Ankieta: Filmy z YouTube na CF:
tak!
nie!
[Wyniki ankiety]

felietony...
Jasny gwint a co to takie małe?

PS. Ocenę felietonu zdecydowanie podnosi pojawienie się w tekście Mierzwiaka 8)

Odpowiedz
Baaardzo ładnie:)

Odpowiedz
Cytat:wszyscy czekają na 22 maja
Nie wszyscy :P

Odpowiedz
Two thumbs up, a za Justina masz pozdroofka i koffam Cię Des - nawet myślę o przefarbowaniu się na blond. :oops:
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
koffam ciem tesz, wilczku beo beo, pozdroofka 8)

Mierzwiak napisał(a):Nie wszyscy

taaa... 8)

Odpowiedz
Miłośc na forum. Piękne :wink:

Odpowiedz
Nawet mamy już za sobą orgazm w samochodzie. 8)

Cholera, znowu tworzę offtopy...

Des - pisz częściej. :)
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
desjudi napisał(a):taaa... 8)
Nie taaa tylko tak. Nie wszystkich interesuje tetryczne kino przygodowe.

Odpowiedz
Orgazm w samochodzie... Piękne :wink: :lol:

Odpowiedz
właśnie dostałem miłą zjebke od stałego czytelnika, głównie za filmy YouTube wklejone w tekst, które podobno wpisują się - niestety - w żałosne trendy wszelkich publikacji internetowych.
co o tym sądzicie?
wywalić? kontynuować? zmienić coś w formie? bo nie będę zaprzeczał, że chciałbym aby i forma, i treść były atrakcyjne dla czytelnika.

Odpowiedz
czy ja wiem - niektóre faktycznie możnaby sobie darować (np trailery), ale mi ogólnie nie przeszkadza
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Internet =/= książka.

Des, wiesz dlaczego powinieneś posiłkować się multimediami?
Bo możesz.

Odpowiedz
Osobiście wstawiłbym linki do tych filmików. Nie wiem czemu, ale strony upstrzone osadzonymi filmikami z YT cholernie mnie drażnią.

Odpowiedz
I przyznam, że mnie też. Poza tym to nie w stylu KMFu. ;)

Odpowiedz
Zgadzam się z Mierzwiakiem - same linki wystarczą.
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
bardziej odpowiada mi reakcja D'mooNa, ale poczekam na więcej reakcji 8)

Odpowiedz
Ja głosuję za filmikami, przeciwko linkom :)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Ale Des, nikt Ci nie każe wyzbywać się filmików z YT. Korzystaj z YT ile się da. :) Imho po prostu ładniej będą wyglądały same linki do tych filmików, a nie bycze ekraniki, które najnormalniej w świecie niszczą layout.
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Takie jutubowe okienka kojarzą mi się z blogami. A blogiem felieton nie jest tylko felietonem. ;) Dlatego głosuję za linkami.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Ja sobie wczoraj przeczytalam, bez pozwolenia, kombinujac z cyferkami na pasku.

A) ladnie o Gondrym, z tym, ze ja mam 'trojce swieta' w innym zestawieniu i mimo wszystko wybitnosci Inarritu nie lapie; a ze uwielbiam "Eternal Sunshine of the Spottless Mind", jakos mnie to ubodlo :)

B) ladnie o Justinie; "Alpha dog" to niezly film, z reszta z grupa naprawde mocnych mlodych aktorow, dosc wspomniec Bena Fostera i Antona Yelchina;

C) czesc o "Southland Tales" podsyca ciekawosc (osobiscie wolalabym, aby film byl wielka kupa niz czyms kompletnie srednim) + ladne podsumowanie specyfiki "Donniego Darko"

D) końcowa reklama...

PODSUMOWANIE) bylo mniej ostro, wiecej ciekawostek, omowien, byl Gondry. Jest ok.

Cytat:wywalić? kontynuować? zmienić coś w formie? bo nie będę zaprzeczał, że chciałbym aby i forma, i treść były atrakcyjne dla czytelnika.
podpisuje sie wszystkimi kopytami pod d'moonem, kurna, des, internet to kompilacja obrazu/dzwieku/tekstu/filmu, na tym to sie opiera, jak nie chcesz tego robic, to rownie dobrze mozesz rozsylac kolegom z forum ulotki z cf...
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości