(13-11-2022, 13:37)Reno napisał(a): To mówisz, że warto obczaić? Pełnometrażowy zawsze lubiłem, to może i na serial zerknę.
Są oczywiście kwestie "my czarni mamy tak źle" ale to się dzieje w Luizjanie więc pasuje. Luis jest jednocześnie małą gnidą więc niekoniecznie pozytywnym czarnym. No i jak pisałem: obejrzałem pierwszy odcinek na próbę a on jest właściwie wprowadzeniem. To nie będzie chyba spoiler,: Luis dopiero pod koniec odcinka zostaje wampirem więc najlepsze powinno być dopiero dalej.
Gość grający Leststa. Jak go widzę to wydaje się, że to jakby młody Ted Levine z czasu "Milczenia Owiec".
(13-11-2022, 14:11)Reno napisał(a): Hmm czarny Louis i do tego bi? Znaczy rypie się z Lestatem? To nie, chyba nie.
Przecież w wersji Jordana gejowskie motywy też były. Tylko nie pokazane tak dosadnie.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
13-11-2022, 14:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2022, 14:42 przez shamar.)