Oblivion (2013) reż. Joseph Kosinski

Odpowiedz
Najs.

Odpowiedz
Czy to ja, czy ta ruda kobieta jest CGI?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Specom od CGI byłoby miło to usłyszeć, ale nie.

Odpowiedz
Dziwne, ale raczej w pozytywnym sensie, niemniej póki co zdecydowanie nie czekam.

Odpowiedz
Fuck, nie zdążyłem zanim usunęli. Ma ktoś inne źródło, bo na YT nie widzę.

Odpowiedz
http://www.sendspace.com/file/zd6zxz

Odpowiedz
Ja wpisałem przed chwilą w yt "oblivion trailer" i pierwszy wynik to był prawdziwy trailer w HD. Zainteresowania nie zwiększył, czekam na pierwsze recenzje, jeśli nie będzie piania z zachwytu, to podziękuję, bo oprócz ładnych widoczków(których obecnie doświadczamy w co trzecim filmie wchodzącym do kin) nie widzę tam niczego dla siebie.

Odpowiedz
OK. To ja tylko jestem ciekawy, czy teraz będziesz przez 4 miesiące regularnie przypominał forumowiczom jak bardzo nie jesteś zainteresowany i jak bardzo niczego Ci ten film nie oferuje :D

Odpowiedz
Przecież mamy na tym forum sporą tradycję w tej kwestii :p Ale ok, milknę już i czekam na info, że jednak będzie Rka, Cruise zagrał rolę życia, a po zjechaniu filmu jako zbyt mrocznego i nieprzyjemnego przez testowych widzów reżyser postanowił dołożyć kasę z własnej kieszeni, żeby film wszedł do kin w niezmienionej formie.

Odpowiedz
<Cpt. Obvious mode on>

Chyba się nie doczekasz.

<Cpt. Obvious mode off>

Odpowiedz
hmm, trailer raczej zniechęcający. Masa strzelanin i wybuchów, Olga i Morgan - to raczej nie wróży nic dobrego. Ale i tak czekam.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(08-12-2012, 05:37)Mefisto napisał(a): Już sam plakat mnie kupił

Jebie komputerowym plastikiem. Inna sprawa że jest bzdurny w chooj, budynki dawno by sie rozleciały nim to wszystko dookoła zdązyłoby skamienieć i jeszcze ten wodospad w środku, lol z pewnoscią by sie utrzymały w tej wilgoci.

Odpowiedz
Oho, czyżby nam się szykowało rozdrabnianie filmu na czynniki pierwsze i doszukiwanie się wszędzie logicznych rozwiązań? Jakieś uwagi odnośnie makijażu Olgi Kurylenko? :P

Trailer może mną nie wstrząsnął, ale przyjemnie się go oglądało. Morgan Freeman, pewnie zrobi Cruise'owi fajny monolog, co się stało. I to będzie z dobrą narracją :) I nie do końca się zgadzam, że wychodzi dużo ładnych filmów. Ja jakoś ciągle czuję niedosyt. I jak wspomniałem, fantastyki nigdy za wiele, więc i na tego "Obliviona" czekam. I na soundtrack M83 ma się rozumieć.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mierzwiak, wielkie dzięki za linka. Mój YT cały czas nic nie znajduje. Wygląda na to, że usuwają na bieżąco. Rzeczywiście bez szału, trochę plastikowo i Cruise chyba w trybie irytującym, ale ze względu na tematykę ten trailer zainteresował mnie duża bardziej niż Star Trek.

Odpowiedz
Trailer... cienki jak barszcz. Nie wiem, może to kwestia chujowej sklejki montażowej, a sam film będzie lepszy, ale na tą chwilę moje zainteresowanie tym filmem zmalało prawie do zera.

Odpowiedz
Trailer ujdzie. Za mało bym się jarał, ale wystarczająco bym zechciał obejrzeć. Generalnie jakiejś żenady tam nie widzę. Miejscami trochę plastikowo, ale po Kosinskim można się było spodziewać, że drugiego "Raportu mniejszości" z tego nie będzie.

Odpowiedz
Sterylny plastik. I tyle.

W ogóle po obejrzeniu teasera "W ciemność" naszła mnie myśl...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cruise ma chyba w dupie coś takiego jak starość. W Wieku 80 lat będzie wyglądać tak samo ;)

Trailer fajny, choć Kosinski rodzi obawy, że historia może nie trzymać tempa.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jeśli pijesz do TRONu (a do czego by innego), to nietrzymanie tempa wynika wyłącznie ze scenariusza.

Wydaje mi się, czy Kosinski bardzo lubi estetykę z gry Portal?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon