Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Ciekawiej by było jakby we wraku Neil Armstrong spotkał Sama Bella :D

Odpowiedz
Teaser całkiem niezły, ale to tylko teaser jak już niektórzy wspomnieli. Szaman ma rację, te sceny mogę się nawet nie znaleźć w filmie.
Co do robota mówiącego po włosku: Danuś robot mówiący po włosku, czy z włoskim akcentem jest tak samo niepoważny jak dwa upośledzone auta (sic !?) mówiące z wieśniackim akcentem, albo robo-doktorem mówiący z niemieckim akcentem.

Odpowiedz
Arahan napisał(a):Szaman ma rację, te sceny mogę się nawet nie znaleźć w filmie.
Sceny najprawdopodobniej pojawią się w filmie. Tak twierdzi Bay.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Szkoda że nie będzie Transpoloneza, mogłoby paść kilka zdań po polsku.

Ha. Ha. Ha.

Odpowiedz
Z tego co pamiętam Bay mówił również, że w dwójce nie będzie tyle debilnego humoru.

Odpowiedz
Bay mówił również, że - w skrócie - 3D jest do dupy.

Ktoś chce coś dodać?

Odpowiedz
Bay w ogóle pieprzy głupoty. Pewnie to co mówi teraz, to nie prawda. Też do końca mu nie wierzę, ale mam nadzieję rozczarować się pozytywnie:)

Odpowiedz
Polski tytuł jaki widnieje przy tym filmie na FilmWebie to jakieś jaja czy oni tak na serio? :neutral:

Swoją drogą w tej serii zawsze widać co jest modne i na czasie - TDK miał sekwencje IMAX, to i ROTF miał sekwencje IMAX, Avatar był w 3D to i Transformers robią w 3D.

Odpowiedz
W sumie.... nie byłby taki zły jakby umieścili jeszcze podtytuł. Sam "Transformers 3D" jest do dupy. Wygląda jakby to była pierwsze część w 3D.

Odpowiedz
Może 3 dadzą do kwadratu i będzie 3- bo 3D i 3 bo trzecia część:-)

Odpowiedz
SUPERBOWL TV SPOT

W sumie sam roz****dol :)

Odpowiedz
Shocky wygląda nieźle (oceniając po zabawce), martwię się natomiast o to, czy dostanie wystarczająco dużą rolę w filmie i czy jego charakterek w stylu "evil mr. Spock" zostanie przynajmniej w jakimś stopniu zasygnalizowany (bo na jego wyraźne nakreslenie w filmie Baya na pewno bym nie liczył).

Odpowiedz
Zajebioza, co do rozpierduchy, nie ma co się martwić, będzie się działo. Czy tylko ja mam nadzieję, że Bay tutaj będzie się chciał zrehabilitować za ROTF?

Odpowiedz
Danus napisał(a):Czy tylko ja mam nadzieję, że Bay tutaj będzie się chciał zrehabilitować za ROTF?
Ja też mam nadzieję, że znajdzie wszelkie kopie tej trylogii od siedmiu boleści i wysadzi w powietrze :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Wygląda w miarę jak jedynka, a to dobry znak.

Ostatnia scena - WOW, chcę to w 3d.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Czy tam się pojawiły dinoboty ? Czy po prostu cos a'la smoki ? Pójdę tylko z ciekawości czując obrzydzenie do samego siebie siedzącego na sali kinowej ;)
Blondyna beznadziejna, a Bay na pewno nie będzie chciał się za cokolwiek zrehabilitować. Zrobi po prostu to co uważa za słuszne i założę się, że debilnego humoru nie braknie.

Odpowiedz
Cytat:Czy po prostu cos a'la smoki ?

Strzelam, że to Laserbeak.

Odpowiedz
Ziew i nuda, laska stoi na środku miasta, dookoła jakieś szczątki, dwa samoboty taranują się, wojsko biega jak poparzone po mieście, w samym środku Sam. I każdy chce wszystko w czy de. Wysiadam...

W sumie nie widziałem dwójki, więc chyba nie ma co się zabierać za trójkę.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
Chyba trochę za duży jak na niego. Laserbreak z tego co pamiętam był dość mały, a tutaj jest wielkości samochodu. I czym do cholery są te macki orające asfalt w jednej scenie !?

Odpowiedz
Phil napisał(a):Ależ ta blondyna nie ma podjazdu do Megan : ).

Sad, but true :cry:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon