Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
http://www.seibertron.com/transformers/news/transformers-dark-of-the-moon-hero-countdown-tv-spot/22077/
Kolejny spocik:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Szkoda czasu. Nic nowego w nim nie ma.

Odpowiedz
Głupie pytanie, ale...

http://www.slashfilm.com/michael-bay-personally-begging-theater-chains-properly-project-transformers-dark-moon/

czy takie kopie trafią do Polski?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:About 2000 RealD 3D screens will get these prints.
Z tego co wiem systemu RealD 3D nie ma w Polsce.

Odpowiedz
http://www.imdb.com/title/tt1399103/usercomments

Wychodzi na to, że jest naprawdę gites :)

Odpowiedz
Nie ekscytował bym się przedwcześnie. 10 opinii i w niektórych przypadkach wcale nie jestem przekonany czy ich autorzy rzeczywiście widzieli film.

Odpowiedz
TF3 to ja na pewno się nie ekscytuję. Ale efektowna i nie do końca idiotyczna rozwałka do chipsów i coli jest u mnie mile widziana. Na jakiś czas.

Odpowiedz
godziny po pierwszych seansach to zawsze wysyp huarraoptymistycznego masturboprzesadyzmu.

Odpowiedz
No to bileciki do katowickiego IMAXa na 29.06 zarezerwowane.

Odpowiedz
widmo
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
SHUT UP AND EAT YOUR AWESOME

Bilecik na 29go zaklepany.

Odpowiedz
Boskie ;)

Co nie zmienia faktu, ze Autobot ferrari mowiacy z wloskim akcentem, juz na dzien dobry zaniza ocene o piec oczek ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
A ja się nie dałem złapać na ten "dystans". Tych "snobistycznych" banialuków nie było także w Bad Boys ani Twierdzy, a są to filmy lepsze o sto milionów całych dokonań naszej cywilizacji.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie wiadomo jak będzie z tą częścią. Być może Bay zrehabilitował się za ROTF i nakręcił trójeczkę w swoim starym dobrym stylu.
jak na razie pierwsze opinie to potwierdzają.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Rated PG-13 for intense prolonged sequences of sci-fi action violence, mayhem and destruction, and for language, some sexuality and innuendo.

Czyżby Bay nakręcił kopulujące transformery? Nie no żartuje...

a może jednak!?!

Odpowiedz
(26-06-2011, 07:34)Danus napisał(a): Nie wiadomo jak będzie z tą częścią. Być może Bay zrehabilitował się za ROTF i nakręcił trójeczkę w swoim starym dobrym stylu.
jak na razie pierwsze opinie to potwierdzają.

Danus, Bay i dobry styl nigdy nie szly w parze :)

(26-06-2011, 02:45)Hitch napisał(a): A ja się nie dałem złapać na ten "dystans". Tych "snobistycznych" banialuków nie było także w Bad Boys ani Twierdzy, a są to filmy lepsze o sto milionów całych dokonań naszej cywilizacji.

Oj Hitch, tu nie ma co sie lapac, bo film bedzie pewnie tylko ciut lepszy o poprzedniej sraki. Sam trailer jest zwyczajnie fajny i durny - porownanie do baletu i motyw "people looking up" mnie zwyczajnie rozwalily.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:w swoim starym dobrym stylu
Czyli z Willem Smithem i bez CGI? Wtedy bym może nawet i do kina na to polazł.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ta, Transformers bez CGI na pewno byłoby świetne :D

Odpowiedz
(26-06-2011, 10:36)Snappik napisał(a): Czyżby Bay nakręcił kopulujące transformery? Nie no żartuje...

a może jednak!?!

Nie widziałeś drugiej części co?

Odpowiedz
(26-06-2011, 07:34)Danus napisał(a): Być może Bay zrehabilitował się za ROTF i nakręcił trójeczkę w swoim starym dobrym stylu
Stary dobry styl Baya? Przecież ten koleś od zawsze kręci w jeden i ten sam, masturbacyjno-patetyczno-oczojebno-irytujący sposób, zmieniały się tylko scenariusze, raz lepsze i raz gorsze. Nie oglądałeś jego wcześniejszych filmów czy jak?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon