The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Ja tylko nie rozumiem, czy te wszystkie filmy mają być bez Spider-Mana? Venom bez Spider-Mana nie istnieje. Z kim będzie walczyć Sinister Six? Dziwne :/
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Origin Venoma jest powiązany ze Spider-Manem, ale akurat ta postać nadaje się na solowy film jak żaden inny ze znanych mi villainów Marvela... albo może po prostu to mój ulubiony villain Marvela i dlatego tak myślę :)

Cytat:Venom bez Spider-Mana nie istnieje.

Można zrobić film o originie Venoma, pokazujący to wszystko z perspektywy Brocka i ze Spider-Manem w roli przeciwnika :)

Odpowiedz
Mogliby by po prostu zrobić film o Spider-Manie z villainem Venomen (ale tylko z nim) i pokazać całą genezę postaci. Ta postać zasługuje na restart po skandalu jaki wywołał Raimi i tym co zrobił z ta postacią.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Sceny akcji? Znaczy ta sieka CGI to ma cieszyć czy wypalać oczy? Jak dojdzie do tego podobne godne pożałowania poprowadzenie villainów co w pierwszym TASM to będzie przeciętniak do kwadratu nie sorry sześcianu...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:relacja z Gwen
I to jest naprawdę sensowny powód, dla którego warto obejrzeć ten film - króciutka wymiana zdań między Gwen a Peterem w tym trailerze bardziej mnie wciągnęła niż reszta, wyglądająca jak ASM2 the Video Game z PS4.

Odpowiedz
Krokiet, wyjdź.

(13-12-2013, 20:25)Phil napisał(a): http://www.superherohype.com/news/articles/180775-international-trailer-for-the-amazing-spider-man-2-brings-new-footage

wow, wow, wow. Można nie lubić Spider-Mana i jego świata, ale... Sceny akcji, teksty, gadki z ciotką, relacja z Gwen, narracja z offu. TO JEST Spider-Man. Nie mogę czekać!

Yup. My thoughts exactly :) Jaram się jak dziecko (przynajmniej do czasu aż wyjdę wkurwiony z kina ;)). Że też nie robili takich filmów 20 lat temu (z drugiej strony dobrze, że nie byłem młodocianym fanem Pajączka w latach 60-tych, tylko 30 lat później).

Odpowiedz
Akcja z samochodem fajoska. Poprzednio nie zrobila na mnie wrazenia, ale tutaj wyglada świetnie, jak Pająk łapie auto i zatrzymuje je na plecach. Zresztą u Raimiego chyba nie było pokazane, jak Spider-Man jest w stanie coś takiego zrobić. (Mam na myśli, podnieść sobie auto w miare na luzaku, bo wiadomo, że był super-silny.)

Odpowiedz
no dobra, teraz to już czekam mocno na ten film. "whaaaaat?" :))

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Webb zasiądzie na fotelu reżysera, przy TASM 3. O wiele bardziej wolę jego podejście do postaci pająka, niż Raimiego.

Hmm, tylko to CGI :/ Webb mógłby pomyśleć nad współpracą z ILM, albo WETA, bo nie wygląda to najlepiej.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
No muszę przyznać, że to był całkiem fajny trailer. Końcówka ze Spider-Manem i Gwen znakomita.

Odpowiedz
Ok, po International trailer nie skreślam całkiem tego filmu. W sumie bardziej mnie interesują relacje Petera z ciotką May i Gwen, a tych pewnie nie będzie jakoś dużo (w końcu 3 złoczyńców), ale do kina pójdę.

Takiego pająka chcem oglądać! ;)

Odpowiedz
A co takiego super pokazał ten trailer? Bo nie kumam czemu nagle ludzie sikają po nogach. W jedynce też był świetny Garfield, jego relacje ze Stone i Field, a na dokładkę fabuła napisana według "Weekendowego kursu scenopisarstwa" i sceny akcji w wykonaniu faceta, który czuje bohaterów, ale nie umie robić takiego kina. TASM2 wygląda dokładnie tak samo, tylko ma więcej ekranowej CGI biegunki.

Odpowiedz
Cytat:A co takiego super pokazał ten trailer?
Gwen :)

Odpowiedz
W niektórych momentach wygląda jak jakiś Spiderboy od Asylum (mowa o efektach). VFX supervisorzy nie widzą że to wygląda jak sraka? Czy Webb jest ślepy?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kolejne oczko dla fanów:
http://www.filmweb.pl/news/Kolejny+wr%C3%B3g+Spider-Mana+na+horyzoncie-101532

Odpowiedz
To jeden z tych villainów, których bardzo bym chciał zobaczyć na ekranie. Tylko że chciałbym, żeby występował jako jedyny super-villain w filmie, a w tej serii to chyba nie ma co na to liczyć. W sumie nawet film z nim w roli głównej chętnie bym obejrzał.

Odpowiedz
Raczej jest za mało znany, żeby zrobili z nim film w roli głównej.

Odpowiedz
Jeden plagiat posteru pierwszego filmu Raimiego (ten z okiem), i w ogóle wszystkie brzydkie w choooo...

[Obrazek: 57443.9.jpg]
[Obrazek: 57444.9.jpg]
[Obrazek: 57445.9.jpg]

Odpowiedz

Kurczę, przecież można by było zrobić jakiś fajny poster z wykorzystaniem postaci Spidera, Nowego Jorku itd. A dostajemy kolejne "screeny z gry". GDZIE JEST KREATYWNOŚĆ.

Odpowiedz
ale widać nową supermoc Electro - utrzymanie tej samej pozycji przez cały film :d
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon