Zamachy 9/11
To po co to napisałeś:

(16-08-2023, 21:13)Bucho napisał(a): Co do geniuszy operacji...coz, oficjalne stanowisko jest takie, ze za 9/11 i przechytrzenie obrony powietrznej USA odpowiada banda koziojebcow z jaskini, ktorzy wylatali pare godzin na awionetkach.

To w końcu banda kozojebców z jaskini leciała samolotami, czy agenci mossadu? Czy może jednak hologramy?

Odpowiedz
Może idźcie z tą dyskusją na stormfront?

Odpowiedz
A czemu nie na walla ADL? :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No zaraz odys podeśle gdzie trzeba i będziecie w wyborczej. A właściciel domeny będzie musiał się tłumaczyć jakimś smutnym panom, dlaczego pozwala użytkownikom tak brzydko pisać.

Odpowiedz
Niezależnie od tego czy Bucho i Mefisto mówią prawdę, to jedyne miejsce w sieci poza darknetem gdzie mogą to napisać. Te mikro strefę wolności słowa w polskim internecie należy pielęgnować. Jak będzie jakaś nagonka na KMFowych antysemitów i rasistów, po to macie mnie - wyciągacie moje posty ubóstwiające czarnoskóre, masywne kobiety i zamykacie im mordy, bo moje preferencje seksualne wprowadziły tu powiew nowoczesności.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
(17-08-2023, 00:25)Derelict Machine napisał(a): To po co to napisałeś:

(16-08-2023, 21:13)Bucho napisał(a): Co do geniuszy operacji...coz, oficjalne stanowisko jest takie, ze za 9/11 i przechytrzenie obrony powietrznej USA odpowiada banda koziojebcow z jaskini, ktorzy wylatali pare godzin na awionetkach.

To w końcu banda kozojebców z jaskini leciała samolotami, czy agenci mossadu? Czy może jednak hologramy?

Tak, hologramy zrobione przez Ludzi-Jaszczury.

Na pewno samolotami nie lecieli koziojebcy z jaskini, ktorzy nauczyli sie latach po kilku godzinach lekcji na awionetkach. Co nie znaczy, ze nie mogli leciec dobrze wyszkoleni terrorysci-Muzulmanie, ktorym pomogly (w najlepszym wypadku nie przeszkadzaly) sluzby.

Ostatnie 20 lat post 9/11, Cui bono? Amerykanski imperializm (amerykanska oligarchia - w duzej mierze koszerna) oraz Izrael.

@Mefi. Nawet nie chce mi sie odpisywac. Piszesz w zlosci i kompletnie nie rozumiesz problematyki. Zrob przysluge sobie i temu forum, i usun prosze te wpisy. Niczemu nie sluza, a jeno potwierdzaja koszerny strach przed antysemityzmem. Powaznie mowie, pokaz odrobine RiGCzu i szacunku dla tego forum i nie wystawiaj nas na latwy odstrzal.

Powiem tylko jedno, Zydzi (ich oligarchia) rzadza zachodnich Swiatem (w pewnym sensie calym Swiatem), takimi wpisami tylko umacniasz ich wladze, bo ona opiera sie na trzymaniu reszty Zydow (ktorzy sa zazwyczaj elita w krajach, ktore zasiedlaja - stan majatkowy, edukacja, pozycja kulturowo-spoleczna. Zapracowali sobie) w psychozie strachu. I takie teksty w niczym, ale to absolutnie w niczym kurva nie pomagaja. Usun to i tyle.

(16-08-2023, 20:13)marsgrey21 napisał(a): Jest tam coś nowego oprócz tego, że izraelscy studenci przyjechali furgonetką gdzieś w NY by mieć na widoku WTC, rozstawili kamery, czekali, a gdy samoloty się rozbiły to robili zdjęcia, tańczyli i wiwatowali, następnie odjechali, zostali zatrzymani przez policję, wypuszczeni, wrócili do Izraelu, a tam opowiadali w tv jak mieli za zadanie udokumentować zdarzenie?

Dwoch z tych studentow to oficjalnie agenci Mossadu.

On March 15, 2002, The Forward claimed that the FBI had concluded that the van's driver, Paul Kurzberg, and his brother Sivan, were indeed Mossad operatives, who were in America "spying on local Arabs" (LOL).

@@@

Przy okazji, dobra pigulka koszernych pytan i „cohencidences” zwiazanych z 9/11:

https://www.altcensored.com/watch?v=EAX59-tYWeA
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(17-08-2023, 08:13)Bucho napisał(a): Nawet nie chce mi sie odpisywac.

A jednak.

Cytat:Piszesz w zlosci i kompletnie nie rozumiesz problematyki.

Piszę na totalnym wyjebongo. Jebać Izrael i tyle.

Cytat:Niczemu nie sluza, a jeno potwierdzaja koszerny strach przed antysemityzmem.

O wolności słowa słyszał?

Cytat:Usun to i tyle.

Nie. Zresztą jakaś pizdeczka zrobiła to bez mojej wiedzy.

Odpowiedz
Odpowiadac dokladnie, a nie ogolnie. Wolnosc slowa to jedno, mocno nieprzemyslane hasla wypisywane pod wplywem impulsu to drugie.

Co innego napisac jebac Izrael, a co innego dodac do tego inne rzeczy. Zostawmy ten temat i tyle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Siur, siur - idę o zakład, że jakbym nie pisał o żydach, a o kimkolwiek innym, to byś tak nie płakał :) Jak pisałem: miękniesz na starość.

Odpowiedz
Mozna o Ruskich, tak ostro jak sie da, za to nie zamkna nam forum, a moze nawet dostaniemy medal z pyrki :) To nie jest nasze prywatne podworko, takze warto miec to na uwadze, ze przy okazji sra sie innym do gniazda.

Nie wiem czy miekne, o Zydach rozkminiam i pisze od kilku lat, po prostu temat jest w chu zlozony i tylko spokoj (i pokoj) moga nas uratowac.

Przy okazji, bo algorytmy nie spia:

LOL.

Let's be honest, we all know who the mastermind was.

:)

Odpowiedz
witam w strefie 11! piękne to było no ale z przepowiednią na 2012 nie pykło, nawet mieli odcinek o JFK ale o WTC nie

Odpowiedz
(17-08-2023, 16:54)Bucho napisał(a): To nie jest nasze prywatne podworko, takze warto miec to na uwadze, ze przy okazji sra sie innym do gniazda.

WUT? No przecież właśnie jest - to nasze forum, więc mogą co najwyżej je nam zamknąć.

Cytat:Nie wiem czy miekne, o Zydach rozkminiam i pisze od kilku lat

I jakoś nigdy nie podwijałeś ogona w temacie.

Cytat:po prostu temat jest w chu zlozony i tylko spokoj (i pokoj) moga nas uratowac.

Złożoność tematu nijak ma się do obchodzenia się z żydowinami jak z jajkiem, przy jednoczesnym dawaniu się co chwila ruchać przez nich w dupę (już nawet nie wspominam o zbrodniach, za które każdemu normalnemu narodowi już by dawno łeb urwano), co właśnie proponujesz. Daj znać, czy uratowały Cię te światłe hasełka.

Odpowiedz
Tak, nasze forum, a nie tylko twoje i moje.

I nadal nie podwijam ogona w temacie. Po prostu uwazam, ze taki jezyk kompletnie niczemu nie sluzy, poza oczywistym wystawieniem sie pod krytyke. Jezeli chcesz wytlumaczyc problematyke ludziom, ktorzy sa kompletnymi ignorantami w temacie koszernym (a ci stanowia zdecydowana wiekszosc) to trzeba te kwestie tlumaczyc na spokojnie i bankowo nie mieczem, ale piorem wlasnie, bo inaczej to juz szuflada z Naziolami.

Tak, z Zydami nalezy obchodzic sie jak z jajkiem wlasnie. Juz z prostego powodu, ze stworzyli sobie Matrix cywilizacyjnej rzeczywistosci, ktory w ich imieniu bronic beda zastepy "normikow".Takze takie hasla jak twoje tylko szkodza, bo nie wnosza nic konstruktywnego do tematu. Poza tym ignoruja zlozonosc naszego problemu i problemu, ktory toczy samych Zydow. Zydzi weszli do mainstreamu wladzy dopiero w XX wieku, choc juz w wieku XIX byli wazna i wplywowa czescia oligarchii. Wczesniej duza wladze oczywiscie trzymali, ale glownie lokalnie. Historycznie to oni ruchali tyle samo, co byli ruchani w dupe.

Co znaczy, ze mnie uratowaly swiatle haselka? No ja mam sie dobrze, a Ty? Cywilizacja ma sie duzo gorzej, ale to nie tylko wina koszerna (choc w duzej mierze tak) i na pewno nie naprawisz tych problemow jakims podejsciem bruto-militarystycznym, albo wojujac mieczem z poziomu kanapy. Swiatle haselka nie byly wlasnie wprowadzane w zycie w problematyce koszernej, ale wlasnie brutalna sila i co? Znowu, jajco. Z Zydami nie walczy sie mieczem, ale slowem. Jezeli tego nie rozumiesz to popelniasz te same bledy, ktore zrobily z Zydow wladcow tego padolu. Judaizm potrzebuje Antysemityzmu i tyle.

W dobie internetu i dostepu do wiedzy (mimo prob jego blokady przez zydowskie srodowiska) mamy mozliwosc dotarcia tak do normikow, jak i samych Zydow. I to sie wlasnie dzieje, wystarczy zobaczyc jak w dobie chwilowej tylko wolnosci slowa na Twitterze rosnie swiadomosc w koszernej sprawie. I tu naszym obowiazkiem jest, zeby koszerna krytyka byla konstruktywna i nie nawolywala do przemocy. I tyle. Jezeli ty uwazasz inaczej to masz do tego prawo, ale zostaw to moze sobie a muzom, a nie wjezdzasz z miotaczem ognia tu na publicznym forum, gdzie wystawiasz przy okazji na odstrzal innych uzytkowanikow, ktorzy z takimi pogladami nie maja i nie chca miec nic wspolego.

Odpowiedz
(17-08-2023, 23:13)Bucho napisał(a): Jezeli chcesz wytlumaczyc problematyke ludziom

Gdzie ja tu niby komukolwiek chcę wytłumaczyć. Rozmawiam z Tobą.

Cytat:Juz z prostego powodu, ze stworzyli sobie Matrix cywilizacyjnej rzeczywistosci

No to niech sobie w nim żyją - sami, za murem.

Cytat:Zydzi weszli do mainstreamu wladzy dopiero w XX wieku, choc juz w wieku XIX byli wazna i wplywowa czescia oligarchii.

Samą Polskę ruchali zdecydowanie dłużej, ale to wszystko zależy co rozumiesz przez wchodzenie do mainstreamu.

Cytat:Z Zydami nie walczy sie mieczem, ale slowem.

Słowem, które można zablokować i właśnie wyskoczyć z naziolską szufladką? Czyny, nie słowa!

Cytat:Jezeli ty uwazasz inaczej to masz do tego prawo, ale zostaw to moze sobie a muzom, a nie wjezdzasz z miotaczem ognia tu na publicznym forum, gdzie wystawiasz przy okazji na odstrzal innych uzytkowanikow, ktorzy z takimi pogladami nie maja i nie chca miec nic wspolego.

Kurde, to może zamknijmy od razu forum, skoro wg Ciebie własne poglądy oraz posty trzeba dostosowywać pod innych, bo ci może nie chcą mieć z nimi nic wspólnego. xD

Odpowiedz
Chodzi o to, że za to co napisałeś jest już prokurator, a my nie chcemy by zamknęli nam forum przez służby. My realnie możemy stracić na wyrażaniu Twojego zdania, i tylko o to chodzi Buczy.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
LOL, za połowę tego forum byłby prokurator, no ale wiadomo jakie słowo klucz musi paść, żeby sprawa zrobiła się poważna i ludzie nagle zaczęli myć rączki.

Odpowiedz
@Mefi

Rozmawiasz moze ze mna, ale nie prywatnie, ale na publicznym forum. Tak jak pisze Ted, sposob w jaki piszesz to juz grubsza jazda i musisz zrozumiec, ze takie cos na forum nie jest mile widziane, bo raz, ze w zaden sposob nie ma nic wspolnego z intelektualnymi przepychankami w kwestiach swiatopogladowych (ktore zawsze bede bronic) to jeszcze stawia forum oraz uzytkownikow w bardzo niewygodnej pozycji.

Wolnosc slowa tez ma swoje granice i konczy sie w momencie, ktory tu juz przekroczyles i nie zgadzam sie z toba tak z pozycji argumentu, jak i dla zasady wlasnie. Rozumiesz jeszcze mentalowe heheszki, ale ty zwyczajnie poleciales po bandzie i tyle.

To co piszesz absolutnie w zaden sposob nie pomaga sprawie, naprawde i gdyby tylko ego nie przyslanialo Ci zdrowego rozsadku to sam bys to przyznal. Wez sobie troche wolnego od watku swiatopogladowego, dobrze Ci to zrobi.

Poczytaj w sprawach koszernych ludzi, ktorzy rozumieja to jako konflikt idee/cywilizacji, a nie jakis etno-narodowa wyprawe wojenna (wrzucalem tutaj tony materialu), ktora powoduje, ze sami staja sie tym z czym niby walcza. Finalnie, czil de fak ałt. Powaznie, bo za chwile wystrzela ci korki i jeszcze odjebiesz cos naprawde glupiego.

Ps. Ostatni post wyzej. Najwyrazniej dalej nie kumasz. Nikt nie umywa raczek, “bo Zydzi”, ale nie znaczy to, ze ktokolwiek chce dawac przyzwolenia na rzeczy, ktore piszesz i powodow moze byc tutaj tuzin. I niech to bedzie nawet dowod na koszerna wladze - jakos nie blokowalo mnie to, zeby ostatnie cztery lata hurtowo napieprzac o kwestiach koszernych. Przesadziles Mefi, zluzuj troche gume w kalesonach i tyle.

Peace & Love.

Odpowiedz
W 2001 jak pokazywali w wiadomościach radość chyba Palestyńczyków po WTC nie znałem się na świecie i ludziach i byłem pewien że to Żydzi się radują.

Odpowiedz
o ile mnie pamięć nie zawodzi ze względu na odległość czasową, to już po miesiącu zrobiony debunk nagrania wiwatujących ciapatych i wyszło, że były nagrane w czerwcu, na trzy miesiące przed zamachami a stacje w USA użyły, żeby podgrzać atmosferę.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Nie zapominajmy, de Osama na krótko przed zamachami był bezproblemowo operowany w amerykańskim szpitalu w Dubaju czy Katarze. No shit!

Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości