Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Venom (2018)
Chciałbym żeby jutro Internet eksplodował z ekstazy.
Ciekawe czy pokażą Venoma w pełnej krasie.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Ta czcionka na plakacie jest jakaś taka niepokojąco cukierkowa.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Bardzo fajny plakat :) Liczę na kampanie promocyjną równie zajebista co ta "Deadpoola"
Jaram sie trailerem i jednocześnie jestem pełen obaw.

Odpowiedz
(07-02-2018, 23:47)SonnyCrockett napisał(a): Ta czcionka na plakacie jest jakaś taka niepokojąco cukierkowa.

#aletakbyłowkomiksie!
[Obrazek: latest?cb=20151223193451]

Odpowiedz
W komiksie czcionka nie świeciła się jak psu jajca. (byłam tu Jessica Chastain) Mały detal a jak wiadomo detale czynią różnicę. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

JEST!

Jest klimatycnzie, jest mrocznie, jest Hardy, jest zajebiście. Brakło tylko jednego :(

Odpowiedz
Jakbym nie wiedział co to jest, pewnie nawet nie obejrzałbym do końca, bo wygląda jak Random Horror Movie no. 187.

Odpowiedz
Paaaanie, ić pan fhui. Teaser Venoma bez Venoma.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Generic Alien-Come-To-Earth Horror Movie. Wygląda to strasznie...zwykle.
Interesuję się nadal, ale tylko z uwagi na Tomka - przy jakimś wanna-be noł-nejmie olałbym kompletnie.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Nieźle budują napięcie. Teraz jeszcze tylko ogłoszenie eRki i mogę być spokojny o ten projekt.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Cytat:Brakło tylko jednego :(

Cytat:Paaaanie, ić pan fhui. Teaser Venoma bez Venoma.

Dwa trailery:

Pierwszy "Obcy" i "Jurassic Park". Nie pokazały głównej atrakcji, by zostawić najlepsze na kino :).

EDIT: Przypomniała mi się kampania marketingowa "Godzilli" Emmericha, gdzie nie pokazywano potwora.

Odpowiedz
Cytat:Pierwszy "Obcy" i "Jurassic Park". Nie pokazały głównej atrakcji, by zostawić najlepsze na kino :).

Tylko, że tam miałeś nowe nieznane tytuły. Tutaj masz solo film o przeciwniku jednego z najpopularniejszych komiksowych bohaterów...bez tego bohatera. To nie jest sytuacja 1:1 ;)
Powinni dać Venoma szlachtującego jakiegoś bandziora, to komiksiarze odetchnęliby z ulgą :)

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Jest nieźle, ale rzeczywiście - brak Venoma kłuje w oczy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ciężko powiedzieć cokolwiek. Jakieś tajne laboratoria, naukowcy, spocony Tomek, jedyny ciekawy moment to czarne symbiontowe gluty w kanistrze, poza tym jest tak generycznie jak tylko się da. A brak głównej postaci nie pomaga.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Pewnie Venoma nie pokazali bo go zwyczajnie jeszcze nie mają. Usuwają dopiero te wąsy. ;)

Odpowiedz
(08-02-2018, 16:14)Krismeister napisał(a): Nieźle budują napięcie. Teraz jeszcze tylko ogłoszenie eRki i mogę być spokojny o ten projekt.

jesli sie nie myle to erka juz jest potwierdzona

Odpowiedz
Kurde wolałbym chyba żeby odpuścili sobie origin story i od razu pokazali Venoma, który świetnie się bawi mają swoje moce. ;)

Odpowiedz
Takie se. Venomowe gluty to chyba jedyny plus tej zajawki.

Odpowiedz
(08-02-2018, 16:23)Badus napisał(a):
Cytat:Pierwszy "Obcy" i "Jurassic Park". Nie pokazały głównej atrakcji, by zostawić najlepsze na kino :).

Tylko, że tam miałeś nowe nieznane tytuły. Tutaj masz solo film o przeciwniku jednego z najpopularniejszych komiksowych bohaterów...bez tego bohatera. To nie jest sytuacja 1:1 ;)

I dlatego dałem w edytce przykład z "Godzillą" Emmericha. Też niesamowicie popularna postać, a w trailerach i zapowiedziach do premiery unikano jak się da albo pokazywano skrawki i traktowano Harry'ego Knowlesa jak króla, by ten nie zrobił żadnych wycieków. I jak ktoś krzyknie, że amerykański jaszczur nic nie ma z japońskim spaślakiem, to powiem, że pierwsze koncepty zakładały, że Godzilla by USA miał być podobny do japońskiego oryginału :). 

Odpowiedz
Dobrze, że nie pokazali Venoma. Jeszcze dużo czasu, a nie chce żeby mi się opatrzył.
Poza tym, póki co ani ziębi, ani grzeje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon