The Dark Knight Rises (2012)
Co to jest Lost?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Lost nie tylko nie widziałem ale i nawet z niczym mi się nie kojarzy :P Poza kilkoma wyjatkami nie oglądam seriali po prostu.

Cytat:Gieferg, Twój post sugeruje, że wszystko w komiksach się zepsuło, od kiedy w którymś tam Semicu Batman spotkał Supermana.

Ee tam. Nic z tych rzeczy. Jedynie to, że od początku mi ci dwaj bohaterowie nie pasuja do tego żeby działać razem czy nawet w jednym świecie.

Odpowiedz
Empire:
Cytat:Christopher Nolan Confirms Batman 3
Exclusive: Nolan says he's set to direct

You may have guessed, you may have assumed it, but until now we hadn't had confirmation from the studio or the man himself that Christopher Nolan would be back to direct Batman 3 / The Dark Knight 2 (or whatever we're calling it). But our Dan Jolin talked to the man himself earlier today, and got it straight from Nolan himself.

"It’s becoming inevitable, I’ll put it that way," says Nolan. "I feel myself falling into it, I guess. And getting it all figured out and I’m pretty excited about what we’re doing so… If I haven’t announced it, I think that people probably all know at this point that I’m doing it."

Hang on, that's not 100% clear: so we can safely assume you're directing?

"I think you can at this point, yes."

So as of right now, Nolan will return. You may also have spotted the "getting it all figured out" there: when we asked Nolan what he was busy with as we called, the answer was that he's working on Jonathan Nolan's script for the film. In other words, there is a script! Things are slowly taking shape!

Express your excitement below, and permit yourself a moment's indulgence in wildly speculating about villains and themes this time around. Just a moment, though: we don't want to get carried away.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wszystko to wiadomo od conajmniej kilku miesięcy.

Odpowiedz
Bruce Wayne Returns

Odpowiedz
Całe szczęście w tym że produkcja 4 części Mad Maxa się przedłużyła to i Hardy się załapał. Ciekawe kogo zagra.
koronex1989

Odpowiedz
Dla mnie świetna wiadomość. Hardy w Incepcji bardzo dobrze zagrał, gość teraz jest na mojej liście akotrów godnych uwagi. Ja sądzę, że pewnie zagra jakiegoś Badguya, jego twarz pasuje na przebiegłego biznesmena który nie cofnie się przed niczym by osiągnąć cel:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jebać Incepcje, Hardy zagrał Bronsona :D
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Jest tytuł:

THE DARK KNIGHT RISES

Villanem nie bedzie Riddler.

Źródło

Odpowiedz
Zapomniałeś dodać, że film NIE BĘDZIE W 3D <ok>

Tytuł taki se, choć jest to zrozumiałe: im bardziej się nawiązuje do poprzedniego filmu który odniósł wielki sukces, tym lepiej się reklamuje nowy film.

Co do przeciwnika - jak dla mnie powinien być nim tylko i wyłącznie knightfallowy Bane w wersji realistycznej, tzn bez puchnących mięśni, czerpiący z komiksowego pierwowzoru głownie motywacje, sposoby działania, niekoniecznie wygląd, którego starczyłyby jakieś drobne elementy ( w tej roli najlepiej Bardem :mrgreen: na pewno nie żaden zapaśnik jak chcieliby niektórzy ). Jad - jak najbardziej , ale działający nie w tak widoczny sposób. Elementy fabuły Batman:Venom z Brucem zmagającym się z samym sobą mile widziane. Postać kobieca - znana z komiksów psychoterapeutka Shondra Kinsolving byłaby w sam raz.

Riddlera trochę szkoda, byłby dobry jako secondary villain (jak Scarecrow w BB).
Po Incepcji moja wiara w Nolana została mocno zachwiana, ale wciąz liczę na godne zamknięcie trylogii.

I niech w końcu po raz pierwszy w filmie ktoś spuści Nietoperkowi łomot, po którym bedzie mu potrzebna rekonwalescencja :smile:

Odpowiedz
A ja bym chciał, żeby nadchodzący Batman wziął więcej z komiksów, zeszłoroczne Arkham Asylum pokazało, że można. Wiele osób najeżdża na Batman i Robin, a mi się ten film podoba właśnie ze względu, że jest taki campowy. Bardzo lubię Batman zbawia świat z Adamem Westem i film Schumachera w ciekawy sposób do niego nawiązał. Pojawia się Arkham Asylum, Poison Ivy, Mr. Freeze, Batgirl. Brakowało mi tylko Harley Quin. Mogła by sie pojawić w najnowszej części, z tym, że mam już trochę dość Jokera, a sama Harley chyba by sie kiepsko sprawdziła ;x
"Why couldn't I have those games when I was a kid? God damn it, I was born too fucking early!"

Odpowiedz
Producenci tak za bardzo się z tym tytułem nie wysilili, ale rozumiem ich posunięcie.

Trochę szkoda z tym Riddlerem, gdyż lubię tę postać. Oczywiście nie lubię tego Riddlera "Batman Forever", który nie jest Riddlerem, tylko Jimem Carey w kostiumie Riddlera.
Mam nadzieję, że przynajmniej Catwomen będzie, chociaż trochę trudno mi ją sobie wyobrazić w nolanowskim Batmanie, podobnie jak Pingwina.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wierzę w Catwoman, była już w jednym Batmanie i w rzygowym filmie z 2004 r., z którego ludzie kojarzą tę postać. Chyba Nolan za dużo by ryzykował próbując "odkupić" tę postać w takim filmie jak Batman 3.

Odpowiedz
O ile Joker faktycznie wyszedł Nolanowi równie dobrze/lepiej niż Burtonowi, to nie ma takiej możliwości by nowa Catwoman mogła się równać z tą Burtona. Nic nie pobije jej character developmentu, nic nie dorówna masie detali które pewnie tylko ja dostrzegłem podczas kilkudziesięciu seansów Batman Returns, jej kostiumowi, dialogom, relacji z Batmanem/Brucem i wreszcie roli Michelle Pfeiffer. Oczywiście nawet jeśli Nolan zdecyduje się na Catwoman będzie ona bliższa komiksom, od których Burton bardzo mocno odszedł, ale mam dla niego dobrą radę: niech się nie zbliża do tej postaci.

Odpowiedz
Teraz już niestety za późno na takie rady, scenariusz napisany i zatwierdzony :D

Odpowiedz
W sumie to samo mówiono o postaci Jokera, a to, że w wykonaniu Nicholsona był idealny, a to, że Ledger to nie Nicholson... bla bla bla. Dużo zależy od tego, kogo by ewentualnie wybrano do roli Catwoman. Wiadomo, że jeśli wzięliby kogoś w stylu Halle Berry, to nic z tego nie będzie. Ja tam wierzę w Nolana, chociaż w/g to trudniejsze zadanie niż przebicie Jokera/Nicholsona.

Odpowiedz
Po obejzreniu Incepcji mam obawy co do tego filmu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wyjątkiem w wysokim poziomie Nolana była własnie Incepcja. Po jej obejrzeniu już nie powiem IN NOLAN WE TRUST :P

Odpowiedz
Ale wszyscy sie chyba zgodzą , że wielkie zasługi dla TDK miał Ledger. On pociagnal ten film wlasciwie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
dla mnie TDK jest najlepszym filmem o Batmanie jaki do tej pory powstał i Ledger jest tylko jednym z elementów się na to składających. Tak uważałem po pierwszym seansie, tak samo uważam po dziesiątym.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon