Zapowiedzi
Mateusz Banasiuk w roli lekarza, który pod wpływem byłej dziewczyny (Weronika Książkiewicz) zostaje policyjną wtyczką w gangu pseudokibiców. Liderem grupy jest jego dawny przyjaciel (Mateusz Damięcki). Grają także Janusz Chabior, Łukasz Simlat, Szymon Bobrowski i Wojciech Zielinski. Premiera 22 października.

Odpowiedz
Chwila! To przecież ten film do którego 2 lata temu brałem udział w castingu na statystę. Poznaję po nazwisku reżysera (Cyprian T. Olencki) i wtedy tytułem była "Furia", a nie "Furioza". Stałem godzinę w kolejce, strzelili mi dwie fotki, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Po zwiastunie myślę, że chyba dobrze się stało dla mego honoru. xD

Ujęcie z 1:41 - jakie to wymooowneeee...

Odpowiedz
Ksawery Szlenkier jako młody Stefan Wyszyński - przyszły Prymas Polski. Premiera 17 września.

Odpowiedz
Super pomysł na plakaty :)

[Obrazek: 3lhPOsU.png]

Odpowiedz
No powiem szczerze, że petarda, jak nie polskie. Gdzie białe tło, z dupy wklejeni aktorzy i tytuł dodany z auto-kształtów Worda?

Odpowiedz
Po prostu Velvet Spoon umie w promocje ;]

Odpowiedz
Pełen zwiastun nowego filmu Jana P. Matuszyńskiego inspirowanego historią Grzegorza Przemyka - maturzysty, który w maju 1983 roku został śmiertelnie pobity przez milicję. W rolach głównych Mateusz Górski, Tomasz Ziętek i Sandra Korzeniak. Grają także Jacek Braciak, Agnieszka Grochowska, Robert Więckiewicz, Tomasz Kot i Andrzej Chyra. Premiera 24 września.

Odpowiedz
(27-08-2021, 18:27)Kryst_007 napisał(a): Ekhm...
Sorry, nie sprawdziłem. Obiecuję poprawę ;)

Odpowiedz
Pierwsza zapowiedź nowego "Wesela" Smarzowskiego. Premiera 8 października.

Odpowiedz
Wczoraj widziałem w kinie i kurde - Teściowie lepiej się zapowiadają ;D

Odpowiedz
Jezu, jaki ten Smarzowski jest przewidywalny, nudny i schematyczny. Przecież on w kółko kręci ten sam film. Drugi Papryk.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
A jak mówiłem po Domu Złym, że Smarzol jest cienki jak psi dyd to wszyscy patrzyli na mnie jak na dziwaka ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Stawiam stówę, że ten wesoły zwiastun to podobna zmyłka co przy "Klerze" i finalny produkt też będzie miał na celu wstrząsać i poruszać ważny społeczny temat. Szkoda, że tak będzie, bo Smarzol robi się już z tym trochę wtórny i chętnie zobaczyłbym teraz coś od niego w klimacie "Wesela" (tego z 2004 oczywiście).

Odpowiedz
Rok 2021 ale dalej w polskim kinie trzeba pokazywać, że Polska stoi alkoholem bo nic innego nie mamy
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(31-08-2021, 12:40)Corn napisał(a): A jak mówiłem po Domu Złym, że Smarzol jest cienki jak psi dyd to wszyscy patrzyli na mnie jak na dziwaka ;)

No jak mówiłeś po Domu Złym to szacun, bo na moje to on się na Domu Złym właśnie skończył, ale też nie od razu to dostrzegałem. 

Strasznie prostacko i wtórnie to wygląda. Smarzowski pozuje na intelektualistę, ale racja z tym Vegą. To akurat ja chyba też pisałem przy Drogówce, że Smarzol to taki Vega z lepszym warsztatem. Tutaj poza wtórnością, wygląda na to, że nawet mnie wkurwi tanią agitką wymierzoną w cebulaków (to co śmieszyło przez łzy w pierwszym Weselu, tutaj, w nowym kontekście społeczno-politycznym, wali na kilometr banałem i stawianiem się ponad polaczkami). Przy całej mojej niechęci do KK, Kler to już była pozbawiona grama subtelności nuda. Tutaj wygląda to cztery razy biednej i nudnej. 

Mimo wszystko, może warto wydzielić temat od posta Trailerów Srailerów.

Odpowiedz
Już tak szybko robią te remake'i?

Powtórzę za innymi, że to wygląda wtórnie i jak z programu Smarzowskis Tropes Maker.    

No i czuję, że w gotowcu będą smuty opatrzone jakimś aktualnym "ważnym" problemem społecznym, gdy pierwsze Wesele było mimo wszystko lajtowe.

Odpowiedz
Zwierzę się, że ani trochę nie podobał mi się żaden film Smarzowskiego. Co prawda widziałem tylko "Dom zły", "Wołyń" i połowę "Drogówki" (nie dałem rady dokończyć tego ścierwa), więc może ominęło mnie coś wyjątkowo dobrego, ale jakoś wątpię.

Odpowiedz
Tym razem zwiastun "reżyserski" :)

Odpowiedz
Monika Strzępka i Paweł Demirski, czyli twórcy serialu "Artyści", kręcą film fabularny "Zaprawdę, Hitler umarł". Padł pierwszy klaps na planie.

Akcja filmu toczy we współczesnym państwie Europa, kilkadziesiąt lat po zwycięstwie nazistów w II wojnie światowej.

Cytat:Opustoszały świat na skraju postatomowej zagłady i tylko jeden kraj – państwo Europa. Osiemdziesiąt lat temu naziści wygrali II wojnę światową i zjednoczyli podbite kraje. Czterdzieści lat później pokolenie dzieci faszystowskich oprawców potępiło zbrodniczą ideologię i wzięło na siebie winy zwycięzców.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości