jeszcze bardziej do tego gatunku ;)
A pewnie zebys wiedzial. Ten film jestt ak dziwnie sklecony ze co by sie tam nie dzialo...mozna usnac :D

No ale wrocmy do wielkich robotow zmieniajacych sie w inne maszyny...
--
Laozi

Odpowiedz
Też nie lubię fantasy (wręcz nienawidzę), ale LOTR to wyjątek. Książkę czytało się przyjemnie, film jest bardzo dobry. Inteligentna adaptacja - jedna z niewielu. Poczynione zmiany wyszły obrazowi zdecydowanie na dobre.

Ale co to ma do Transformers? :)

Odpowiedz
Heh http://www.aintitcool.com/node/32671

Odpowiedz
Nowy spot tv:

Na szczęście tym razem bez żadnych debilnych ust, ale za to z robotami w zwolnionym tempie :evil:

Odpowiedz
2,5 MINUTOWY TRAILER: http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

1) Efekty bomba
2) Śmierdzi Bayem na kilometr
3) Hmmm... jakoś nie jestem podekscytowany tak jak byłem wcześniej po spotach i teaserarze :?

Odpowiedz
To ten exclusive czy theatrical?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon