Ankieta: Filmy z YouTube na CF:
tak!
nie!
[Wyniki ankiety]

felietony...
Felietony naprawde trzymają poziom, oby tak dalej. Nie nudzą. Utrzymane są w dosyć krótkiej i zwięzłej formie co na pewno nie jest wadą. Ponieważ Często w tekstach innych autorów panuje przerost formy nad treścią i mogą one po prostu znużyć twoje a twoje felietony mogą być lekką odskocznią. Ale zgadzam sie z tobą na pewno w kwestii czasopism traktujących o filmie na polskim rynku. Zostały tylko lekko ,,snobowate'' kino, i Film pod redakcją Mistrza :evil: Prokopa który po prostu wszędzie próbuje znależć sobie ciepłą posadkę ,a na pewno nie zabłysnął zbytnio jako juror w idolu ani wiecznie uśmiechnięty prowadzący programu dla gospodyń domowych ,a tym bardziej redaktor naczelny szanującego się pisma choć może nie najwyższych lotów. A tak poza tym to witam na forum.

Odpowiedz
feeenks, rumienie się :oops:

Arrakin, o jakim nawiasie mowa?

Odpowiedz
ojoj, detal:)- o takim, który nastąpi bezpośrednio po sform. "trudno je nazwać" (może też być dwukropek, skoro wymieniasz owe pisma).
Pluck out the pain...and give you another life ... ?

Odpowiedz
SZEŚĆ

Odpowiedz
Validatora widziałeś, tylko pewnie nie wiesz o co chodzi? :)

Jeśli w linku masz ampersand, czyli "&", to piszesz go przy użyciu tzw. quoty, czyli

&

P.S.: Jeszcze nie przeczytałem. :)

Odpowiedz
Pięknie, Des, pięknie, też czekam niecierpliwie na "Grindhouse" (gdzie karabin był ZAMIAST nogi:) ), tylko - na dupę Zeusa - zmień "Głębię" na "Otchłań" :).
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.

Odpowiedz
Zaraz, zaraz, skad to info o ekranizacji Metal Gear Solid? Boll tego nie wyrezyseruje. Nigdy! :P

Odpowiedz
O tym ze Boll nie dostanie w łapy MGS'a zapewniał sam Hideo kojima - ojciec serii (chociaż prawa ma Konami ).
get ready for suprise...

Odpowiedz
romeck, poprawione 8)
adi, zmienione 8)
jaku, poprawione [to była popularna plotka na temat kolejnych projektów Uwe, którą wziąłem za pewnik] 8)
doktorze, ja bym tego taki pewien nie był, bo Uwe potrafi zaskakiwać 8)

Odpowiedz
W razie jakbyś nie dostał wiadomości na gadu Des - nie "Psychopata" tylko "Psychol".

A poza tym, już czekam na maila od zgorszonych czytelników, ze zjebkami za propagowanie zoofilii [co innego, ze zjebalem ten pomysl przeciez ;)].

Odpowiedz
hops, news stycznia (conajmniej!) :)
des, co ciekawe z wiekszoscia twoich "przewidywan" musze sie zgodzic.

Odpowiedz
W moim mniemaniu War of the Worlds Spielberga to scenariuszowa klapa (chciał kręcić film obyczajowy, to po kiego doklejał obcych? ^^), Spider Man mówi sam o sobie, toteż jestem pełen obaw o czwartą odsłonę przygód Indiany...
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
tomashec napisał(a):hops, news stycznia (conajmniej!) :)
Dzięki :)
A tak poza tym, pogadaj z Mierzwiakiem, może Ci podeśle materiał filmowy <ROTFL>

Odpowiedz
des napisał(a):W kolejnym numerze będzie więcej seksu

A co z przemocą? :D

Co do Scanners (jam z tych kręgów, wśród których toto jest kultowe), to zbladłem. Szczerze pożądam dobrego rimejku, acz równie szczerze w takowy wątpię...
fb.com/bart.poznaniak

Odpowiedz
7
rodził się w bólach, ale już jest

Odpowiedz
No proszę, a ja się zastanawiałem czy jeszcze kiedyś będzie nam dane przeczytać jakiś nowy felieton desa.

Odpowiedz
też się zastanawiałem. chyba za długo 8)

Odpowiedz
8

Odpowiedz
Cytat:Najbardziej bulwersujące wcale nie jest to, że zamknięto serwis, w którym upubliczniano napisy służące do oglądania najczęściej legalnie (!) zdobytych kopii filmu,

Najczęściej? No nie popadajmy w przesadę, najczęściej były używane do ściągniętych z torrentów i innych emulów divx-ów i to tych niespecjalnie legalnych. No chyba, że masz jakieś konkretne dane na poparcie tych słów:)

Odpowiedz
nabywając kopie filmowe, bez względu na źródło, nie łamiesz prawa. łamiesz je tylko wtedy, gdy rozpowszechniasz film, do którego nie masz prawa [choć i tutaj prawo nie jest precyzyjne] 8)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości