Oglądałem 5ty odcinek, o Pierwszej Komunii Świętej :)
11-10-2007, 09:40
|
Włatcy móch
|
|
a ja tam lubię WM, choć to serial bardzo nierówny. za to odcinek faszystowski [9] - bezcenny 8) rys postaci jest rewelacyjny (szczególnie Frau, Higienistka, Czesio), kilka tekstów zabija swą dwuznacznością, niekiedy zdarząją sie i błyskotliwe komentarze wymierzone w fakty telewizyjno-społeczne.
nie jest to klasa SP, ale i nie twór kloaczny. ot, animowana ciekawostka dla dorosłych 8) 11-10-2007, 10:25
Jak juz wpominalem nie przepadam za WM ,ale jakos pare tygodni temu ogladalem odcinek i rozwalil mnie tekst :
Facet: Jak sie nazywasz ? Czesio: Czesio Facet: Nie nie tak masz na imie ,a jak sie podpisales w legitymacji? Czesio: aaaa ,Czeslaw :lol: 11-10-2007, 11:02
Obejrzałem dwa odcinki i jakieś fragmenty. Jeden odcinek jak zaczęli to emitować, z ciekawości spojrzałem i był to koniec mojego kontaktu z tym serialem. Podejrzewam, że był to drugi albo trzeci odcinek. Później widziałem w telewizji jakieś fragmenty, ale nigdy nie siadałem przy tym dłużej.
Dziś - po przeczytaniu dyskusji z tego tematu - postanowiłem zobaczyć ten odcinek o inspirowaniu sie Hitlerem, słyszałem od znajomych, że wyjątkowo dobry. Nie wiem według jakiej skali można ten odcinek nazwać "dobrym", czy też (co wielu robi) "niesamowicie śmiesznym" - na mojej zyskłaby, cytując Czesia z tego odcinka: "piece of shit". Naprawdę nie rozumiem fenomenu tego serialu, ale nie obchodzi mnie to. Masa innych słabych bądź głupich programów i seriali też ma widownie także nawet coś z tak nieśmiesznymi dialogami i oprawą audiowizualną na poziomie dna może przyciągać ludzi. No, z tą audio oprawą to nie tak do końca bo soundtrack jest dobry, ale kompletnie nie pasuje do serialu - jest ZBYT dobry. Jak ktoś to lubi to to szanuję oczywiście. :) 11-10-2007, 13:12
Sorry za odkopanie truchła, to raz.
Kiedy serial pisał Kędzierski, to było OK. Jedne odcinki były genialne, jedne lipne, ale miały swojego ducha. Przestałem go oglądać gdy zabrała się za niego scenarzystka Niani :???: a i byłbym zapomniał: http://www.film.org.pl/prace/wlatcy_moch.html Miło wiedzieć że sama wierchuszka jest po naszej stronie (tj. wielbicieli pierwszych III serii) 06-05-2009, 20:22
"wal sie lameże bez szkoły władcy móch wymiatają ! Tachaj słonego plemioże!"
Taką oto właśnie wiadomość dostałem niedawno na nk, od jakiegoś 12latka. I nawiązujac do poziomu humoru serialu - Włatcy Móch są dupą, która sra ludziom do mózgów. Zależy tylko jak szybko uda jej się przebić przez czaszkę. 20-08-2009, 10:10 romeck napisał(a):Humor? MOLQ napisał(a):acet: Jak sie nazywasz ? Jakbyście chcieli wiedzieć, to nie jest to śmieszne, a żałosne tekstu, a jeszcze bardziej żałosne jest to, że są ludzie, którzy potrafią za pomocą takich tekstów ostro se przeponę masować. Kiedyś obejrzałem bodajże drugi odcinek pierwszej serii, ledwo dotrwałem do końca 30-minutowego odcinka, absolutnie wszystko beznadziejne. Przy okazji kinowej wersji powstał ten tekst, polecam - http://wo.blox.pl/2009/01/Plwam-na-Wlatcuf-Muh.html
Demokracja: Bóg, który zawiódł
24-08-2009, 02:24
Włatcy móch wracają z nowym sezonem:
https://nowiny24.pl/wlatcy-moch-wracaja-nowy-sezon-animowanego-serialu-dla-starszej-widowni-pojawi-sie-na-antenie-tv4-kiedy-premiera/ar/c13-18646297 02-07-2024, 11:10
Ten serial to zawsze było takie guillty pleasure dla mnie. Z jednej strony wiem, że to taka bieda podróbka South Parku i ze stylem animacji, który powinien mnie odrzucać, a jednak po wyłączeniu szarych komórek przyzwoicie się na tym bawię.
04-07-2024, 09:58
Ale wiecie, że to jakieś stare odcinki, które Polsat uwalił bo były proplatfusowe? Do tego widzę, że jeden wyciekł już kilka lat temu.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 04-07-2024, 12:19 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |