Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Najlepszy film Beja to Bad Boys. Klasyczna komedia sensacyjna pelnym ryjem. To powiedzialem ja, istota nieomylna i majaca zawsze racje :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Płaczący robot i robot dziadek, Transformery osiągają szczyty żenady i debilizmu.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Snappik napisał(a):Najlepszy film Baya to "Wyspa" i tak chyba zostanie do końca jego życia.

Wyspa to nie jego film tylko próba remaku Ucieczki Logana z 1976, nieudolna na dodatek :P

Jak już to plagiat The Clonus Horror a nie remake Ucieczki Logana :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Obaj nie macie racji. Bardziej wyspa przypomina THX1138. Jeśli już możemy mówić o plagiacie to tego filmu.

A poza tym nie offtopujcie. Następne posty nie na temat będę usuwał. :evil:
Koniec offtopa.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Cytat:Obaj nie macie racji. Bardziej wyspa przypomina THX1138. Jeśli już możemy mówić o plagiacie to tego filmu.
Twórcy Clonusa pozwali Baya i Spielberga do sądu.

Director Robert S. Fiveson brought a copyright infringement suit against the makers of The Island (2005). The lawsuit cited almost 100 points of similarity between "Clonus" and "The Island", and the court ruled that Fiveson made a prima facie case for infringement. Before the case could go to trial, Dreamworks settled with the plaintiffs for an undisclosed amount.

Tyle ode mnie...

--------------------

Odnośnie klipu to jest to żenada tysiąclecia i szczerze mówiąc wkurza mnie chodzenie do kina jedynie dla efektów - bo nie dość, że to głupie to jeszcze nabija kasy producentom.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Posty na temat najlepszego filmu Baja zostały skasowane. Z takimi rzeczami zapraszam do tego tematu:
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=1941

Footage pozbawiony sceny w garażu, oraz jego analiza. Polecam, ale uwaga są spoilery.

[spojler odnośnie linku wyżej]
ciekawe, Blackout, Megatron i Devastator, kto przywraca te roboty do "życia"? czyżby kolejny talent Fallena? JetPrime, raczej dziwny pomysł, nie dość że mam sporo obiekcji do jetfire'a to jeszcze będzie się łączył z Primem. Trzeba będzie wyłączyć mózg i oglądać ten spektakl efektów :wink:
get ready for suprise...

Pojawił się nowy plakat do filmu:
KLIK
Przyznam szczerze że jest beznadziejny.

Dwa roboty w pozach ofensywnych, Meganka skąpo ubrana, piramida startująca do lotu w kosmos. Będzie dobrze.
Why are you firing wallnuts at me?

Danus napisał(a):Przyznam szczerze że jest beznadziejny.
zwyczajnie trzyma poziom. 2metry pod ziemią.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

To naprawdę nie jest fanart? ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Trudno powiedzieć na Filmwebie jak i na IMDB ten plakat jest. Przewijał się już w wielu serwisach. Wcale bym się nie zdziwił gdyby to był fanart. Jutro bardzo ważny dzień dla osób które czekają na ten film. Premiera Wolverina w USA, a więc i oficjalny pełny trailer do TF:ROTF. Ja czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień. Pewnie w sieci pojawi się kinówka, ale mam nadzieję, że szybko pojawi się też w HD.

To nie plakat tylko grafika przedstawiająca standy które będą stały w kinach. Otrzeć łzy i jedziemy dalej.

Danus napisał(a):Jutro bardzo ważny dzień dla osób które czekają na ten film. Premiera Wolverina w USA
Premiera w USA jest 1 maja.

Znowu parę dni później niż w Polsce. :)

Pomyliło mi się. Premiera Wolverina jest 28 kwietnia, ale nie w USA. Ciekawe tylko czy pokażą trailer przed Wolverinem w Japonii.

Wersja kinowa 3 trailera. Dla niecierpliwych ;)

Finalny trailer w HD:
KLIK
Będzie się działo. :cool:

To co zapodał Danus to jakaś podróba HD (wybacz), tutaj linki dla maniaków najlepszej jakości:
480p, 720p, 1080p

Zwiastun jak zwiastun; pod względem montażu scen akcji i umuzycznienia lepiej prezentował się montaż z ShoWest.

Już się boję wątku z Shia który będzie zachowywać jak idiota rysując wszędzie symbole, Bay nie byłby sobą gdyby nie wykorzystał tego do celów "komediowych". Za to początkowa scenka z rodzicami, a dokładniej ich dialogi całkiem zabawne.

Gratuitous shot:
[Obrazek: snapshot20090501083621.th.jpg]

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon