Cytat:Przeciez to jest postac z gry a nie z Matrixa. Ow Albert Wesker zostal stworzony zanim postal film Matrix.Wiem bo grałem,i nie chodzi mi o postać jako bohater tylko o format w jakim zostal on ukazany w filmie oraz o sceny ktore wygladaja bardzo Marixowsko.
Cytat:Ciekawy pojedynek?- Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i mi akurat się podobał. A odnosnie 3 to jest najnudniejsza z cyklu i zdanie nie zmienie:)
W RE:Apocalypse?
o_O
Cytat:Nikt przy zdrowych zmysłach nie oczekuje po tych filmach filozoficznych rozważań, jedyne czego można oczekiwać to rozrywki, ale ta seria w jej dostarczaniu jest w najlepsztm wypadku średnia, chwilami sięgając dna (czwartą częśc autentycznie miałem ochotę wyłączyć w trakcie oglądania).To poczytaj posty w temacie i zobacz dlaczego większośc ludzi czepia sie tak mocno tej serii.Mi osobiscie podoba sie cały cykl ( nawet ta nieszczęsna 3 ) ale ja w przeciwieństwie co do niektorych forumowiczów nie wymagam by Alice cytowała Platona czy Kartezjusza lub zeby Nemesis chodzil w garniaku od Prady;)
24-07-2011, 21:03