Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Lion King (2019) reż. Jon Favreau
Napisy muszą być dla malkotentów jęczących, że w dubbingu nie będzie Tyńca, Kamińskiego, Tucholskiego i reszty z 1994 roku i odmawiają sobie rujnowania dzieciństwa :).

Odpowiedz
Albo dla tych, którzy chcą posłuchać oryginalnych aktorów.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ejiofor jako Skaza brzmi na razie mega nijako, a więc nie wiem czy chcę go słuchać.

P.S. Przez Pumbe nie śpię po nocach...
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(31-05-2019, 12:37)OGPUEE napisał(a): Napisy muszą być dla malkotentów jęczących, że w dubbingu nie będzie Tyńca, Kamińskiego, Tucholskiego i reszty z 1994 roku i odmawiają sobie rujnowania dzieciństwa :).

Albo dla tych ktorzy bojkotują filmy ze Szczurem
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(08-11-2017, 21:45)Juby napisał(a): Co innego B&tB - to rzeczywiście jedna z najbardziej przereklamowanych animacji, nie tylko Disneya.

Jak dla mnie najbardziej przereklamowaną animacją od Disney'a jest "Lilo i Stich".

Odpowiedz
Lilo i Stich jest przecież super :)

Odpowiedz
Lilo i Stich to jedna z najlepszych ostatnich animacji 2D od Disneya. Obok "Nowych szat króla".
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
(09-06-2019, 19:29)Pitero napisał(a): Lilo i Stich to jedna z najlepszych ostatnich animacji 2D od Disneya. Obok "Nowych szat króla".

"Nowych szat króla" nie widziałem, więc się nie wypowiem. Jeśli chcecie poznać moją opinię (o "Lilo i Stich") to z chęcią ją napiszę na temacie o wszystkich filmach Disney'a. :P

Odpowiedz

Chyba odświeżona wersja klasyka będzie mi się podobała. Zresztą ciekawe czy któraś z nowych-starych piosenek zawita na dłużej w radiu :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
W Heliosie będzie też z napisami, fuck yeaaah.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
O, proszę. Duży plus dla dystrybutora. Aż się wybiorę w takim układzie.
.

Odpowiedz
O.o napisy!!! Boskooooooooooooo! Wiec wizyta w kinie gwarantowana :)
loading podpis...

Odpowiedz
Mam bardzo mieszane uczucia co do wszelkich nowych wersji starych filmów, jeszcze przerabiania animacji rysunkowych na CGI ale ciekawość mnie zżera i bilet już jest.Oczywiście na wersję z napisami, bo nie znoszę dubbingu, z zwłaszcza do "Króla Lwa" był fatalny i wiszą mi Tyńce i inne Zborowskie, ja muszę słuchać oryginału i koniec.

Odpowiedz

Do kina tak czy siak pójdę bo oryginał to najlepsze co Disney spłodził EVER - więc chętnie zobaczę, jak partolą legendę i przekonam się, że lepiej sięgnąć po raz kolejny po klasyczną animację - ale jeśli chodzi o CGI w nowej wersji to czar pryska jak zwierzaki zaczynają mówić. Fuj.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Cytat:oryginał to najlepsze co Disney spłodził EVER
Huh? ;)

Czekam z niecierpliwością na forumowe recki.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Naszła mnie taka myśl, że to jest właśnie rewolucja animacji o której marzył Zemeckis, tylko, że niepotrzebnie celował w ludzi, a nie zwierzęta. Dla mnie to niezbyt zachęcająca rewolucja, bo mam wrażenie, że oglądam Animal Planet w wersji z doczepionymi komputerowo twarzami pół zwierząt, pół ludzi.

Odpowiedz
https://www.facebook.com/DisneyFilmy/
Polski dubbing ujawniony. Fajnie że będzie Zborowski i Stuhrowie. Żmijewski też okej. Tylko nie wiem co tam robi Piela jako Pumba.

Odpowiedz
I tak jak się spodziewałem, już są pierwsze płacze, że jest inna obsada niż w roku 1994 :).

Odpowiedz
Z nową obsadą to przynajmniej dali coś nowego bo tak to byłaby kopia 1:1. Najbardziej wszystkich ten Tyniec boli. I tak by go nie było bo disney już kiedyś zmienił mu głos bo w centrali się nie podobał. To tak samo jak niektórych boli tyłe że w nowym Aladynie nie było Tyńca. On do Willa Smitha pasuje jak pięść do nosa.

Odpowiedz
Jak komuś będzie przeszkadzało to może sobie podmienić ściezki dźwiękowe na komputerze. To pewnie i tak będzie fabularna kopia 1:1 ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon