03-02-2023, 17:40
|
ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
|
|
Nie wiem czy w obecnych czasach ktoś dałby siano na film, w którym na świecie zostali sami faceci i nagle pojawiają się dwie laski. Tzn, ktoś by dal, myślę że każdy wie kto by to był ale nie liczyłbym na dystrybucję gdzie indziej niż na kartach incognito w Chrome :)
I w dodatku obcięcie członka ukazuje się jako deformacje i tragedię, a nie wolność i swobodę.
03-02-2023, 19:45 (02-02-2023, 18:38)Corn napisał(a):Wiesz jak to jest z CGI: można stworzyć cuda, a można też pójść na łatwiznę i stworzyć jakieś sztuczne gówno po kosztach i obstawiam, że to raczej będzie druga opcja.(02-02-2023, 18:24)simek napisał(a):No teraz może zaprzęgnąć CGI do zrobienia scenografii i nadać miastu życie. W starszych filmach często towarzyszy uczucie teatru, bo musiano markować ręcznie albo budować całe ulice w studio.(02-02-2023, 14:09)Corn napisał(a): Chcesz mi powiedzieć, że przez 44 lata zmieniło się wszystko ale przez 42 lata nic się nie zmieniło? To wiele wyjaśnia…Tak. Przecież dla tego typu filmu: dziejącego się trochę w mieście i większość w jakiejś wiosce jedyną różnicą będzie kręcenie cyfrowo zamiast na taśmie. Obstawiam, że scenografie będą nawet gorsze niż cztery dekady temu. 07-02-2023, 13:45
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
07-02-2023, 14:00
BIALI? BIALI? NEGOWANIE BIAŁYCH BO NIE UMIEJOOOOM SKAKAĆ!
wyobrażacie sobie tytuł - czarni nie potrafią skakać? (ok akurat potrafią) albo żymianin nie potrafi skakać? fabryka snów zjada własny ogon, zamiast wymyślać nowe historie, ciekawe to odgrzewają kultowe filmy 07-02-2023, 20:31
Czarni nie potrafią pływać.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-02-2023, 20:57
No kto by się spodziewał xD
[twitter]https://twitter.com/Variety/status/1633728478750326784?t=UPG_fWrMTkwDWwDGIk4gcg&s=19[/twitter] 09-03-2023, 15:14
Eddie Redmayne w nowej odsłonie Szakala.
https://variety.com/2023/tv/news/eddie-redmayne-the-day-of-the-jackal-peacock-sky-1235560435/ Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan
23-03-2023, 09:01
Nie tylko Znachor. Netflix bierze się także za innego polskiego klasyka - Pana Samochodzika. W roli głównej Mateusz Janicki.
23-03-2023, 16:44
No. I już nie będzie harcerzy, tylko harcerki. Dobrze, że nie czarne.
The key of joy is disobedience.
23-03-2023, 18:35
Powstanie remake Vertigo Hitchocka, z Robertem Downeyem Jr. w roli głównej. Scenariusz napisze Steven Knight od Peaky Blinders. Ciekawe czy już pojawił się płacz w sieci że jak mogą takiego klasyka od Hitchocka remakować, bo przecież wcale najpopularniejsza wersja Scarface nie jest remakiem.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
24-03-2023, 09:38
Pojawił się i to nawet w wątku o gorących wieściach ;)
Nie jestem za i wkurza mnie kolejne rimejkowanie Hitchcocka, choć dam szansę jeśli za kamerą będzie ktoś z głową na karku. Proponowałbym Finchera. 24-03-2023, 11:28 (24-03-2023, 09:38)Ted napisał(a): Powstanie remake Vertigo Hitchocka, z Robertem Downeyem Jr. w roli głównej. Scenariusz napisze Steven Knight od Peaky Blinders. Ciekawe czy już pojawił się płacz w sieci że jak mogą takiego klasyka od Hitchocka remakować, bo przecież wcale najpopularniejsza wersja Scarface nie jest remakiem. Argument przy "Scarface" akurat jest totalnie z dupy. Różnica 50 lat, gdzie stara wersja była archaiczna i czarno-biała. Teraz mieli przecież robić (robią?) nową wersję. Minęło ponad 40 lat ale nowsza wcale się nie zestarzała. Jeśli w czymś to nie w takim stopniu. A z drugiej strony masz filmy typu "Ben Hur", gdzie filmy 50 lat młodsze wypadają gorzej od oryginału.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-03-2023, 11:49 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |