11-04-2009, 14:45
|
NOWE FORUM
|
|
a ja znowu wrócę do starej śpiewki: tu jest za ciemno. rozjaśniać monitora nie będę, bo a) kolory wyblakną, b) nie będę za każdym razem ściemniał po wyjściu z forum. poza tym ciemne barwy działają na mnie odpychająco i depresyjnie:) jakbym siedział na forum czcicieli diabła,, a nie forum filmowym:)
Mental napisał(a):jakbym siedział na forum czcicieli diabła,, a nie forum filmowym:)Mhm, bo jak wiadomo, ulubionymi kolorami czcicieli diabła są grafitowy i śliwkowy :D
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
11-04-2009, 14:47
Bardzo fajne logo! :) Pochwalić tego, ktory to wymyślił! :)
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/
http://www.babkafilmowa.blogspot.com/ 11-04-2009, 14:47 Donia Agata napisał(a):Bardzo fajne logo! :) Pochwalić tego, ktory to wymyślił! :)Logo zrobił D'mooN, a ja jestem rozczarowany, że wciąż nikt nie powiedział, że wygląda jak gołąb :P
11-04-2009, 14:48
niech ktoś zrobi tak jak mierzwiak pokazał na screenie:)
100x czytelniej, wygodniej i lepiej. 11-04-2009, 14:49
własnie, taką kolorystykę jak zapodał Mierzwiak, osiągam przy 80/100 jasności monitora, tylko że zwykle mam na 30, i wtedy odwzorowuje normalnie kolory, a na 80 wszystko wyblakłe jak na starej fotografii.
PS: logo "Odpowiedź" do wymiany :P
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 11-04-2009, 14:50
Niestety, mnie się z gołebiem ani ani nie skojarzyło. To profil Mentala, poznaję po nosie. :)
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/
http://www.babkafilmowa.blogspot.com/ 11-04-2009, 14:51
Jeśli mogę się wypowiedzieć:
-potwierdzam, że jest zbyt ciemno. Literki są co prawda szare, ale kontrastowość jest zbyt duża i męczy. Czcionka jest mała i w połączeniu z bardzo ciemnym tłem powoduje, że trzeba się starać, aby śledzić linię tekstu; -w związku z tym co napisałem wyżej powiększyłbym czcionkę (mam po prostu wrażenie, wyglądało to inaczej). -gdy teraz piszę odpowiedź wszsytko zlewa się ze sobą (tak jak to już zauważyli inni). Szare tło poszczególnych pól jest niemal tak ciemne jak separujące je ciemno-szare/czarne paski (tło tła). Uważam, że tak jak pokazano na screenie Mierzwiaka, byłoby o wiele lepiej. 11-04-2009, 14:52 Donia Agata napisał(a):To profil Mentala, poznaję po nosie. :) a skąd niby wiesz, jak wyglądam z profilu?:) ludzie, mierzwiak zapodał rozwiązanie problemu. czemu nikt go nie słucha?:) 11-04-2009, 14:52
bo admin ma zawsze racje :)
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 11-04-2009, 14:53
Zrobić głosowanie, jak demokracja to demokracja. Ja głosuję za czernią, bo jest bardziej wyrazista i zdecydowana.
A logo zostawić. Pasuje jak ulał do rozmów o o filmie, że o profilu tym męskim ( i nosie ), a forum jest wybitnie męskie, nie wspomne. :) 11-04-2009, 14:57 Mental napisał(a):ludzie, mierzwiak zapodał rozwiązanie problemu. czemu nikt go nieZakładasz, że administracja nic, tylko siedzi cały dzień wpatrzona w forum i wyczekuje, aż ktoś zaproponuje rozwiązanie, po czym wprowadza je w ciągu trzech minut? :> A samo rozwiązanie niezłe.
11-04-2009, 14:58 Cytat:Ja głosuję za czernią, bo jest bardziej wyrazista i zdecydowana. co? bardziej co? ja glosuje za ROZJAŚNIENIEM forum albo zabiorę wszystkie swoje teksty ze strony i wykasuje wszystkie posty, jakie napisałem:) 11-04-2009, 14:58
popieram rozwiązanie mierzwiaka. ludzie, za oknem tak jasno, a tu tak ciemno, no bez przesady :)
Aktualnie rządzi: ja
11-04-2009, 14:58
na oko to tag [u] nie bangla.
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 11-04-2009, 15:03 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL | srebrnik | 120 | 14,562 |
04-05-2025, 23:56 Ostatni post: Kryst_007 |
|
| Awaria mailingu forum | picek | 5 | 2,473 |
11-12-2017, 10:52 Ostatni post: Bibliomisiek |
|
| REGULAMIN FORUM KMF | desjudi | 0 | 129,838 |
26-04-2009, 17:16 Ostatni post: desjudi |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

![[Obrazek: forummbv.th.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/1376/forummbv.th.jpg)

![[Obrazek: forummbv2.th.jpg]](http://img89.imageshack.us/img89/3313/forummbv2.th.jpg)