Złote Kraby 2012
W sumie nie wiem dlaczego nie mógłbym głosować na aktora, który występował w filmie nominowanym w jednej z kategorii (DVD w tym konkretnym przypadku), ale byłoby słabo gdybym musiał wykastrować listę z Noltego, bo dla mnie to absolutna czołówka :(

W przypadku Dorocińskiego i Hardy'ego akurat mniejszy problem, bo spokojnie jestem w stanie wybrać najlepszą spośród ich ról i nie zmieni to specjalnie nic na mojej liście (zwłaszcza, że nie zajmują czołowych pozycji).

Przydałby się regulamin, bo nadal nie wiem czy Ezra nie jest za stary do kategorii młody aktor. Pisałem do Desa, ale pewnie spędza weekend z rodzinką.

Edit: Tak samo w sumie dałem z tym rekwizytem zbiorczo ŁUKI. Bo lubię łuki, a w tym roku Merida, Ezra i Katniss pociskali równo z łuków, głupio się rozdrabniać.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
- młody aktor/aktorka - chodzi o kogoś dziecięco-nastoletniego. Nie ustalam tutaj żadnych reguł odnośnie konkretnego wieku, bo to się widzi i czuje. Dostałem już wiele formularzy i nikt nie wpisał tam kogoś kto ewidentnie nie podpada pod te kategorię.
Ezra Miller - tak, młody jest, miał chyba 18 lat grając w Kevinie.

Odpowiedz
(06-01-2013, 02:24)Persona non grata napisał(a): Cały czas nie wiem co zrobić z rekwizytami...

Rekwizyty to akurat łatwe i mógłbym dalej wymieniać:
- Maska Bane'a
- narkotyk Slo-Mo
- pistolet Dredda
- łuk Meridy fajny
- Batwing (lub jak wolicie latające jebadło)
- Aston Martin

i jak już chcecie:
- flet space jockeya ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Co do rekwizytów to można jeszcze dodać:

- tarcza Thorina
- swastyka nazistów z księżyca :)

Jak ktoś jeszcze nie zagłosował to przypominam o genialnej scenie z jednorożcem w Cabin in the Wood.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
(06-01-2013, 14:37)Azgaroth napisał(a): Jak ktoś jeszcze nie zagłosował to przypominam o genialnej scenie z jednorożcem w Cabin in the Wood.

Fuck, miałem dać wodnika do scen i nie dałem!
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mefi, po prostu zagłosuj i przestań truć dupę, bo marudzisz przez dwie strony jakby to miała być jakaś czołowa kategoria..

Odpowiedz
W ogóle sądząc pod uwagę ile czasi Mefi nad tym ślęczy można odnieść wrażenie, że w formularzu jest tyle kategorii co na rozdaniu Oscarów w Nagiej Broni 33 i 1/3.

Odpowiedz
Tylko się nie popłacz. ;)

Odpowiedz
Wyniki Krabów pozostaną lepsze od jakichkolwiek globów i oskarów w tym roku - świetne wybory chłopaki i dziewczyny ;)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
ZŁOTE KRABY 2012

Dziękuje za głos tym, którzy zagłosowali, a było ich bodajże 31 osób z samego Forum (na 96 uprawnionych).

Odpowiedz
Post Gieferga o beznadziejności Skyfall za 3...2...1... :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dobre wyniki <ok>

Odpowiedz
Świetne wyniki. Aż przez sekundę żałowałem, że nie wysłałem swoich typów ;)

Odpowiedz
Wyniki pominę milczeniem, bo choć solidnę, to trochę kontrowersji jest, ale bardziej rozwala mnie totalna bezjajeczność obróbki - tak, tak...teraz się dowiem, że nowy silnik jest lepszy, łatwiejszy, a to całe html o kant dupy, ale popatrzcie sobie na zeszłoroczne zestawienie, a choćby na pierwszą kategorię z tego roku (to koszmarnie rozjeżdżające się plakaty...). Ba! Popatrzcie sobie na ikonki poszczególnych lat w spisie Krabów - widać różnicę? No właśnie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
przestań już jęczeć, Mefisto, to już się nudne robi. Zwracasz uwagę na obróbkę, a nie widzisz, że komentarzy jest zdecydowanie więcej, bo nie tylko do wygranych. Jakby się tylko pierdolona obróbka liczyła, a nie merytoryczna wartość.

Odpowiedz
A ja w końcu zapomniałem zagłosować.
Co do kategorii "Najlepszy film anglojęzyczny" - moje top-3 zmieściło się w top-5, co do zwycięzcy zarówno tej kategorii jak i kategorii "najlepsza scena" mogę powiedzieć chyba tylko...

[Obrazek: wtf-is-this-shit.jpg]

Odpowiedz
Strasznie dużo fappingu na Mastera... Ale spoko. Hmm chyba Hezekary trza wysłać...

Odpowiedz
Ja niestety z powodu braku dostępu do maila przez ostatnie dwa tygodnie, nawet nie wiedziałem, że jestem uprawniony do głosowania, teraz żałuje, ze nie wysłałem swoich głosów.
Wyniki fajne, z większością bym się zgodził, no może oprócz kraba za najlepsze efekty specjalne.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(10-01-2013, 23:24)Danus napisał(a): Wyniki fajne, z większością bym się zgodził, no może oprócz kraba za najlepsze efekty specjalne.

W tej kategorii i ja wyrażam swoisty zawód, który pewnie będzie podwójny przy Oscarach.

Widać, że "Master" ma silną u nas pozycję.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A były lepsze EFEKTY SPECJALNE? 48fps? 3D?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon