Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

X-Men: Apocalypse (2016)
Ale Nightcrawlera faktycznie by mogli dać.

Odpowiedz
Singer wstawił na instagrama jeden z concept-artów do filmu =/

Interesujące.. cokolwiek to jest Język
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(18-02-2015, 14:47)Phil napisał(a): http://www.superherohype.com/news/330495-kodi-smit-mcphee-is-nightcrawler-in-x-men-apocalypse

BĘDZIE NIGHTCRAWLER!

Yea! X-men2 został świetnie wykreowany, ciekawe jak będzie tym razem?
,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
UWAGA UWAGA

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Who gives a fuck?
Tu się już od dawna nic nie trzyma kupy i były większe problemy niż powtórzenie jakiejś czwartoplanowej postaci o której roli w X2 nikt nie pamięta.

Odpowiedz
Bardziej mnie martwi czemu Xavier w X1 opowiada o wydarzeniach, które nie miały miejsce albo czemu są dwie Emmy Frost, albo na cholerę pozbawiać Wolverine'a adamantowych szponów, skoro w kolejnym filmie i tak ma je na miejscu bez słowa wyjaśnienia.

Skoro na to wszystko mogę machnąć ręką, to na jakąś Jubilee (której w ogóle nie znam, prawdę mówiąc) tym bardziej.

No i daliby jakąś sensowną Psylocke Język (niby była w Last Stand ale...)

Odpowiedz
(26-03-2015, 12:53)Phil napisał(a): I give a fuck, bo ja pamiętam.
A o tym, że Kitty była już w X1, do tego w swoim najstarszym wcieleniu, po czym w X2 w młodszym, po czym w X3 w jeszcze innym w wykonaniu Page? Uśmiech

Odpowiedz
Jaka znowu zmiana postaci? Uśmiech

Odpowiedz
Statystkę, której imię widnieje wyłącznie w napisach końcowych, która nie wypowiada ani jednego słowa, a która to miała służyć wyłącznie temu, by być żywym mrugnięciem do fanów nazywasz "postacią"? Masz specyficzne poczucie humoru.

Odpowiedz
Ciągłość postaci w X-Menach najlepiej ilustruje Trask z X-Men: The Last Stand i X-Men: Days of Future Past. Duży uśmiech

[Obrazek: bolivar-trask.jpg]

edit: Poprawione. Oczko
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
W X2 nie było żadnego Traska, ale wybaczam, w końcu 2 i 3 są na klawiaturze obok siebie Uśmiech

Odpowiedz
(26-03-2015, 20:52)Mierzwiak napisał(a): Statystkę, której imię widnieje wyłącznie w napisach końcowych, która nie wypowiada ani jednego słowa, a która to miała służyć wyłącznie temu, by być żywym mrugnięciem do fanów nazywasz "postacią"? Masz specyficzne poczucie humoru.

Nie tylko w napisach końcowych. Storm zwraca się do jednego z zamkniętych mutantów w bazie Strykera Jubilee.

Totalnie mi nie przeszkadza wstawienie tej postaci do XA. Lubiłem Jubi w X-Men TAS, więc fajnie będzie zobaczyć ją na dużym ekranie.

A spójność serii malała od X3. Od FC, które miało być rebootem a wyszło prequelem pełnym sprzeczności, nie przywiązuje do niej żadnej uwagi.

Odpowiedz
Wiesz kto to, a mimo to dwa razy źle napisałeś jej imię. Uważasz że przeciętny widz w ogóle to pamięta? Ja jestem fanem tych filmów a nie mógłbym mieć tego bardziej w mojej niemutanckiej dupie Uśmiech

Odpowiedz
Powoływanie sie na "przecietnego widza" to nie jest dobra taktyka, bo przeciętny widz podejrzewam nie pamieta pseudonimów połowy X-Men.

Odpowiedz
A nieprzeciętny widz nie umie ich nawet napisać. To na kogo się powoływać? Uśmiech

Odpowiedz
Na fakty. A fakt jest taki, ze Jubilee była już w filmach - i to tych bardziej kanonicznych niż X3, choć z Traskiem podobna wtopa.

Odpowiedz
Olivka jest superOczko

Odpowiedz
(13-04-2015, 22:49)Phil napisał(a): Wygoglowałem tę Munn i ma potencjał

Tzn otwarcie przyznajesz się, że wcześniej o niej nie słyszałeś? WTF?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja też nie znam. No i do tego piegowata. Możecie ją sobie brać. Język
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Banda pedałów Język
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon