Zmarli
Wszyscy tutaj mają po części rację, łącznie z JLJ. Majlo, bo jest dokładnie tak, jak pisze; JLJ, bo dla mnie np. to jest przykre, że wszyscy wiedzą, że facet ma do dupy życie (i to od dzieciństwa), a i tak tabloidy ociekają jadem, jaki to z Michaela freak; Mental, bo jego postawa jest bardzo racjonalna; Solo, bo jego postawa może nie jest racjonalna (kolo spoko mówi z offu: przecież to nie ma żadnego znaczenia, czy Michael żył czy nie, od dobrych paru lat), za to jest taka jak moja, wypływa z przywiązania do Jacksona jako muzyka i trochę jako człowieka (Albertino - z pewnych źródeł, które miały osobiście do czynienia z Michaelem podczas wizyty w Polsce, wynika, że facet był bardzo sympatyczny i bardzo dziecinny, jakby wracał do poziomu 13-latka). Dla mnie to jest jeden z tych ludzi, którzy byli zawsze - ich piosenki swoją drogą (słuchane od dzieciństwa na taśmach), osobowość (ploty, ploty, ploty) swoją. Jak Whitney przedawkuje albo przekręci się z głodu, też będzie mi przykro, choć przecież nie zrobiła niczego od lat i dla muzyki jest już martwa tak czy siak.
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Fantastyczny klip, a w zasadzie jego kilka pierwszych minut:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZDEH_veroFA&feature=popular[/youtube]

Odpowiedz
W sumie to się wzruszyłam, patrząc na małego Michaela:)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Cytat:Mam nadzieję, że tam gdzie jest, ma nos i nie ma ojca.

Nic dodać, nic ująć, Artemis. Dołączam swoją nadzieję do twojej. :(
Facet był super, bywało, że ludzie płakali gdy śpiewał, wpadali w taki czy inny rodzaj euforii, i o to chodzi(ło). Reszta, cała ta otoczka, ten zapaszek, który się za nim ciągnął od jakiegoś czasu, to smród hien, ktore tylko czekały na swój żer. Biedny bogaty człowiek. Ciekawe kiedy możemy sie spodziewać o nim filmu- biografii? - pewny zysk, niestety już bez jego udziałów, ale za to z udziałami innych. Kto zagra główną rolę? Jacyś kandydaci? :(

Odpowiedz
Donia Agata napisał(a):Kto zagra główną rolę? Jacyś kandydaci?
Johnny Depp :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Robert Downey Jr. - grał już białego zmieniającego się w czarnego to teraz czas zagrać to na odwrót!

Odpowiedz
http://foywonder.livejournal.com/169954.html

JUST ASKING...

So how long do you think it will be until Hollywood produces a Michael Jackson biopic and will Tilda Swinton win an Oscar for playing him?

Mogę się tylko pod tym zapytaniem podpisać :-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
:) :( No dobrze, niech wielcy w świecie filmu rozstrzygają kto i z jakich powodów zagra Michaela (te wycieczki w stronę Tildy S. - fe!). Ja tymczasem, idąc za przykladem innych z forum, dodam swoje ulubione piosenki i clipy Jacksona, trochę nietypowe, ale za to mające w sobie spory (jak na Michaela) potencjał męskości, z ktorej starano się go, w celach komercyjnych, do cna w wyprać, co się poniekąd udało (prawie tak samo jak kiedyś w przypadku Farinellego).

Dirty Diana

i w towarzystwie Slasha oraz ulubionych modelek Guns N' Roses - Give in to Me

Odpowiedz
Donia Agata napisał(a):(te wycieczki w stronę Tildy S. - fe!).
Takie wynalazki zawsze się znajdą. Wystarczy spojrzeć na blog Tomka Łysakowskiego, jakie "piękne" zdjęcie wkleił...
22.04.2011

Odpowiedz
Nie mam konta na Wykopie, a może ktoś chce Wykopać teksty Adiego o teledyskach Jacksona?
1. Thriller http://www.film.org.pl/prace/thriller.html
2. Liberian Girl http://www.film.org.pl/prace/liberian_girl.html

Odpowiedz
desjudi napisał(a):Nie mam konta na Wykopie, a może ktoś chce Wykopać teksty Adiego o teledyskach Jacksona?

Co ty ostatnio z tym Wykopem? I jeszcze w temacie o zmarlych. Wstyd. ;)

Odpowiedz
Jedne z ciekawszych teledysków:

#
Absolutny majstersztyk:

A co do filmowej biografii, myślę, że Depp byłby najlepszy w tej roli (patrz Charlie i fabryka czekolady i jego podobieństwo do MJ), ale na to chyba za wcześnie...

Odpowiedz
Patrzcie co wyprawiał Michael na scenie - koncertówka "Smooth Criminal" - ile bym dał, żeby to zobaczyć na żywo.
No i te tancerki, ale się dziewuchy ruszają... :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=naZ5eahKDVQ&feature=related[/youtube]

Odpowiedz
No dobra, ale co z moim pączkiem za stworzenie wykopalisk dla tekstu Adiego? : |

Odpowiedz
Masz, nie płacz już :razz:
[Obrazek: ddc8933e36ec36dcm.jpeg]
Ale o takim Michaelu to pewnie mało kto pamięta :|

Odpowiedz
Zmarł Zbigniew Zapasiewicz.

Odpowiedz
Kurka wodna, jeden z najlepszych współczesnych polskich aktorów. Wielka szkoda.

Odpowiedz
Niewątpliwie. Film filmem, ale kto miał okazję widzieć go choć raz w teatrze, ten wie, że to zawsze było przeżycie. Darzyłem faceta wyjątkowym respektem.

Odpowiedz
Kurde no. W "Barwach ochronnych" był wielki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon