Złote Globy
[Obrazek: post-34672-fuck-it-all-fuck-it-all-gif-El-inat.gif]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Yes, yes, yes Alfonso Cuaron!!! :D:D:D To był jedyny słuszny wybór!!!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Widział ktoś ten Brooklyn Nine-Nine?

Odpowiedz
Cuaron napracował się przy filmie niesamowicie, ale konkurencję wśród nominowanych miał mizerną. W sumie nie wiem dlaczego Scorsese się nie załapał na nominację.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Widziałem pilota, było całkiem sympatyczne, muszę nadrobić resztę sezonu.

W reżyserii nie miałem faworyta, ale cieszę się z Cuarona, a jeszcze bardziej się cieszę że "12 years a Slave" jest olewane :P

Odpowiedz
LEO DOSTAŁ NAGRODĘ :OOO

Odpowiedz
LEO KURWA, LEO!!!

Odpowiedz
Jebany ma Globa! :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Kurwa, jest może szansa że Wilk zaszaleje na Oscarach, genialny film z genialnym Leo.

Odpowiedz
wątpię - na Oscarach nie głosuje Foreign Press :(

Odpowiedz
Hehe, ja niestety wciąż jeszcze Wilka nie widziałem, ale przez OGROMNĄ sympatię do Leosia przy odczytaniu wyniku aż uniosłem ręce w górę w geście triumfu. Teraz pozostaje mi życzyć mu powodzenia na Oscarach.
Lol, producent AH chciał podziękować Akademii.

Odpowiedz
Boże... American Hustle wyruchało Wilka...

Odpowiedz
Nie widziałem "American Hustle", więc trudno mi się wypowiadać, ale "Wilka..." tak uwielbiam, że jest mi jednak trochę szkoda. Ale dobrze, że Leo wygrał i jak na razie wygłosił najlepszą i najcelniejszą przemowę ze wszystkich zwycięzców! Go Leo Go!

Ale teraz dopiero sobie uświadomiłem, że skoro "American Hustle" odpada, to "12 Years a Slave" nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa... Cała nadzieja w "Gravity".
#istandbydaenerys

Odpowiedz
All right, all right, all right :D

Odpowiedz
Muszę nadrobić ten film :) Po roli w Wilku dużo oczekuję od Matju :)

Odpowiedz
Na razie podobają mi się te rasistowskie wyniki oby tak dalej. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No akurat do aktorskich nagród nie ma się do czego przyczepić - zreszta konkurencja silna i właściwie kto by nie wygrał, to byłoby sprawiedliwe. Niemniej Matthiew rządzi i niesie ten film. Należało się.

Odpowiedz
Czyli co, jednak "Gravity" a nie "12 Years a Slave"? :) Ech, słaby wybór. A chciałbym, żeby wygrał "Rush" z tej stawki. Raczej bez szans.

EDIT: Ech, jednak kuźwa nie...

Odpowiedz
Ja oddałbym głos na Kapitana.

Odpowiedz
Ja pierdole, ten przeciętniak...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon