A o nieobecności Riddlera to chyba sami twórcy informowali :???:
07-01-2011, 20:50
|
The Dark Knight Rises (2012)
|
|
Ale Bane z tego co pamiętam, a mogę się mylić, to po raz pierwszy pojawił się na początku lat 90tych w świecie Batmana :???:
A o nieobecności Riddlera to chyba sami twórcy informowali :???: 07-01-2011, 20:50
To ja wiem, chociaż czy lepiej wymyślać nowe postacie, czy też lepiej postawić na znane i lubiane wśród fanów komiksu :???: Tak tylko się zastanawiam. Przy czym sam bardzo bym się ucieszył, gdyby np. pojawiła się Catwoman, jako zwinna włamywaczka, czy coś w tym stylu, co by zbyt komiksowo nie było. Chociaż raczej szanse na tę postać są tak samo mało realne, jak to, że obsadzę w niej, pewną osobą, którą bym chętnie widział w tej roli :razz: :wink:
07-01-2011, 21:00
Jeżeli chodzi o mnie bardzo chciałbym właśnie Riddlera, a i Bane nie byłby zły. Catwoman - nie cierpię tej postaci. Pingwin też nie pasuje.
Ogólnie świeżo po przejściu Arkham Asylum, żaden z przeciwników mi nie pasuje do tej realistycznej konwencji, bo chciałbym coś na wzór gry ;) 07-01-2011, 23:22
Już oficjalnie: Anne Hathaway w roli Catwoman i Tom Hardy jako Bane. Druga część tej wiadomości mnie cieszy, a i pierwsza nie jest znowu jakaś najgorsza ;)
http://www.bloginity.com/blog/2011/01/19/anne-hathaway-to-play-catwoman-in-dark-knight-rises/ 19-01-2011, 20:59 Cytat:i Tom Hardy jako Bane. Mniej więcej od trzech lat powtarzam, że nie ma lepszej opcji przeciwnika w trzecim filmie niż Bane, więc trudno mi sie nie cieszyć z takiego newsa. Tylko odjąc wąsa: I jest Bane jak się patrzy. HELL YEAH! 19-01-2011, 21:24 Bane: Who is it, Charlie? Cieszę się bardzo.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
19-01-2011, 21:36
Jestem zaskoczony obecnością Bane'a. Ze wszystkich przeciwników Gacka tylko ten kojarzy mi się z całkowitym upadkiem mitu niezniszczalnego Batmana. Jeśli Benek zrobi w filmie chociażby połowę zniszczeń, jakich dokonał w komiksie, to szykuje się niezła rozpierducha i całkowita rehabilitacja tej postaci po jej tragicznym wizerunku w Batman & Robin. Hathaway może być. Ma dobry cycuś, a to bardzo ważne w przypadku kobiety-kota.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
19-01-2011, 21:36
Tom Hardy w roli Bane'a wiadomo - świetny wybór. Jeśli chodzi o Hathaway to jestem dobrej myśli, bo to dobra i w sumie wszechstronna aktorka.
19-01-2011, 21:41
Wszystko co chciałem napisać napisał już Gieferg w swoim wcześniejszym poście. Normalnie nie mogli wybrać lepszych przeciwników ;) .
19-01-2011, 21:48
Wybór Bane'a na przeciwnika świetny. Co do Catwoman-to tak średnio. Oby nie zrobili z niej ukochanej batmana, ją także wolę jako 100% czarny charakter.
koronex1989
19-01-2011, 22:15 koronex1989 napisał(a):Co do Catwoman-to tak średnio. Oby nie zrobili z niej ukochanej batmana, ją także wolę jako 100% czarny charakter. Catwoman od zarania dziejów robiła za potencjalną kochankę Batmana, więc w przypadku DKR pewnie zrobią podobnie. Nie widzę w tym nic złego, szczerze mówiąc. Rachel is out of the picture, więc na jej miejsce musiała wskoczyć jakaś postać kobieca i lepszej opcji od Kobiety-kot nie widzę ;).
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
19-01-2011, 22:45
Ja liczę że w końcu zdechnie, a patrząc na Bane'a - jest na to szansa :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
19-01-2011, 22:54 Phil napisał(a):Myślicie, że jest szansa, że Nolanowy Bruce w końcu straci dziewictwo? : )Bez kitu, żaden wcześniejszy Batman chyba tyle nie czekał na wyskoczenie z kapucynem na jakąś niewiastę. Nawet animowany ma lepszy rekord.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 19-01-2011, 22:55
Ciekawe jak urealnią postać Bane, bo w komiksach jest to bardzo przegięty koleś. Wychowany w więzieniu, kulturysta-filozof, ubrany jak meksykański zapaśnik, jadący na narkotyku dożylnym zwiększającym kilkukrotnie siłę i masę. raczej nie bardzo pasowałby do stylu nolanowskich Batmanów...
Ja sobie nie wyobrażam jak można to zrobić, ale to dobrze, będzie większe zaskoczenie.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 19-01-2011, 23:00
To już pewne że będzie Bane? Jeśli tylko on - może być super. Pamiętam poświęcony mu numer, był niesamowicie klimatyczny, zwłaszcza że nie było w nim Batmana. Tylko więzienie, przemoc i narkotyki. To może być coś.
Bane jest bardziej realistyczną postacią niż taki Joker, który jest przegięty jakieś 100x bardziej (chciałbym go zobaczyć stojącego w korku, próbującego dostać się na czas na naradę mafii). 19-01-2011, 23:05 military napisał(a):Jeśli tylko on - może być super Jeszcze Catwoman ;) A właściwie Selina Kyle, bo Warner Bros. poinformował, że to w nią wcieli się Anne Hathaway. No ale jak wiadomo Selina=Catwoman :) 19-01-2011, 23:13
Z tego co się orientuję to Bane brał udział w jakimś projekcie o super żołnierzach, a narkotyk, który zwiększa jego siłę to Venom (?). No i Bane jako jedyny złamał Batmana (dosłownie).
Jak myślicie, czy wytwórnia pozwoli wykończyć Gacka na zakończenie trylogii ? ;) Aktorsko nie mogło być lepiej :D Co do Catwoman - jeżeli Rachel faktycznie nie będzie to fajnie, że pojawi się wyrazisty kobiecy charakter. Anne Hathaway jest bardzo ładna i jak już ktoś dodał, dość wszechstronna, więc czemu nie. Ogólnie wrogowie dość komiksowi, bo co by nie mówić o DK to paradoksalnie Joker wyłamał się konwencji komiksowej i był, zbyt poważny na taki film ? (Obecnie DK ma u mnie 7/10). 19-01-2011, 23:14
To kogo w takim razie zagra ten młody kolo z Incepcji?
EDIT: W ogóle to te historie o upadku Supermana i Batmana były same w sobie świetne i czytałem je z przyjemnością, ale kiedy się skończyły, obie serie padły na pysk i przestałem je kupować. Supermanów zrobiło się 5, a Batman... no właśnie, co z nim się stało? Ktoś go chyba zastąpił. Jak wrócił do akcji? Przecież miał złamany kręgosłup. 19-01-2011, 23:14 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Dark Knight (2008) [wątek spoilerowy] | military | 945 | 197,247 |
31-08-2025, 12:34 Ostatni post: Krismeister |
|
| The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] | Gieferg | 1,365 | 243,228 |
16-01-2025, 23:56 Ostatni post: Gieferg |
|
| The Amazing Spider-Man (2012) | koronex1989 | 905 | 192,330 |
20-06-2023, 20:11 Ostatni post: Paszczak |