Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie,

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie,

To chyba oglądaliśmy inne programy:). Co do Cięcia, to jak oni tam mają "dystans do siebie i pazur" to chyba oszaleje, przecież redaktorzy wygadują tam takie głupoty, że aż strach to oglądać. Tutaj przynajmniej jest program dla tych co chcą dowiedzieć się coś o premierach i filmie, a nie o słuchać komentarzy na poziomie Pudelka :twisted:

Odpowiedz
I czego się dowiedziałeś o premierach? Bo ja niczego, czego bym się nie dowiedział z Cięcia, które jest połowę krótsze, a narrator nie gada, jakby mu kij w dupę wsadzili.
Jeśli filmweb ma żarty na poziomie Pudelka, to chyba zacznę czytać ten portal :D

Odpowiedz
Programu stopklatki jeszcze nie oglądałem, ale nie wierzę, że może być gorszy od tego żenującego gówna jakim jest "Cięcie". Słuchanie ich to taka przyjemność jak słuchanie Korwin-Piotrowskiej.

Odpowiedz
Mi się Cięcie podoba. 3 minuty i wiem co nieco o wszystkim, co wchodzi do kin. Nic więcej nie oczekuję. Dużo gorzej robi się w momencie, kiedy w tym samym tonie robią Szpule, czy jakieś inne dłuższe formy, bo tam to już w ogóle treści nie ma, a humor przejada się po dwóch minutach.

Odpowiedz
WTF ? Już sie pelną mordą NK robi ? bedą łąncuszki itp ?

[Obrazek: capture5pw.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A co w tym dziwnego? Serwis odwiedzają miliony ludzi, ktoś musi zapłacić za serwery, administratorów, programistów, redaktorów, itd... Widocznie reklamy w takiej formie jak są teraz nie wystarczają...
thug life

Odpowiedz
A są jakieś haczyki w tym zaktualizowanym regulaminie? Czytał go ktoś?

Odpowiedz
Są haczyki ale nie wiem co było w poprzednim więc... Zresztą i tak musialem akceptować, żeby sie dostać do swoich ocen.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To może go jednak przeczytam potem, bo tak z rana jakieś filmwebowskie wypociny to nie dla mnie. Jak już chcą mi wciskać na maila reklamy, to mogliby chociaż dać mi zgasić tą przeklętą walącą po oczach biel tego serwisu.

Odpowiedz
Wygląd strony i kolorystykę od samego początku mogłeś sobie zmienić jeżeli masz założone konto...

Odpowiedz
Mam konto. W którym miejscu ustawień można zmienić kolorystykę?

Odpowiedz
dla posiadaczy maca, którzy nie cierpią nowego imdb
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Niezależnie od przeglądarki w opcjach konta na imdb można ustawić sobie "stary" wygląd serwisu.

pozdr
P.H.O.N.I.K.: Positronic Humanoid Optimized for Nocturnal Infiltration and Killing

Odpowiedz
no to jest jednak coś więcej niż "stary" wygląd :P

Odpowiedz
Stopklatka wczoraj zmieniła wygląd swojego forum.

Odpowiedz
To tam mają forum? :shock:

Odpowiedz
Jeśli nie mają, to wypociłem 1581 postów w nicość :-)

Odpowiedz
No pewnie że w nicość, trzeba było je tutaj napisać :wink:

Odpowiedz
filmweb rozbił dziś bank:
http://www.filmweb.pl/news/Diane+Lane+MILF-em+Supermana-70986 :twisted:
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon