Expendables II (reż. Simon West) 2012
Fota świetna.
Czekam na kolejną część Niezniszczalnych jak nigdy dotąd:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
[Obrazek: v7l1.jpg]

Bańdzioch też konkretny ;) Btw - foty z planu w Bułgarii - http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=107820
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Mel widać jest na etapie masy więc bańdzioch nieważny :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Z fb profilu:

Cytat:Think you're ready for this?

The Expendables 3 to begin principal photography TODAY - Set for release August 15th, 2014!

Mel Gibson will join the cast as former founding member of the Expendables-turned-ruthless arms dealer Conrad Stonebanks...

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews and Arnold Schwarzenegger will be returning to their roles, with Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson and Harrison Ford joining the all-star cast...

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
widmo skokszonego mela
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(19-08-2013, 21:25)SonnyCrockett napisał(a): Mel widać jest na etapie masy więc bańdzioch nieważny :D

Jak twardziel nie posiada "bandziocha", to znaczy, że sylwetkę rzeźbił w centrum sportowym z ipadem podłączonym do uszu i różowymi crocsami na stopach. Jak ma bandziocha to znaczy, że masę wyrobił siłując się z niedźwiedziami grizzly w górach, albo przeciągając łańcuchy cumowe w stoczni. ;)

Tak btw. wypuszczono również synopsis fabuły:

Cytat:In THE EXPENDABLES 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) and the rest of the team comes face-to-face with Conrad Stonebanks (Gibson), who years ago co-founded The Expendables with Barney. Stonebanks subsequently became a ruthless arms trader and someone who Barney was forced to kill… or so he thought. Stonebanks, who eluded death once before, now is making it his mission to end The Expendables — but Barney has other plans. Barney decides that he has to fight old blood with new blood, and brings in a new era of Expendables team members, recruiting individuals who are younger, faster and more tech-savvy. The latest mission becomes a clash of classic old-school style versus high-tech expertise in the Expendables’ most personal battle yet.

Brzmi dobrze. Wprawdzie jest spora szansa, że "młodzi" będą ssać niemiłosiernie (jeżeli będą tacy jak Hemsworth junior w 2), a wątek "stare vs nowe" może być wbijany widzom kantem szpadla do głowy, ale to chyba pierwszy film Expendable, który będzie "jakiś". O czymś. Który może pochwalić się fajnym pomysłem na fabułę. Bo motyw "twarda, ale przestarzała stara szkoła", kontra "nowocześni, bezwzględni, pragmatyczni" to pole do popisu dla scenarzysty, który wie jak wykorzystać temat. Poza tym to w sumie idea stojąca za całą serią, może więc wyjść z tego niezłe podsumowanie. Wprawdzie jak dotąd Sly, według mnie totalnie marnował potencjał tkwiący w Expendablach, ale z każdym kolejnym filmem wydaje się być lepiej. Czekam.

Mam tylko nadzieję, że motywem filmu nie będzie "stare było cool, a nowe to wszystko zniewieściałe i słabe", bo jebnę.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(19-08-2013, 21:38)Proteus napisał(a):
(19-08-2013, 21:25)SonnyCrockett napisał(a): Mel widać jest na etapie masy więc bańdzioch nieważny :D

Jak twardziel nie ma "bandziocha", to znaczy, że sylwetkę rzeźbił w centrum sportowym z ipadem podłączonym do uszu i różowymi crocsami na stopach.
Masz na myśli Bruce'a Lee czy Chucka Norrisa? A może Clinta Eastwooda lub Charlesa Bronsona?

Odpowiedz
Nie rozumiem, po co new blood w filmie o oldskulowych gościach.

Odpowiedz
Coby warstwy nastoletnie miały się z kim identyfikować.

Odpowiedz
(19-08-2013, 21:57)Kadaver napisał(a): Masz na myśli Bruce'a Lee czy Chucka Norrisa? A może Clinta Eastwooda lub Charlesa Bronsona?

Będziesz teraz wymieniać każdego kto potrafił kopać tyłki a nie miał 100 kilo?

Odnosiłem się tylko i wyłącznie do tego, że sylwetka Gibsona jest w 100% idealna dla postaci tęgiego, podstarzałego twardziela i że wymaganie sześciopaku na brzchu jako oznaki twardzielstwa jest śmieszne. Statystycznie kolesie, którzy przycisną człowieka w ciemnej alejce i zaczną obijać ryj bejsbolem, będą wyglądać mniej jak Scott Adkins czy Van Damme, a bardziej jak Hardy w Bronsonie czy TDKR. "The Rock" Johnson może imponować sylwetką, ale bardziej bałbym się idącego w moją stronę kolesia zbudowanego jak goryl, z otłuszczonymi łapami jak konary, byczym karkiem, starymi dziarami i noszącego poplamiony "wifebeater". Czyli mniej więcej nowy imidż Gibsona :)

(19-08-2013, 21:59)Craven napisał(a): Nie rozumiem, po co new blood w filmie o oldskulowych gościach.

Można ich ze sobą ładnie skontrastować na kilka sposobów. I to wcale bez przedstawiania młodych jako ekipy do bicia, co nie wie what's what.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Jackie Chan jednak nie wystąpi? :)

Odpowiedz
(19-08-2013, 22:12)Proteus napisał(a):
(19-08-2013, 21:57)Kadaver napisał(a): Masz na myśli Bruce'a Lee czy Chucka Norrisa? A może Clinta Eastwooda lub Charlesa Bronsona?

Będziesz teraz wymieniać każdego kto potrafił kopać tyłki a nie miał 100 kilo?

Odnosiłem się tylko i wyłącznie do tego, że sylwetka Gibsona jest w 100% idealna dla postaci tęgiego, podstarzałego twardziela i że wymaganie sześciopaku na brzchu jako oznaki twardzielstwa jest śmieszne.
A czy ja napisałem, że wymagam? Z wymienionych przeze mnie gości tylko Bruce miał sześciopak. Randy Couture miał sześciopak, Fedor Emalienko nie, obaj w swoim czasie wymiatali.

Odpowiedz
[Obrazek: mel-gibson-shirtless2.jpg]

Odpowiedz
Czegoś nie pamiętam, czy to będzie pierwsza rola Mela jako czarny charakter?

Odpowiedz
No a Payback? Że był głównym bohaterem, nie znaczy że nie był czarnym charakterem.

Odpowiedz
Mel w Payback to współczesny święty :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mel w Payback to ost. sprawiedliwy :) on che tylko 90 kafli, a ŹLI mu przeszkadzają :P

Odpowiedz

Porter by cię poprawił i powiedział, ze chce 70 tysięcy, a nie 90 ;)

Odpowiedz
(20-08-2013, 15:33)military napisał(a): No a Payback? Że był głównym bohaterem, nie znaczy że nie był czarnym charakterem.
W życiu tak nie myślałem o Porterze, jak dla mnie w każdym filmie z Melem słuszność jest po stronie jego postaci, widz ma jemu kibicować, a teraz zagra złego, ciekawe jak chcą mnie przekonać do tego, żebym kibicował ekipie Stallone'a.

Odpowiedz
Uderzy z liścia małą dziewczynkę, małą czarną dziewczynkę... :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon