Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Przecież to Crysis 2, an nie jakiś film...
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
A ja nie widzę zapodawanych przez Danusa zdjęć. Nawet jak kliknę "pokaż obrazek", wyświetla się tylko biały gif zatytułowany "NO".

Odpowiedz
Może masz jakąś przeglądarkę "no name'a"? Mi się wyświetla:)

A odnośnie ostatniego screena, to widać, że ILM pozamiata w tym filmie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Danus napisał(a):widać, że ILM pozamiata w tym filmie:)
Pozamiatało przy pierwszej części, czym tu się podniecać?

Wieści głoszą, że panowie i panie z ILM pracują nad TF 7dni w tygodniu po 12 godzin. Biedacy.

Odpowiedz
Danus napisał(a):A odnośnie ostatniego screena, to widać, że ILM pozamiata w tym filmie:)

Efekty specjalne to akurat jedyna rzecz o jaką się nie martwię i jaka stała zawsze na najwyższym poziomie.

Bardziej mnie jednak intryguje ta i irytyuje ta postać:

[Obrazek: 50878.jpg]

W ogóle jak oni planują rozwiązać tę całą sprawę :???: W poprzednich częściach niby robiło się z Mikaeli i Sama parę na wieczność, a teraz kolejna część i Sam sobie nową laskę znalazł :???:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Lawrence napisał(a):W poprzednich częściach niby robiło się z Mikaeli i Sama parę na wieczność, a teraz kolejna część i Sam sobie nową laskę znalazł :???:
Mam na to bardzo proste rozwiązanie, będące jednocześnie materiałem na gag! Wystarczy że Shia rzuci tekst pokroju "Nie mogła zaakceptować że tak dużo czasu spędzam na hottestMILFs.com" i gotowe. Wątek rozwiązany, a widownia ze śmiechu wypluwa popcorn.

Yay.

Odpowiedz
Jakiś ziomek na IMDB podał w miarę wiarygodny wygląd trailera:

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nowy screen z filmu, a już dziś pojawi się trailer.
[Obrazek: TF3_reveal_image_4-L_720.jpg]

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mAEb7S0mhg&feature=player_embedded[/youtube]

Muszę przyznać, że wygląda to całkiem nieźle.

Odpowiedz
Coś niesamowitego. Takich emocji nie zapewniał nawet trailer do dwójki. Tym zwiastunem moje zaufanie wraca, na pewno będzie widowiskowo, mam nadzieję tylko, że nie będzie głupiego humoru.

Odpowiedz
Danus napisał(a):mam nadzieję tylko, że nie będzie głupiego humoru
Będzie, pisałem, to już dawno i wspomnicie moje słowa.

Trailer MEGA widowiskowy, ale powiem wam jedno: w 2D pod względem rozmachu akcji zmiotłoby wam portki, w 3D to będzie nieoglądalne, może jeszcze w IMAXach ujdzie, ale nie w normalnych kinach.

[Obrazek: snapshot20110429005712.jpg]
That's creepay!

Odpowiedz
Mierzwiak, ale w zwiastunie wyraźnie widać, że Bay jednak odsunął się z kamerą od akcji- to na plus.

Odpowiedz
Porządny, dość klimatyczny. Najbardziej kopią oczywiście momenty z tymi statkami. Scena kiedy jeden wydostaje się z piasku na księżycu to klimatyczne arcydzieło (jeśli sobie przypomnieć jak antyklimatyczne były poprzednie części). Może jednak trójka będzie miała jakiś swój klimat i nie będzie zupełnie bezpłciowa tak jak dwójka. I szkoda, że w tym zawalającym się budynku, w którym był Sam i tak nikt nie zginie (a już na pewno on-screen).

Odpowiedz
W przeciwieństwie do Mierzwiaka uważam, że 3D zryje beret po całości. Bay dba o takie rzeczy i myślę, że jest świadomy tej zabawki.

Co do trailera - mamma mia! To będzie najbardziej widowiskowy film tego roku. Ile tu jest wyrąbanych ujęć (Bumblebee i jest Mctwist na budynku - whoaaaa!), jak to wygląda! Chyba sceny "księżycowe" z teasera też się znajdą w filmie.

Żeby tylko jeszcze jakaś fabuła była...

Odpowiedz
Zwiastun spoko, ale muszę jeszcze obejrzeć w HD na normalnej wielkości ekranie zanim zacznę się nim jarać ;)

Cytat:jeśli sobie przypomnieć jak antyklimatyczne były poprzednie części

Zdefiniuj "antyklimatyczny" w tym konkretnym przypadku bo kompletnie nie rozumiem co masz na myśli.

Odpowiedz
Epa, ale już tęsknie za Megan Fox. W oczach tej nowej blondi również wyraźnie widać głód rozumu, ale Megan to klasa sama w sobie. Megan posiadała urok tej miss prowincji, no ale zobaczymy, ta nowa cizia raptem w dwóch ujęciach była :razz:

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Bay dba o takie rzeczy i myślę, że jest świadomy tej zabawki.
Tylko że jeszcze nie tak dawno Bay był jej wielkim przeciwnikiem. Nie żeby miało to jakieś znaczenie, ni i druga sprawa - czy ten film potrzebuje 3D? N. I. E. Jak zresztą każdy inny. Z perspektywy czasu, mimo że 3D w Avatarze było świetne, uważam że NIC (eat that, Cameron!) bym nie stracił oglądając go po prostu w wersji cyfrowej.

Przyznaję, patrząc na zwiastun TF3 chętnie zobaczyłbym te wszystkie wykurwistokickassoweCGIakcje na dużym ekranie, ale z takim samym podejściem szedłem na TF2 i ten seans był katorgą, więc nie, drugi raz nie dam się nabrać, tym bardziej że pewnie będą grać tylko w 3D, a to mnie nie interesuje.

Odpowiedz
No muszę przyznać, że ludzie z ILM dali czadu :smile: Wygląda to naprawdę widowiskowo i chyba się nawet wybiorę do kina. Do pełni mego szczęścia brakuje tylko Megan Fox, a tak mam tą laskę, która nie wiedzieć czemu strasznie mnie irytuje swoją obecnością. Cholera to już drugi film w tym po "Piratach z Karaibów", gdzie przyjemność z oczekiwania psuje mi obsadzanie głównych ról żeńskich. :???:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wzdychasz do plastikowej Megan Fox a krzywisz się na Penelope Cruz? Wstydź się :razz:

Odpowiedz
Nie :razz: Gdyż Penelope irytuje mnie, że prawie wszędzie gra wściekłą Latynoskę. Więc chodzi mi o zachowanie, a nie urodę :smile: A zresztą chyba sam musisz się przyznać, że już chyba w Tranformerach wolałeś Megan od Rosie? :razz:
Przy czym wiadomo trójki nie znamy, ale mnie już po trailerach dziewczyna Stathama zniechęca.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon