ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
I słusznie chwalonego, bo to z palcem w dupie najlepszy film z serii, a już z pewnością najbardziej osobliwy. Zwłaszcza wart uwagi ze względu na reżyserię właśnie, a chyba to nas interesuje przy okazji tego projektu najbardziej - duet Refn-Hyams to już w ogóle kosmos. Warto się tym zainteresować.

Na zachętę, sorry za słabą jakość:

Odpowiedz
Akcja w burdelu to jedyna warta obejrzenia scena w tym filmie. Potem może już robić za środek nasenny. Ta seria się zaczęła i skończyła na jedynce.

Odpowiedz
Nie spierdolcie się z krzeseł, koleżkowcy.

P.S.
Wiem, że serial, ale tak czy siak remake.

Odpowiedz
Było w temacie o Lethal Weapon.

Odpowiedz
Ciekawe spostrzeżenie, jak się zastanowić to zaskakująco oczywiste:

Odpowiedz
No nie wiem, komentarze pod jej wideo raczej wskazuja na to, ze to, co ona mowi to bzdura.

Odpowiedz
Nie czytam komentarzy na youtube, bo dają raka :) Nie wiem, prawda pewnie leży daleko, ale jej teoria wydaje mi się bardzo prawdopodobna, z drugiej strony jak pokazują wpływy z Chin niektórych filmów, wstrzelenie się w tę publiczność może nie być wcale takie proste.

Odpowiedz
Bo prostsze wyjaśnienie brzmi - bo tak jest łatwiej i prościej. Niestety jej wyjaśnienie to gromkopierdna próba uczynienia z amerykańców konsumentów kina wyższej klasy :)

Odpowiedz
http://www.hollywoodreporter.com/news/channing-tatum-play-mermaid-splash-916172

:P

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Tatum nie będzie świecił gołym tyłkiem, jak Daryl Hannah w starej wersji. Zresztą mamy XXI wiek, więc nie ma o to obawy. Kiedyś w takich familijniakach, nawet disnejowskich, to jednak pozwalano sobie na więcej.

A w sumie to i tak mam to gdzieś, bo Tatum jako syren w "Plusku", to już jest tak głupie i niepotrzebne, że skreślam na starcie. Zrobię to, co z nowymi "Ghostbusters" i nie rzucę na to okiem, nawet jakby mi się kiedyś trafiła okazja za darmo.

A skoro już o "Ghostbusters" wspomniałem, to nasuwa się pytanie: czy jeśli odmówię obejrzenia nowego "Plusku", to teraz będzie to seksizm w stosunku do facetów, bo zamienili w remake'u syrenkę na chłopa? Nie no, wiadomo, feministki stwierdziłyby, że to i tak seksizm w stosunku do kobiet, bo na pewno nie chcę tego oglądać, ponieważ rolę Toma Hanksa powierzono kobiecie ;)

Odpowiedz
Remake Supirii w drodze w roli głównej Chloë Grace Moretz aktorka która można zacząć nazywać "odtwórczą" albo "królową remeków".
http://www.filmweb.pl/news/Chloe+Grace+Moretz+w+remake%27u+kolejnego+horroru-119726
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Stop, a czy ta młoda dama czasem nie zrezygnowała z roli Arielki, bo postanowiła się wyciszyć, zawiesić aktorstwo i poszukać nowej ścieżki?... czyżby do główki dotarło, że potem holyłód może nie być łaskawy i też się wypiąć?

Odpowiedz
Była taka fajna w "Kick-Assie", no ale sodówa uderzyła do głowy, zarówno jako osoba ma się za nie wiadomo jaki cud świata jak i w filmach takie role odgrywa, ostatnio w "Sąsiadach 2".
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Główną rolę w tym filmie to akurat ma grać Dakota Johnson a nie Chloe.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dobra wiadomość, ta chociaż wygląda naprawdę jak kobieta, do tego bardzo ładna, a nie jak rozkapryszona nastolatka. Nawet "50 twarzy Greya" da się dzięki niej obejrzeć :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
:) (uwaga, widziałem parę spoilerów)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Szkoda, że zawiera też sceny z filmów, które remakami nie są =/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Które to?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Solaris chociażby. Pierwowzorem jest materiał literacki więc to po prostu kolejna ekranizacja.

Odpowiedz
To samo można powiedzieć o "Ben Hurze", a wszyscy mówią, że rimejk. I tak samo było z "Conanem". I na 100% tak samo byłoby, gdyby ktoś postanowił nakręcić nowe "Przeminęło z wiatrem".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon