Trans...Sexual
Tak czy owak 'more than meets the eye' ;)
11-09-2007, 23:20
|
Transformers (2007)
|
Mierzwiak napisał(a):Dżizas... Od kiedy to "Transformers" stało się "Trans Formers" :?Oj baaaaardzo dawno :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
11-09-2007, 23:44
Wśród moich znajomych film również się podobał (ale nie aż tak jak mi), a to nie gumbasy, normalni ludzie którzy chodzą do kina na film rozrywkowy a nie wytykać błędy.
pytanko: jest już okładka,Kiedy na DVD?
get ready for suprise...
11-09-2007, 23:57 Cytat:jest już okładka,Kiedy na DVD? połowa października a u nas przełom listopada/grudnia. Poniżej informacje: http://www.dvdactive.com/news/releases/transformers.html Co do tych okładek to muszę przyznać, że okładka wersji jednopłytowej podoba mi się o wieeele bardziej od okładki wersji dwupłytowej, która mi się wcale nie podoba... na ta chwile nie wiem którą kupię, różnica ceny będzie pewnie czynnikiem decydującym. Zwłąszcza że zachodzi ryzyko, że w przyszłym roku wyskoczą z jakimś director's cut. Mierzwiak napisał(a):Dżizas... Od kiedy to "Transformers" stało się "Trans Formers" Od zawsze lajkoniku 8) Tak samo było na okładkach komiksów, tak samo było w czołówce serialu od samego początku. Cytat:Giefeg nie znam twoich znajomych, to mogą być równie dobrze gumbasyPozostawię bez komentarza. Cytat:Masz rację Military, ale ja tu pisałem tylko o efektach. Za 5-7 lat nikt już nie będzie pamiętał o tym filmie, tak jak o "Lidze Niezwykłych Dżentelmenów", czy "Rewolwerze i Meloniku". Zdziwisz się zdziwisz się jak cholera. Cytat:A teraz na poważnie, wszyscy uważają ten film za gniot, ty go uważasz za arcydzieło, Podaj cytat gdzie tak napisałem albo skończ pisac bzdury. Poza tym nie "wszyscy" tylko "prawie wszyscy na tym forum" a to diametralna różnica. Negrin napisał(a):Poza tym, że od momentu, kiedy wchodzi wątek Tajnych Operacji Rządu, NIC ale to NIC się nie trzyma kupy, to jest to kawał naprawdę solidnejMożesz sprecyzować bo nadal nie mam pojęcia o czym mówisz. Jedyną bodaj poważniejszą wpadką jest jak dla mnie przeniesienie bitwy w środek miasta przez amerykańskich żołnierzy. 12-09-2007, 00:06 D'mooN napisał(a):Trans...Formers dzięki :D oplułem się, ale warto było :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 12-09-2007, 00:57 Gieferg napisał(a):Co do tych okładek to muszę przyznać, że okładka wersji jednopłytowej podoba mi się o wieeele bardziej od okładki wersji dwupłytowej, która mi się wcale nie podoba...Ta okładka dwupłytówki to jakiś żart, zrobiłbym coś takiego w Corelu w dwie minuty. Cytat:Zwłąszcza że zachodzi ryzyko, że w przyszłym roku wyskoczą z jakimś director's cut.A za 10 lat "Special Anniversary Extended Cut". Cytat:Tak samo było na okładkach komiksów, tak samo było w czołówce serialu od samego początku.Weird. 12-09-2007, 01:34
Jeśli faktycznie będzie tak wyglądać to kupię jednopłytówke i niech się walą z tymi dodatkami :P jak już mam wydac kasę na DVd to niech to chociaż wygląda jakoś.
Dzisiaj kupiłem "Konwój" i miał na okładce nie dośc że kiepska grafikę to jeszcze pikselowatą, wydanie sprzed 4 lat, oprawa graficzna wygląda totalnie amatorsko, ale dałem za to 9,99... Druknąłem sobie potem ładniejsza okładkę z wydania australijskiego, wpakowałem do amaraya i może se być. Ale co innego jak mam zapłacić za film coś koło 50 zeta a okładka wygląda jakby ktoś se wyciął kawałek najgorszego chyba plakatu jaki do tego filmu był, walnął to na białe tło i zadowolony :? 12-09-2007, 01:45
fakt, okładki są do bani, chyba najlepiej by było dać logo TF. Ale od czego mamy drukarki :D
get ready for suprise...
12-09-2007, 06:18
http://www.michaelbay.com/blog/files/f59e36be730481a0f26a2a10b2f8c986-165.html
Michael Bay napisał(a):I saw the IMAX print and it is awesome! It is the future of cinema to see movies in this format. I'm going to see Tranformers one last time and get ready to gear up for Transformers 2. I added two minutes of stuff for IMAX that will never make into any DVD's. There will never be an extended edition. Rozszerzonej wersji NIGDY NIE BĘDZIE - tak napisał :P choć może specjalnei dlatego, żeby wszyscy polecieli do IMAXów :P 19-09-2007, 11:44
Ta, zwykłe gadanie. Jak studio będzie chciało to wypuści extended cut i gówno będzie miał do gadania. Zresztą już nie pamiętam gdzie ale czytałem że jest 40 minut wyciętych scen, so...
19-09-2007, 11:52 Gieferg napisał(a):Rozszerzonej wersji NIGDY NIE BĘDZIE - tak napisał :P Tia... Edycji specjalnej SW też miało nie być, a jedna taka stoi u mnie na półce. 19-09-2007, 12:13
Nie o tym mówię. ;)
SE weszła do kin, a Lucas przysięgał na grób swojej matki, że ta edycja będzie tylko w kinach i trzeba pędzić, bo przegapi się jedyną okazję na zobaczenie tego. Pół roku po zdjęciu z afisza Powrotu miałem całą trylogię w domu. 19-09-2007, 12:36
Bay dodał w wersji IMAX 2 minuty bzdetów, które nikogo nie interesują, np scenę w której Sam gada z kumplem, jakieś dodatkowe kwestie Simmonsa, ogólnie nic ciekawego.
I jeszcze taki mały newsik: http://www.michaelbay.com/blog/files/latimes-tf2.html#unique-entry-id-168 :twisted: 23-09-2007, 01:49 Gieferg napisał(a):Bay dodał w wersji IMAX 2 minuty bzdetów, które nikogo nie interesują, np scenę w której Sam gada z kumplem, jakieś dodatkowe kwestie Simmonsa, ogólnie nic ciekawego.Rozszerzył 120 minut bzdetów o dodatkowe 2 minuty bzdetów. Czego tu się czepiać? PS. Obejrzałem sobie dzisiaj kolejny raz Clerks II i od razu szeroko się uśmiechnąłem, kiedy ten geek Elias podniecał się, bo dowiedział się że powstanie fabularna wersja Transformers, a potem Randal stwierdził że to debilna kreskówka :D 23-09-2007, 18:43
Ciekawe czemu :)
PS. Tez dzisiaj widzialem Clerks 2... :shock: A zaraz Jurassic Park :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 23-09-2007, 20:29
zobaczyłem.
to najdebilniejszy film co najmniej dekady - począwszy od samych transformerów aż do wykonania całości. ohyda. gdybym miał 7 lat to bym może i szczał w majty z podniecenia, ale kryste panie, TF to żałosny spektakl przedstawiający wszystko co najgorsze w stereotypowo pojmowanym kinie komercyjnym. jak dla mnie, to niestrawna dziecinada, efekciarskie demo komputerowe, produkt wyłącznie komercyjny, bez sekundy ambicji. a fe. to, czym stara się być ten film - czyli bezpretensjonalną rozrywką - jest o kant dupy robić, jeśli brać pod uwagę sens tej produkcji i środki, które doprowadziły do celu. dno dna. 24-09-2007, 19:17 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Transformers: Revenge of the Fallen (2009) [temat spoilerowy] | massif | 408 | 81,793 |
01-09-2025, 00:32 Ostatni post: Żółte Krzesło |
|
| Transformers (temat ogólny) | Juby | 208 | 50,551 |
27-06-2025, 21:11 Ostatni post: samuuel |
|
| Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay | Gieferg | 319 | 96,085 |
26-07-2023, 21:10 Ostatni post: azr |
|
| Transformers: Age of Extinction (2014) | Grievous | 11 | 2,875 |
29-11-2018, 23:55 Ostatni post: Badus |
|
| Transformers: Dark of the Moon (2011) | Danus | 880 | 159,024 |
11-06-2017, 02:23 Ostatni post: Gieferg |
|
| [oddzielony] Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay | Arahan | 0 | 679 |
17-05-2016, 08:48 Ostatni post: Arahan |
|
| Transformers: Revenge of the Fallen (2009) | Danus | 529 | 101,115 |
23-06-2009, 16:13 Ostatni post: Mierzwiak |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |