I niech już tak zostanie bo najbardziej nie lubię właśnie ciągłego logowania się.
13-04-2009, 00:08
|
NOWE FORUM
|
|
Wow, teraz zadziałało.
I niech już tak zostanie bo najbardziej nie lubię właśnie ciągłego logowania się. 13-04-2009, 00:08
Klikasz opcję "Zaloguj" u góry i tam masz automatyczne logowanie się.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
13-04-2009, 14:25
Mnie się wstępnie podoba :] Przydaje się informacja na głównej o tym, w jakim wątku był ostatni post. Aczkolwiek i tak najlepszy jest vBulletin ;)
fb.com/bart.poznaniak
15-04-2009, 09:30
Nowy skin jest ok (szkoda że nie już M:I, trzeba to będzie jakoś przeboleć:)). Problem automatycznego wylogowania u mnie nie istnieje, kolory też w porządku, tzn widze wszystko:)
get ready for suprise...
15-04-2009, 14:35
U mnie z kolei przestało działać wyświetlanie na górze strony że mam wiadomość zamiast "nie masz wiadomości".
18-04-2009, 21:32 Ronaldinho napisał(a):Gdy chcę cokolwiek wyszukać przez wyszukiwarkę forum, po zatwierdzeniu Kaspersky znajduje trojana: Fałszywy alarm:) Cytat:U mnie z kolei przestało działać wyświetlanie na górze strony że mam wiadomość zamiast "nie masz wiadomości". Fałszywy alarm:) PS. http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=3427 18-04-2009, 21:55
Mam pytanie.
Czy możnaby zwiększyć wielkość avatara? Bo próbowałem zmienić avatar, ale okazuje się, że jest za duży (na starym forum by pasował, ale tutaj jest za duży :(). No chyba, ze da sie jakos zamiescic avatar wiekszy niż 120x120 - w takim razie prosiłbym o pomoc tu, albo na PW. 15-05-2009, 19:43
Dawno mnie tu nie było. Jest nowy silnik. Fajnie, ale mam problem z pisaniem. Gdy napiszę posta to go z poziomu tematu nie widzę. Gdy wyjdę do spisu tematów czy jeszcze wyżej do strony głównej to widzę że mój post jest w danym temacie ostatni. Gdy wchodzę do tematu do dalej tego posta nie widzę. Mogę go za to zobaczyć gdy zacznę pisać kolejną odpowiedź w tym samym temacie i dam podgląd na to co nowego napisałem. Wówczas ten poprzedni post jest widoczny w podglądzie tematu ale w samym temacie dalej go nie widać. O co chodzi? :/
*** http://www.deusex.pl ***
10-08-2011, 20:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2011, 20:08 przez nexus.)
Dlaczego przed zalogowaniem widzę i mogę czytać posty na forum wewnętrznym KMF, a po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat że nie mam tam dostępu? :)
14-12-2011, 12:25
Dzieki za info - już wszystko naprawione, teraz nie można wejśc na forum wewnętrzne KMF, ani przed, ani po zalogowaniu - jak się nie jest członkiem KMF ;)
"It's alive!"
14-12-2011, 13:04
User o nicku "Danus"... jakim cudem ten troll*/idiota* został tutaj modem? :D
Bardzo podoba mi się to forum, fajnie się je czyta, mnóstwo rewelacyjnych dyskusji, a tu nagle ten kolo wyskakuje, udając Mentala, chociaż nie rozumie nawet w 1% o czym ten pisze w swoich postach :D Niestety jest to solidna skaza na wizerunku tej witryny, nad czym ubolewam. Szkoda ten zacnej strony dla takich "inteligentów z 2 klasy gimnazjum" * niepotrzebne skreśl --- wierny fan KMF!! 15-10-2012, 04:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2012, 04:41 przez KregoslupBatmana.)
Wierny fan KMF już tu nie popisze.
Multikonto Marcin Krzanowski i Andersodic. Nie będę tolerował bezzasadnych inwektyw w moją stronę. Jeszcze raz zarejestrujesz się na tym forum i polecą tego typu wiązanki w moją stronę, obiecuję Ci spotkanie w sądzie. Nie dam się obrażać w ten sposób i tak bezzasadnie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 15-10-2012, 08:08
To jest nic. Na FW lecą lepsze teksty. Np. o Żydach i paleniu w piecu.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-10-2012, 11:54
Niby jest nic, ale już kolejny raz pan(celowo z małej) Krzanowski rejestruje się na forum i mnie obraża. Dostawałem też od niego(Andersnordic) prywatne wiadomości z gorszymi obelgami niż te tutaj.
Coś się chyba chłopaczkowi pomyliło.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 15-10-2012, 11:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2012, 11:58 przez Danus.) (15-10-2012, 11:58)Danus napisał(a): Niby jest nic, ale już kolejny raz pan(celowo z małej) Krzanowski rejestruje się na forum i mnie obraża. Może odrzuciłeś jego zalety kiedyś, tam gdzieś? :) A może mu dziewczę odbiłeś? :) Może znęcałeś nad nim kiedyś na koloniach? :) Przyczyny mogą być różne. Czekaj... a może "obraziłeś" jego ulubiony film. Są tacy, co stają w obronie "obrażanych" filmów.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-10-2012, 13:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2012, 13:21 przez shamar.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL | srebrnik | 120 | 14,562 |
04-05-2025, 23:56 Ostatni post: Kryst_007 |
|
| Awaria mailingu forum | picek | 5 | 2,473 |
11-12-2017, 10:52 Ostatni post: Bibliomisiek |
|
| REGULAMIN FORUM KMF | desjudi | 0 | 129,838 |
26-04-2009, 17:16 Ostatni post: desjudi |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |