Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
chujowa.

Odpowiedz
Diaz na 4 miejscu - UGH :mad:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
W czasach "Maski" powinna być na madafakin pierwszym miejscu, teraz już trochę starawa jest. Dziwna lista ze starymi babami, przynajmniej Pameli nie ma :) ale jest LOLOLOLOL koślawa Britney "Hamburger" Spears :D

Odpowiedz
Bay jej specjalnie krzywdzić nie musiał. Dziewczyna ma w twarzy coś paskudnie sztucznego, może to kwestia urody, może "poprawek". Nie wiem i nie mam specjalnie ochoty się dowiadywać.
Ale zgodzę się, że w T3 wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
A mnie Diaz specjalnie nigdy nie kręciła :???: Po za tym jako osoba strasznie mnie irytyuje, taka trochę everybody's darling.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Albertino napisał(a):ta "piękność" jest przeca paskudna

Juz nie chce mi sie nawet pisac, ale co tam...lasia jest w pytke (choc ma troche alienowaty pyszczek) i chetnie wyczochralbym jej klakiera

Mozecie sobie wybrzydzac i podniecac sie Pania Benia z pozywczaka :)

Phil napisał(a):Diaz z Maski jest najgorętszą kobietą na Ziemi.

Diaz z maski jest smakowita, ale tez dupy nie urywa. Diaz gdzies tak od 1998 roku dostala usmiech jak szczezuja i w ogole mnie nie kreci.

Zeby nie bylo off-topa, TF3 8)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Phil napisał(a):Ktoś tu się nie wychował na Masce (albo o zgrozo - nie widział!).

Jak nie widział. Ale ja po prostu wolę brunetki od blondynek :wink:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że ma kurwiki w oczach.:) Może to kwestia doboru ról i ogólnego wizerunku, ale "grzeczna" Diaz to średniej urody dziewczyna, a "niegrzeczna" (i młoda) to... no cóż, Cameron Diaz. Już samo nazwisko sugeruje something hot.:)

Odpowiedz
Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że nie jest brzydkim kościotrupem tylko śliczną cycato-dupiatą laską.

Odpowiedz
Mam nadzieję że w Bad Teacher będzie hot.

Odpowiedz
Trailery Transformers, a szczególnie części drugiej to rzecz która kompletnie nie oddawała klimatu filmu oraz oszukiwała widzów co prawdziwego wyglądu produkcji. Porównałem trailery z dwójki i najnowszy z DOTM i mogę powiedzieć, ze są prawie takie same. Oprócz tego, że z DOTM jest efektowniejszy, to oba zwiastuny zawierają podobne elementy które mogą nas widzów oszukać. Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji, brak miejsca na głupi humor(no może w zwiastunie dwójki były dwa teksty).
Jednak do niedawna tutaj:
KLIK
Była opcja " suprise me" czyli opcja zobaczenia 10 stron z komiksu. Jeden z użytkowników polskiego forum Transformers to widział i to co zobaczył"
UWAGA- Naprawdę ogromny mega spoiler zdradzający ważną część fabuły:
Niestety przeczytałem, trochę żałuję, aczkolwiek wiem jedno, Bay wreszcie szykuje jakąś bombę, a nie jak dotychczas jeden i ten sam utarty schemat w poprzednim filmie. Będzie się działo, będzie wreszcie ciekawsza historia oraz jestem pewny na sto procent- DOTM będzie lepszy od ROTF, który tylko był wypadkiem przy pracy.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Danus napisał(a):Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji

Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;)

Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cieszy ta informacja. Fajnie, że Bay pokazuje, że jednak wie o istnieniu w filmach czegoś takiego jak fabuła. Teraz chociaż jest powód by iść na to do kina. Muszę to zobaczyć na własne oczy, a szczególnie
:mrgreen:

Odpowiedz
Danus napisał(a):Bay wreszcie szykuje jakąś bombę
Bay zawsze miał w filmowym zanadrzu bomby, które często eksplodowały w jego produkcjach ;)

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic

Dobra dobra. Mówiłem tak po drugim Matrixie i odpłakiwałem na trzecim :P

Odpowiedz
Racja Crawe, ale nawet najdurniesze patenty z Matrixa byly 10x lepsze od tego co sie dzialo w ROTF.

Odpowiedz
Cytat:Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;)
Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi. Zresztą miałeś w zwiastunach ROTF cokolwiek o bliźniakach? Potrafiłeś wywnioskować po trzech pierwszych zwiastunach jaka będzie rola tych dwóch CGI idiotów?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Zwłaszcza stary transformers z brodą był Creepy jak cholera. Choć muszę przyznać po części Danusowi rację. Trailer był mocno wydestylowany z tych kwasów.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi.

W trailerach takze, jest za to patos, kolorowe CGI i ogolna rozwalka. Pokazalbym trailery swojemu ojcu (ktoremu nazwisko Bay nic nie mowi) i zapytal, czy blizej temu filmowi bedzie do Aliens/Robocopa/Termka JD, czy tez Armagedon/ID4

Zgadnij jaka bylaby odpowiedz :)

Odpowiedz
Lekko creepy w zwiastunie ROTFa to było co najwyżej pojawienie się tego "wielgachnego" Decepticona, który w filmie robił rozwałkę w Szanghaju. Zresztą bardzo krótką, jak się w filmie okazało.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon