Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
Portal przeszedniety. :) Zaskakujaco dobra giera (poczatkowo watpilem, ze wciagne sie w te zrecznosciowo-logiczna zabawe), przy ktorej im dalej, tym fajniej (final najlepszy). Musze przyznac, ze bylo troche satysfakcji po ukonczeniu niektorych leveli. ;) No i motyw ze sztuczna inteligencja w deche pomyslalny i momentami naprawde zabawny. Nie podzielam wprawdzie zachwytow Gluta, niemniej, jako sie rzeklo, gralo sie dobrze. Tort dostalem, jest git. <ok>

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):No i motyw ze sztuczna inteligencja w deche pomyslalny i momentami naprawde zabawny.
Tylko momentami? Sztywniak! ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
No bo tylko momentami (nie liczac finalu), sie ten HALopodobny stwor odzywal. :)
(No, jeszcze te kurduplowate robiciki calkiem pocieszne byly).

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):No bo tylko momentami (nie liczac finalu), sie ten HALopodobny stwor odzywal. :)
Tylko momentami? Przecież GLaDOS gada jak najęta ;)

Odpowiedz
W ostatniej 'rundzie', w ktorej czmychamy roznymi kanalami i korytarzami, jezyk sie jej rzeczywiscie rozwiazuje, ale poza tym wcale tak duzo nie mowi (nie liczac oczywiscie od czasu do czasu rzucanych zwyczajnych informacyj), wiec skonczze juz pieprzyc, Negrin. :)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):nie liczac oczywiscie od czasu do czasu rzucanych zwyczajnych informacyj
Już kończę, ale Ty się za bardzo w te "zwyczajne" informacje nie wsłuchiwałeś, co? ;) Tutaj jest transkrypt wszystkiego, co mówi GLaDOS. Z wyjątkiem dosłownie kilku informacji wszystkie kwestie w "normalnej" części gry podszyte są mniej lub bardziej subtelnym humorem :) I to jest właśnie w tym wszystkim najfajniejsze. A teraz się zamknę :P

Odpowiedz
Potrzebuję pomocy, załatwiłem sobie z mało legalnego źródła gierkę Mercenaries 2 - Reloaded, wszystko hula, ale miałem problemy z instalacją. Ale ja nie o tym - kiedy włączam grę, w menu wszystko jest ok, jak przechodzę do "grania" to ekran mi lata tak dookoła jakbym myszką ruszał a postać ciągle strzela, wie ktoś o co chodzi?

Odpowiedz
dobra, mam pytanie odnośnie staroci
po przejściu całego GTA3, edycji podstawowej, zostaje mi jedno zadanie - ostatnia lokacja, część miasta z lotniskiem (tych nazw tyle, że nie pamiętam nawet), zleconko jest na telefon. Zadanie polega na przejechaniu w 2 minuty 20 dresów z jakiegoś gangu, którzy ubierają się na purpurowo i ponoć przynoszą wstyd. No to biorę i jeżdżę - tyle, że nic się nie dzieje, licznik stoi, czas upływa, ja jeżdżę dosłownie po wszystkich (to w razie jakbym miał daltonizm) i generalnie na końcu i tak mission failed. Czy to jakiś babol czy może aby spełnić to zadanie potrzeba coś jeszcze zrobić - nie wiem, jakiś specjalny samochód (choć próbowałem już kilku) czy coś? Szczerze powiem, że strasznie mnie to irytuje, bo fabuła gry odfajkowana i tylko to zadanko zostało i tak głupio. A kodów nie bardzo mam chęć używać.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie rozjeżdżaj ich, tylko załatw ich drive-by'em.
I want to belive.

Odpowiedz
aha, to wszystko jasne - szkoda tylko, że nie jest to wprost powiedziane, thx

Odpowiedz
No problemo :)
Snuffer, Twojego problemu nie rozwiąże co prawda, ale jestem ciekaw samej gry, więc jakby Ci się udało uruchomić wszystko pięknie to pochwal się wrażeniami :)
I want to belive.

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Potrzebuję pomocy, załatwiłem sobie z mało legalnego źródła gierkę Mercenaries 2 - Reloaded, wszystko hula, ale miałem problemy z instalacją. Ale ja nie o tym - kiedy włączam grę, w menu wszystko jest ok, jak przechodzę do "grania" to ekran mi lata tak dookoła jakbym myszką ruszał a postać ciągle strzela, wie ktoś o co chodzi?

Takie efekty wywoluja zwykle wadliwe cracki. Z tego co wiem, z pirackim Godfatherem na poczatku tez byl taki problem. Ale to nie miejsce na takie dyskusje, zgin, przepadnij, piracie. :P

Odpowiedz
Okej, to już wiem gdzie jest problem, dzięki bardzo, przynajmniej tyle :)

Odpowiedz
Mała prezentacja "Mortal Kombat vs. DC Universe" na przykładzie Jokera oraz prezentacja jego fatality.
http://www.gametrailers.com/player/38955.html
Jak dla mnie to wciąż zalatuje kandydatem do kuriozum roku w świecie gier...

Odpowiedz
Fatality niezłe, ale to wciąż wygląda jak groch z kapustą. Przy nowym Street Fighterze wręcz trąci myszką.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No Fatalit o tyle spoko, że zachowuje ducha serii, a jednocześnie nie robi z Jokera nagle jakiegoś rozrywającego ludzi na strzępy maniaka. Ot, klasyczny headshoot z umiarkowaną dawką krwi.

Odpowiedz
Kretyński pomysł... dlatego tak świetny! :D

Nie ukrywam że chciałbym żeby były w takiej grze gwiazdki Disneya. Od jakiegoś czasu mam nieodpartą ochotę spuścić łomot niejakiej Miley Cyrus (yock!).

Odpowiedz
Nic nowego.

[Obrazek: celeb_screen006.jpg]

Odpowiedz
Czy ktoś wie czy polska wersja Fify pójdzie na instalce wersji zagranicznej?

A czy savy ze starszej Fify będą działały na nowszej? Chodzi mi tu głównie o turnieje?

Odpowiedz
Nie wie ktos, czy jest mozliwosc zaopatrzenia sie w gry z XBLA bez dostepu do netu z poziomu konsoli? Np. kupienia jakiejs kompilacji wydanej na plycie albo sciagniecia gry na PC i zgrania jej na plyte?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości