nie podobają mi sie despotyczne ciągoty danusa:)
11-04-2009, 21:07
|
NOWE FORUM
|
simek napisał(a):Aha, po modernizacji forum nie będzie już postów-widm?Zgadłeś. Właśnie tak umiera tradycja.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
11-04-2009, 21:08
Dobra, więc co chcecie zrobić z działem 'zagadki'? Jest IMO zupełnie martwy i przez to zbędny i należy go usunąć. No chyba że ktoś jeszcze chce napisać kogo Akinator odgadł a kogo nie.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 11-04-2009, 21:24 Mental napisał(a):nie podobają mi sie despotyczne ciągoty danusa:)Dlaczego Mentalu? :twisted: 11-04-2009, 21:25 Glut napisał(a):Dobra, więc co chcecie zrobić z działem 'zagadki'? Jest IMO zupełnie martwy i przez to zbędny i należy go usunąć. No chyba że ktoś jeszcze chce napisać kogo Akinator odgadł a kogo nie.Ja bym usunął. :wink: 11-04-2009, 21:29 Danus napisał(a):Ja bym usunął.Zwłaszcza ze względu na tego Akinatora ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
11-04-2009, 21:34
O nein! Teraz forum jest takie szerokie, że muszę używać poziomego suwaka :/
[tzn samo forum ma dobrą szerokość, w sam raz na moją rozdziałkę, ale paski po bokach rozwalają stronę] 11-04-2009, 22:17 Mental napisał(a):Bez żartów. Przecież od razu widać, czyj to profil. Rodzinne podobieństwo z bicepsem samo rzuca się w oczy. :smile:Donia Agata napisał(a):To profil Mentala, poznaję po nosie. :)a skąd niby wiesz, jak wyglądam z profilu?:)
11-04-2009, 22:20
Nie ma mnie chwilę, wracam, a tu taka kupa! Co wyście narobili najlepszego :D Nie wiem kto dobierał kolory... ale są spieprzone na maxa. Wywalić te vistowe ciemne kolory, i przywrócić fiolet. Teraz skórka wygląda tak, jak by w połowie robiła ją jedna osoba, a drugą połowę robiła druga. Jak ma być czerń to czerń, jak fiolet to fiolet, zdecydujcie się ;)
11-04-2009, 22:25 simek napisał(a):U mnie w operze ten pasek co u Ciebie jest jasny u mnie jest ciemny.A u mnie ciągle jest taki sam pasek, jak na zdjeciu. Nie rusza mnie to szczególnie, bo i tak go nie używam, ale tak zgłaszam. Też mam Operę. Danus napisał(a):Jakaś mała ta bania :wink:No, to pasuje przecież. ;) 11-04-2009, 22:32
Marudzicie strasznie.
Forum ładniejsze, logo ładniejsze, wszystko sprawniejsze i ogólnie wypas :) 11-04-2009, 23:14
jaja sobie robicie? 9 stron tematu już powstało? jeez
ja krótko: brakuje mi fioletu, był zjadliwszy dla oczu, jak ta szarość, a do całej reszty trza się będzie przyzwyczaić i tyle - a na drugi raz to ja poproszę na meila uwagę, że będzie nowe forum, a tak zawału prawie co dostałem :evil:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 12-04-2009, 02:08
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale w nowej kolorystyce linki są identycznego koloru co zwykły tekst - więc łatwiej je przegapić niż zauważyć. Teoretycznie zawsze można napisać KLIKNIJ TUTAJ, niemniej osobny kolor byłby ok.
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
12-04-2009, 10:35
Artemis, wspomnij o tym w kilku jeszcze tematach.
Może wtedy ktoś zwróci uwagę. Duh... 12-04-2009, 11:06
Przebiłem się przez 9 stron tematu i zasadniczo mam dwie uwagi
1. Kolor linków nie różni się od tekstu. Wyróżnia się dopiero po najechaniu myszą. Może warto to zmienić? 2. Mimo wszystko apeluję o możliwość wyboru drugiej skóry, coś w stylu subsilver - ciemny tekst na jasnym tle. Nie wiem dlaczego osoby preferujące jasny styl mają być zmuszane do męczarni z ciemnym stylem w imię jakiejś chorej ideologii w stylu "jak ci się nie podoba to niech się spodoba a jak nie to wypierdalaj." Forum ma być funkcjonalne a nie spełniać kogoś wyimaginowane wyobrażenia. 3. Wyłączyłbym możliwość ignorowania tematów bo tylko zaśmieca listę tematów.
*** http://www.deusex.pl ***
12-04-2009, 11:46
Nowe forum to przykład, że lepsze może być wrogiem dobrego :)
Czemu przy każdych odwiedzinach muszę się od nowa logować? 12-04-2009, 14:23
No z tym to problemów już nie ma. Zaznaczasz "zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i z głowy.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
12-04-2009, 16:47
Oświeć mnie, gdzie to można zaznaczyć?
Bo ja przy okienku logowania widzę tylko zaznaczenie "zobacz posty bez odpowiedzi", a automatycznego logowania nigdzie nie mogę znaleźć. W profilu też nie. Chyba, że to pole, które można zaznaczyć przy danych do logowania, to jest właśnie to. Ale w taki razie nie działa. 12-04-2009, 19:30 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| FORUM KMF publikuje na FILM.ORG.PL | srebrnik | 120 | 14,558 |
04-05-2025, 23:56 Ostatni post: Kryst_007 |
|
| Awaria mailingu forum | picek | 5 | 2,472 |
11-12-2017, 10:52 Ostatni post: Bibliomisiek |
|
| REGULAMIN FORUM KMF | desjudi | 0 | 129,838 |
26-04-2009, 17:16 Ostatni post: desjudi |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |