NOWE FORUM
jaśniej, jaśniej, litości! 15 minut w tych ciemnościach a już boli mnie głowa.

Odpowiedz
Być może za 15 minut i mnie głowa zaboli. Mojego głosu nie bierzcie pod uwagę. W sumie jest mi wszystko jedno. czasy, gdy spedzałam tu więcej niż kwadrans odeszły hen, hen. Pozdrawiam i zyczę owocnej dyskusji. :)
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Kolejna, jeszcze prostsza wersja:
[Obrazek: forum2f.th.jpg]

Nie wymagam żeby poprawki wprowadzone zostały ot tak, tym bardziej że nie znam się na phpBB i nie wiem jak robi się coś takiego (ani jak bardzo jest to skomplikowane, bo może jest?), ale zamiast tylko krzyczeć "Za ciemno!" wolę zaproponować konkretne rozwiązanie :)

Odpowiedz
No! To co prezentuje Mierzwiak to jest właśnie czytelne forum, a nie dupa murzna. ;-)

Odpowiedz
forum w tonacji zaproponowanej przez mierzwiaka to dla mnie ideał. zero oczojebności, duża czytelność, surowość i nowoczesność. normalnie jak w filmach Michaela Manna:) można by tylko lekko wysycić kolory, żeby nie przypominały spranej szmaty.

Odpowiedz
Tylko niech przestanie wylogowywać ludzi.

Odpowiedz
Opcja wysylania prywatnych wiadomosci nie dziala.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wciąż za każdym razem trzeba się logować. Czy administracja mogłaby coś z tym zrobić??

Odpowiedz
U mnie problem z logowaniem zniknął. Jestem zalogowany nawet po restarcie przeglądarki.

Odpowiedz
Niestety za każdym razem jak odpalę forum z zakładki wylogowuje mnie.

Odpowiedz
Za zamknięcie krótkiej piłki i wpieprzenie jakiegoś nowego, łopatologicznie nazwanego WIELKIMI LITERAMI wątku, macie u mnie minus jak stąd do Plutona. Po co to zrobiliście? No po co? Może od razu zamknijmy np. temat o Terminatorze i otwórzmy nowy? Od teraz wszystkie tematy, czego przykładem jest ten, będą zapisywane WIELKIMI LITERAMI i nazywane tak prostolinijnie, żeby zrozumiał nawet pozbawiony mózgu orangutan?

Odpowiedz
U mnie mało, że ciągle autologowanie nie działa to czasem zdarza się, że mnie wyloguje. Cienko. Pomysł z zamknięciem krótkiej piłki też dziwny.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Niestety za każdym razem jak odpalę forum z zakładki wylogowuje mnie.
Zrobiłem nowego linka w zakładce, tuż po tym jak ostatnim razem się zalogowałem:

Kod:
http://forum-kmf.fc.pl/index.php?sid=a6eddd7a78c346d18cc33ee2abe942a5

Odpowiedz
Dzięki Mierzwiak, pomogło. Teraz odpalam z zakładek i nie wywala mnie.

Popieram Militarnego. Kuriozalny pomysł z tym tematem mini recenzje. Można było tamten temat zostawić. :mad:

Odpowiedz
Wszyscy narzekają na to nowe forum, a mnie się podoba. Lubię minimalizm. Czytelnie jest, elegancko. Żadnych problemów z widocznością nie stwierdzam.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Temat z mini-recenzjami został zamknięty z powodów technicznych (każdorazowa moderacja wymaga wczytania 6500 postów). Nowy ma obecnie identyczny tytuł, można w nim pisać, a stary został dla potomności.

Jakieś pytania?

Odpowiedz
jarod napisał(a):Wszyscy narzekają na to nowe forum, a mnie się podoba. Lubię minimalizm.

Wylumacz mi w jaki sposob obecny layout jest bardziej minimalistyczny od poprzedniego.

Odpowiedz
Cytat:Jakieś pytania?

Po przekroczeniu jakiej ilości postów tematy będą zamykane i zastępowane identycznymi? Bo skoro takiego kryterium użyliście, to trzeba zamknąć jeszcze kilka.

Odpowiedz
military napisał(a):Po przekroczeniu jakiej ilości postów tematy będą zamykane i zastępowane identycznymi?
Odpowiedniej.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Prywatne wiadomości działają, nie wiem czy Mental dostał tę którą mu wysłałem ale napisałem sam do siebie i doszła, tylko na górze strony mimo to pokazuje "Nie masz wiadomości".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon