Oscary 2020
HAHA, w końcu coś śmiesznego :D Może przez to, że śmieszą mnie prawdziwe koty, ale tutaj dali radę jak zaczęli drapać :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ha, jestem fanbojem 1917, ale tego się akurat nie spodziewałem.

Odpowiedz
Ktoś ogląda na Canal+? Jak tak to napiszcie mi - czy ponownie jest w ich studiu taki sam festiwal cringe'u, co zwykle? Tak z ciekawości się pytam.

Odpowiedz
Ufff, nie Star Wars. Tak takie czasy nastały, że się cieszę jak Star Wars nie wygrywa. I chyba, aby mnie specjalnie wnerwić musieli wybrać tę okropną scenę z Palpatinem!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Gratuluję 1917!!!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(10-02-2020, 05:15)Kryst_007 napisał(a): Ktoś ogląda na Canal+? Jak tak to napiszcie mi - czy ponownie jest w ich studiu taki sam festiwal cringe'u, co zwykle? Tak z ciekawości się pytam.

Moment wieczoru to scena, w której rozmawiają o Oscarze dla Dern. Walkiewicz jako jedyny się nie zgadza z tą nagrodą i twierdzi, że taka postać będąca nieco przerysowana nie pasuje do postaci Drivera i ScarJo. Piotrowska na to "skąd ty mozesz wiedzieć, rozwodziłeś się kiedyś?", Walkiewicz na to, że "tak" :D

W studiu zapanowała trochę dziwna atmosfera. Niby śmiechy chichy, ale... :D

Odpowiedz
Uuuu, mocne, Michał.
Serio? Nie Joker z najbardziej ikonicznym make upem roku?
Ale plus za kult Ricka Bakera.

Odpowiedz
Wait... what?

Odpowiedz
(10-02-2020, 05:17)Pelivaron napisał(a):
(10-02-2020, 05:15)Kryst_007 napisał(a): Ktoś ogląda na Canal+? Jak tak to napiszcie mi - czy ponownie jest w ich studiu taki sam festiwal cringe'u, co zwykle? Tak z ciekawości się pytam.

Moment wieczoru to scena, w której rozmawiają o Oscarze dla Dern. Walkiewicz jako jedyny się nie zgadza z tą nagrodą i twierdzi, że taka postać będąca nieco przerysowana nie pasuje do postaci Drivera i ScarJo. Piotrowska na to "skąd ty mozesz wiedzieć, rozwodziłeś się kiedyś?", Walkiewicz na to, że "tak" :D

O rety, leżę! :D

A za make-up to dałbym Jokerowi!
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Wait... what?
To do mnie? Kazu Hiro dziękował Bakerowi w przemowie.

Odpowiedz
(10-02-2020, 05:17)Pelivaron napisał(a):

No, to się akurat w czterech ścianach tego studia udało :D

Odpowiedz
Chodziło mi raczej za nagrodę dla Bombshell. Filmu nie widziałem, ale z trailerów kojarzę tylko śmiesznie wyglądającą Kidman. Myślałem że Joker to pewniak.

Odpowiedz
W kategorii Bożego Ciała są 3 filmy, które dla mnie mogłyby wygrać spokojnie główną nagrodę - Boże Ciało, Parasite oraz Ból i blask (nie widziałem pozostałych). Byłem zaskoczony, że nowy Almodovar tak bardzo mi się podobał i smutno, że Banderas trafił na Drivera oraz Phoenixa. Uwielbiam ten film.

Parasite dostaje dla międzynarodowego. 1917 dostanie główną.

Odpowiedz
I tak być powinno.

Odpowiedz
No jakby Parasite nie wygrał za międzynarodowy, to z automatu nie ma szans na główną, skoro jest jedynym międzynarodowym w głównej kategorii :P

Odpowiedz
No dobra, Elton John to nadal klasa wyżej od wszystkich :)

Chociaż szkoda, że nie Egerton :)

Odpowiedz
"Parasite" - i prawidłowo! :)

Odpowiedz
(10-02-2020, 05:28)Grievous napisał(a): No jakby Parasite nie wygrał za międzynarodowy, to z automatu nie ma szans na główną, skoro jest jedynym międzynarodowym w głównej kategorii :P

Tak naprawdę przy nominowaniu jakiegoś filmu w obu kategoriach, kategoria międzynarodowa przestaje mieć sens :D Trzeba by nominować dwa międzynarodowe do głównej nagrody.

Odpowiedz
No na logikę nie ma sensu, oczywiście. Jednak koniec końców odbywają się niezależne głosowania, więc w teorii możliwe byłyby takie dziwne wyniki.
.

Odpowiedz
To teraz coś czuję, że może wygrać Hollywood jako film. Po pierwsze Hollywood lubi nagradzać siebie, a więc filmy o Hollywood i branży filmowej. Po drugie filmy wojenne nie wygrywają w głównych kategoriach. Chociaż mam nadzieję, że to się zmieni. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Hollywood ma za dużo przemocy wobec kobiet. Pamiętaj, #MeToo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon