Gorące wieści, plotki itp.
A Jesse Custer?
[Obrazek: 34_JesseCuster.jpg]

Odpowiedz
A Jessie's Girl? :(

Odpowiedz
Cassidy lepszy, a Ricka Springfielda nawet nie skomentuję :)

Odpowiedz
Jessie? Chodzi o tego faceta, czy babkę?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
BREAKING BAD OGLĄDAĆ.

Odpowiedz

Odpowiedz
A ten znowu wpierdala:
Cytat:Philip Seymour Hoffman wylądował na odwyku. Powodem było uzależnienie od wciągania nosem... heroiny, zapoczątkowane przez przyjmowanie leków na receptę.

Zdobywca Oscara za rolę w „Capote" zmagał się już z uzależnieniem w przeszłości, ale od 23 lat był czysty. Problem powrócił około rok temu, kiedy przepisano mu leki na receptę. Finałem sprawy był około tygodniowy epizod z heroiną, który stał dla aktora wyraźnym sygnałem alarmowym. Hoffman sam zapisał się na odwyk w specjalistycznej klinice na Wschodnim Wybrzeżu USA.

Jak sam wyznał, spędził tak 10 dni i wyszedł w piątek. Aktor podziękował „wspaniałej grupie przyjacioł i krewnych" za wsparcie w tych trudnych chwilach. Aktor wrócił już na plan swojego najnowszego filmu.
stopklatka

Dziwne trochę, herę nosem ? Ponoć się da, ale zawsze myślałem, że takie bogate gwiazdy to jak już to koks, bo przecież o wiele bardziej elitarny :P.

Odpowiedz

Ale rodzaj kopa zupelnie odmienny.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(02-06-2013, 17:14)Bogdan napisał(a): BREAKING BAD OGLĄDAĆ.

kup mi wydania i czas :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Sizemore też herę nosem wciągał.

Odpowiedz
A Hyperion nosem wciągnął Holocausta.

[Obrazek: 296694-197963-hyperion_super.jpg]

Odpowiedz
A Keith Richards wciągnął swojego ojca :) http://www.pudelek.pl/artykul/2516/wciagnal_nosem_prochy_ojca/
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Fotka z filmu Bridman (od pana Innaritu). Nigdy nie poznałbym, że ten pan bez maski to Michael Keaton.

[Obrazek: article-0-1A13D612000005DC-162_634x1098.jpg]

Odpowiedz
Pisząc dokładniej z filmu Birdman.

Odpowiedz
I nie przesadzaj, że NIGDY byś nie poznał. Dwa błędy w krótkim wpisie. Wstyd.
A fota spoko. I przypomniałem sobie, że nadal nie widziałem Biutiful.

Odpowiedz
a ten w masce to kto?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Christopher Nolan mowiacy: "moje film zarobily wiecej".

Odpowiedz
Bardziej Zack Snyder w kostiumie ala Nocny Puchacz, który mówi: "I tak mój film o trykociarzach jest najlepszy." :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Człowiek-ptak? To jakaś parodia czy kolejny z miliarda, niby poważnych, superbohaterów?
Niech zgadnę - tego supermoc to zapewne możliwość latania (jakież oryginalne)?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(04-06-2013, 19:51)Mefisto napisał(a): a ten w masce to kto?
Prześladujące głównego bohatera widmo postaci, którą kiedyś zagrał w popularnym filmie. Fabuła niemal biograficzna, nie mogę się doczekać.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości