Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

X-Men: Apocalypse (2016)
(17-03-2016, 19:46)Mierzwiak napisał(a): Uwielbiam X-filmy Singera (z naciskiem na X2 i DOFP), ale na serio brak mi słów by opisać hejt jaki we mnie rośnie z każdym kolejnym obrazkowym / audiowizualnym gównem opublikowanym z tego filmu.

U mnie podobnie, ale nie "hejt", a rozczarowanie i obojętność. Z siedmiu tegorocznych filmów komiksowych ten wygląda zdecydowanie najsłabiej (nawet kontynuacja gównianego TMNT i mało obchodzący mnie Dr Strange wyglądają fajniej). Smutny

Odpowiedz
Nikt nie porównuje filmów, tylko dane elementy promujące dany film, czy to w postaci zdjęć oficjalnych, z planu, trailerów czy spotów.

Odpowiedz
Przede wszystkim to wszystko jest nakręcone tak... efekciarsko. Brakuje jeszcze, żeby kamera zrobiła koziołka, beczkę i wylądowała telemarkiem między udami Munn. Niczym cut-scenki z japońskich hack'n'slashy. Jak będzie z treścią - ciężko stwierdzić, ale Apocalypse wypada gorzej niż blado w porównaniu z resztą komiksowych filmów w tym roku.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Właśnie to efekciarstwo... miasta pogrzebane, gruz, ogień, jakieś tornada, bomby atomowe i ok. w końcu apokalipsa, no ale to cgi aż drażni oczy i najlepiej podsumowuje to latająca Psylocke przecinają samochód, nie wiem jak wyjdzie w filmie, no ale trailer kiepsko sprzedaje ten film.

Odpowiedz
Czy tam jest laska która wygląda jak Kitana z Mortal Kombat? Która w dodatku napierdala różowym mieczem świetnym?
Uwielbiam FC i Dotfp, ale to wygląda generycznie i źle.

Odpowiedz
(17-03-2016, 23:01)Arahan napisał(a): Czy tam jest laska która wygląda jak Kitana z Mortal Kombat?

Tak. I jak wspominano wielokrotnie: sekwencje z nią (łącznie z tłem) - jakby MK: Anihilacja.

J. Grey to obsadowa porażka. Ooo - Róża Byrne została X-menką?

Słabizna....
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-03-2016, 18:46)Szpeku napisał(a): Czyli praktycznie rzecz biorąc cofa się postać pod względem psychicznym, bo aktoreczce (przecenianej), nie chce się  poddać makijażowi

Heh, no z jednej strony hajs tak solidny za to dostaje, że nie powinna narzekać, ale z drugiej... ostatnio oglądałem dodatki do Johna Cartera i tam samo stylizowanie księżniczki Dejah zajmowało dobre kilka godzin, a chodziło jedynie o fryzurę i jakieś imitacje tatuaży. Zatem niechęć do wielogodzinnych sesji nakładania niebieskiej masy jest jakoś zrozumiała, zwłaszcza przy którymś filmie z kolei.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(17-03-2016, 19:46)Mierzwiak napisał(a): Uwielbiam X-filmy Singera (z naciskiem na X2 i DOFP), ale na serio brak mi słów by opisać hejt jaki we mnie rośnie z każdym kolejnym obrazkowym / audiowizualnym gównem opublikowanym z tego filmu.
Mam podobnie. Choc nie uwielbiam - lubie. Jednak na Apocalypse, zwlaszcza po trailerach, czekam mniej niż na Batman v Superman. Oglądając materiały zapowiadajace ten film już czuje jak po mnie spływa po seansie i nie zostawia żadnych emocji. Oby jednak okazało się, że w rzeczywistości będzie inaczej.

Odpowiedz
Rebecca <3
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Materiał, który oglądało mi się dużo lepiej niż wszystkie dotychczasowe zwiastuny.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(18-03-2016, 15:58)Mefisto napisał(a): Rebecca <3

Yep, Rebecca.

Plus czy kiedy Rebecca odgrywała Mystique, to też była wręcz postacią pierwszoplanową. Nic do Jennifer Lawrence, ale jednak jak dla mnie to aż trochę za bardzo robi się z nią główną postać w X-Menach.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(04-04-2016, 15:28)Pelivaron napisał(a): Materiał, który oglądało mi się dużo lepiej niż wszystkie dotychczasowe zwiastuny.

Może i tak, ale Apocalypse to dalej żenada i ma jeszcze gorszy głos.

Anyway, oficjalne plakaty/grafiki(?) z jeźdźcami
[Obrazek: CfRWiViWAAA9kN_.jpg]
[Obrazek: CfRWilNW8AA0fjn.jpg]
[Obrazek: CfRWilcXIAAegpy.jpg]
[Obrazek: CfRWidpWwAAGFvO.jpg]

No i żebyście nie czuli się niedoinformowani w temacie BO, pro.box office prognozuje dla filmu aż $260 mln w USA (więcej niż zarobiły inne filmy z tytułem "X-Men").
http://pro.boxoffice.com/featured_stories/2016-04-long-range-forecast-x-men-apocalypse-alice-through-the-looking-glass

Odpowiedz
10 nowych potworków

[Obrazek: Imagen1.jpg]

Odpowiedz
Czy oni nie potrafią oświetlić Jean by nie wyglądała tak szpetnie? Przecież to nie jest brzydka dziewczyna.

Odpowiedz
O, znowu zmienili aktorkę grającą Mystique. Te grafiki z posta wcześniej na pewno nie są fanowskie? Bo odstają poziomem do reszty kampanii reklamowej.
I want to belive.

Odpowiedz
(07-04-2016, 20:19)Mierzwiak napisał(a): Czy oni nie potrafią oświetlić Jean by nie wyglądała tak szpetnie? Przecież to nie jest brzydka dziewczyna.

Ładna też nie.
Ja bym zaczął od zmienienia jej fryzury bo ta nie pomaga.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czy oni nie potrafią oświetlić Jean by nie wyglądała tak szpetnie? Przecież to nie jest brzydka dziewczyna.

Gieferg napisał(a):Ładna też nie.

[Obrazek: sansa-1.jpg]

[Obrazek: Sophie-Turner-Wallpapers-HD-03.jpg]

Swoją drogą... czy to są Smerfy albo Avatar? Połowa postaci jest niebieska...

Odpowiedz
No, tu bym się nie czepiał, tylko co z tego, skoro na wszystkich materiałach z filmu widzę jakieś straszydło, którego bym nawet nie skojarzył z osobą, którą przedstawiają te fotki?

Odpowiedz
Jeszcze dwa postery z mutantami
[Obrazek: CfiRqOLUIAACMKs.jpg:large]
[Obrazek: archangel-178098.jpg]

Odpowiedz

Ciekawostka taka.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon