Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
GO, Go Michael:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=81757
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
O w mordę, Statham tam miałby zagrać, buahaha :) :) Jego tam tylko jeszcze brakuje :)
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
Cytat:Scenarzysta Ehren Kruger , autor "Transformers: zemsta upadłych" i "Transformers 3" ma podobno pomysły na oba filmy, które podobają się Paramountowi.

Jeśli Ehren Kruger ma jakiś pomysł, to można się spodziewać apokalipsy.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Żeby to apokalipsa... zwykła chujnia będzie.

Odpowiedz
Pójdźmy na kompromis - Kutapokalipsa ;)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
"Wiadomo na pewno, że nie powróci Shia LaBeouf"

[Obrazek: freddie-mercury-rage-pose-template.png]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Hmmm ciekawe czemu Statham....ano tak w trójce wystąpiła jego dupa, która była drewnem z botoksem na ustach.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No cóż, chyba nikt jeszcze nie uchwycił klaty Stathama kręcąc od dołu i w slo-mlo przy jednoczesnym zataczaniu kręgu, więc Bay ma okazję się wykazać.

Odpowiedz
Wciąż gówno, ale efektowne. Chyba najbardziej ze wszystkich i chyba najbardziej strawne w oglądaniu.
Nie jestem w stanie objąć swym rozumem idei podniety napierdalającymi się robotami z kosmosu. Nie mogę, nie obejmuję tego. Wciąż TFy są niedoścignionym wzorem wszystkiego tego, co jest kinowym funem.
Idiokracja do potęgi trzeciej.
2.
Czyli jest jakiś progres.

Odpowiedz
Obejrzałem kiedyś tam trójkę i nie mam pojęcia czy jest lepsza czy gorsza od poprzednich części. Dla mnie to praktycznie jeden i ten sam film - tak samo głupi, tak samo bez pomysłu, z tak samo nudnie skaczącymi robotami. Jedyne co mi zostało w pamięci po trójce to fajne reklamy Mercedesa w trakcie seansu i modelka, która pomyliła drogę na wybieg, bo aktorką to ona na pewno nie była.

Odpowiedz
Ale ona nie miala grac.ona miala po prostu być, bo ktos musi wywolywac polucje nocne.

Odpowiedz
Aktorsko irytowała mnie mniej niż Szia i kilku znanych aktorów, którzy robili z siebie pajaców. Niestety Bay podobnie jak Lucas potrafi z dobrego aktora wycisnąć to co najgorsze.

Natomiast wiele scen z jej udziałem wygląda jak przerwa reklamowa - tu mam wrażenie, że reklamują gumki, tam samochody...

Odpowiedz
Cytat:Nie jestem w stanie objąć swym rozumem idei podniety napierdalającymi się robotami z kosmosu.

Ale Real Steel = 7/10?

Nie widziałem TF-ów, nie lubię TF-ów, ale krytykowanie samej idei jest... niemądre. "Nie rozumiem, jak ktoś może się podniecać filmem o oddziale marines napierdalającym się z kosmitami".

Odpowiedz
ja jej nie krytykuję, ja jej nie ogarniam, ona mnie nie przekonuje, nie bawi, nie wzrusza.
Real Steel to kompletnie inna bajka, inne wartości, inne emocje, styl, narracja. I inne roboty. Kupa żelastwa jest jakimś łącznikiem, jednak to dwa zupełnie odmienne filmy, chyba na każdym możliwym poziomie.

Odpowiedz
Filmy różne, ale idea ta sama - roboty się napierdalają. Tylko że inaczej ją zobrazowano. Nadal nie ogarniasz?:)

Odpowiedz
ale nie są z kosmosu, ha!
i nie mówią!
i się boksują, a nie napierdalają w siebie i rozpierdalają całe miasta w kupę gruzu.
widziałeś RS?

Odpowiedz
Trans-Widmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
ale to nie są kosmiczne roboty, które sikają, płaczą, i grają Madonnę. ogarniasz różnicę? :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Spielberg ty dziadu:
http://www.filmweb.pl/news/Spielberg+namawia+Baya+do+powrotu+do+Transformers-80104
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Widmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon