http://www.deadline.com/2010/03/malkovich-mcdormand-join-transformers-3/
John Malkovich no proszę.
22-03-2010, 20:17
|
Transformers: Dark of the Moon (2011)
|
|
Scenariusz ponoć gotowy teraz powoli się już cała obsada kompletuje, w tym pojawiają się naprawdę interesujący aktorzy:
http://www.deadline.com/2010/03/malkovich-mcdormand-join-transformers-3/ John Malkovich no proszę. 22-03-2010, 20:17
Ostatnio Duhamel potwierdził, że Lenox powróci. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Z tego co widzę, Bay chyba chce wprowadzić parę kolejnych komediowych postaci. Dobrze to nie wróży.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 22-03-2010, 22:53
A po czym sądzisz, że chce wprowadzić komediowe postacie. Przecież Lenox to był ten wojskowy, a Malkovich to sam nie wiem kogo ma grać? Gdyż spotkałem się niestety z kilkoma dywagacjami i zrobił mi się mętlik w głowie :???: Gdyż przeczytałem,, że niby ma grać szefa Sama, a gdzieś indziej, że ma grać dorosłego Sama :shock: Czyżby więc ten pomysł z podróżami w czasie. Oj, oj, oj...
23-03-2010, 14:43
W twoim newsie pada parę komediowych nazwisk. A nwet jeśli sie mylę to i tak Bay sam powiedział, że chce dać większą rolę Leo. Co to oznacza chyba nie muszę Tobie tłumaczyć.
Directed by James "THE KING" Cameron 23-03-2010, 14:50
A teraz zrozumiałem. Gdyż a początku myślałem, że ta komediowość ma mieć jakiś związek z Lenoxem i się trochę pogubiłem :wink: Teraz oczywiście rozumiem i naturalnie coś mam obawy, że Bay raczej podąży tę samą drogą co w "TF2" :roll:
23-03-2010, 14:57 Wawrzyniec_85 napisał(a):Teraz oczywiście rozumiem i naturalnie coś mam obawy, że Bay raczej podąży tę samą drogą co w "TF2" :roll:Słuchaj mogę rozwiać twoje obawy. Bay podąży tą samą drogą co dwójka. Gada głupota, ze będzie mniej akcji, ale co z tego skoro były to najciekawsze momenty dwójki. Będzie za to więcej gadania i rozkminy psychologicznej Sama i Transów. Jednym słowem mówiąc klozetowy humor i drętwe dialogi o dupie marynie.
Directed by James "THE KING" Cameron 23-03-2010, 15:13
Pseudofilozoficzne gadanie vs. klozetowy humor :???: To już z tego nie wiem co jest gorsze, a co dopiero 2 w 1 :!:
A co do akcji to ja pamiętam jak przed "Wyspą" wypowiadał się, że będzie mało akcji, a później w filmie sporą część miasta rozwalił. :razz: Ale jak mam mieć klozetowy humor i pseudofilozoficzne gadanie to już wolę 2 i pół godziny akcji, biegania, rozwalania wszystkiego co popadnie. Niech się przynajmniej chłopaki z ILM wykażą :smile: Jak zawsze zresztą. 23-03-2010, 15:23 Wawrzyniec_85 napisał(a):Niech się przynajmniej chłopaki z ILM wykażą :smile: Jak zawsze zresztą.Już są trzy lata bez oscara. Myślę, ze będą chcieli coś niesamowitego pokazać. Jak nie w tym to w innym filmie.
Directed by James "THE KING" Cameron 23-03-2010, 15:27
Czyżby jednak nie 3D :???: :?:
Słowa Baya: âI shoot complicated stuff, I put real elements into action scenes and honestly, I am not sold right now on the conversion process. Right now, it looks like fake 3D, with layers that are very apparent. You go to the screening room, you are hoping to be thrilled, and youâre thinking, huh, this kind of sucks. People can say whatever they want about my movies, but they are technically precise, and if this isnât going to be excellent, I donât want to do it. This conversion process is always going to be inferior to shooting in real 3D. Studios might be willing to sacrifice the look and use the gimmick to make $3 more a ticket, but Iâm not. Avatar took four years. You canât just shit out a 3D movie. Iâm saying, the jury is still out.â http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=17164 http://www.filmshaft.com/news/michael-bay-not-convinced-by-3d-conversion/ W sumie można mówić o Bayu co się chce i ja też tak robię, ale jeżeli ten film nie pójdzie w 3D, czy też takie "pseudo 3D" o którym Cameron mówi, to ma on u mnie plusa :smile: A jakby co to do "obsady" jeśli to tak można nazwać ma podobno dołączyć: Ferrari 458 Italia jako jeden Autobot. Może to i dobrze, gdyż te Chevrolety to mi się średnio podobają :razz:
24-03-2010, 18:23
Z tego wynika tylko jedno. Jeśli Bay nakręci trzecią część to zrobi to w dwóch wymiarach. A potem nikomu nie pozwoli zrobić z tego konwersji. Tylko przyklasnąć Bayowi. Czasami potrafi powiedzieć coś mądrego.
Directed by James "THE KING" Cameron 24-03-2010, 18:25
Na początku coś Bay mówił, że "trójka" ma być spokojniejsza od "dwójki" mniej akcji, a ja coś czuję, że szykuje się nam nawalanka po całym świecie:
Transformers 3 has been going very well. We are going to shoot in LA, Chicago, Washington DC, Florida, Texas, Africa, Moscow, and China Brakuje tylko jeszcze Australii :smile: Ale mnie tam się podoba, że będzie film kręcony w tylu różnych miejscach :smile: 01-04-2010, 00:13
Tak jak przed dwójką Bay gada głupoty. Sądząc po ilości lokacji film będzie na takim samym poziomie co dwójka. Czyli multum akcji w różnym zakątkach wszystkie ze sobą bezsensownie powiązane, okraszone genialnymi efektami. Po prostu kolejny teledysk Baya za grube miliony:)
Directed by James "THE KING" Cameron 01-04-2010, 17:32
I dlatego mam nadzieję, że cała ekipa zachoruje na śmiercionośną biegunkę i zasra się na śmierć, a obraz nie ujrzy światła dziennego.
01-04-2010, 17:55
Nie życz nikomu tego co Tobie nie miłe:) ja mam nadzieję, że film powstanie, hahaha:)
Directed by James "THE KING" Cameron 01-04-2010, 17:57
Garść newsów na temat części 3:
http://transformery.pl/news.php?readmore=1760 Bliźniaki na planie TF3: http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/brand-new-upgraded-twins-in-transformers-3-169687/ Shija na temat TF3: Cytat:"There's going to be a lot of death, human death. This time, they're targeting humans," LaBeouf said. "It's going to be the craziest action movie ever made, or we failed."Brzmi groźnie :razz:
Directed by James "THE KING" Cameron 14-05-2010, 21:33
Jak tak dalej pójdzie to ten film dostanie jeszcze kategorię wiekową R :razz:
A już na poważniej to dla mnie groźniej brzmią te informacje o tych ciągłych nowych lokalizacjach. Oby Bay nie przesadził. Gdyż jeszcze wyjdzie tak, że jak w "dwójce" było za dużo robotów, tak tutaj tylko będziemy skakać z jednego miejsca do drugiego. Taka nawalanka dookoła świata. I rzeczywiście trzeba byś ostrożnym z tym o czym informują na temat tego filmu, gdyż jak widać "bliźniaki" się jednak pojawią :???: A już byłem zadowolony, że nie pojawią się w "trójce", gdyż w "dwójce" strasznie działali mi na nerwy. Przynajmniej mój kumpel będzie znów się mógł cieszyć, że jego samochód wystąpił w Transformersach :roll: 14-05-2010, 21:47 Wawrzyniec_85 napisał(a):gdyż jak widać "bliźniaki" się jednak pojawiąTak jak przy poprzednim filmie Bay rozpoczyna akcję szerzenia dezinformacji by zmylić fanów. Nawet niedawno pojawił się jeden filmik z planu, gdzie widać jak kręcą jedną ze scen. Oczywiście co tam widać? Wybuch i wylatujący w górę samochód:) Widać Michaś jest w formie;p
Directed by James "THE KING" Cameron 14-05-2010, 21:52
Gwiazda "Firefly" dołącza do "Transformers 3":
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=65616&klik=powiaz
Directed by James "THE KING" Cameron 16-05-2010, 00:39
Obsada nam rośnie z dnia na dzień :smile: Pytanie tylko jak wielkie role przypadną chociażby Johnowi Malkovichowi czy też Patrickowi Dempseyowi? Z tego co słyszałem to Malkovich ma zagrać szefa Sama, a Dempsey szefa Mikaeli :???: Nie brzmi to wszystko na jakąś zbyt wielkie role :???: Tak samo jak dalej nie wiadomo czy powróci John Torturro, który niby w dwóch pierwszych częściach się pojawił (Simmons) :???:
16-05-2010, 00:56 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Transformers: Revenge of the Fallen (2009) [temat spoilerowy] | massif | 408 | 81,601 |
01-09-2025, 00:32 Ostatni post: Żółte Krzesło |
|
| Transformers (temat ogólny) | Juby | 208 | 50,465 |
27-06-2025, 21:11 Ostatni post: samuuel |
|
| Transformers (2007) | Anonymous | 1,081 | 135,551 |
01-03-2025, 00:42 Ostatni post: slepy51 |
|
| Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay | Gieferg | 319 | 95,982 |
26-07-2023, 21:10 Ostatni post: azr |
|
| Transformers: Age of Extinction (2014) | Grievous | 11 | 2,865 |
29-11-2018, 23:55 Ostatni post: Badus |
|
| [oddzielony] Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay | Arahan | 0 | 679 |
17-05-2016, 08:48 Ostatni post: Arahan |
|
| Transformers: Revenge of the Fallen (2009) | Danus | 529 | 100,731 |
23-06-2009, 16:13 Ostatni post: Mierzwiak |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |