Naczytałem się ostatnio rozmaitych newsów filmowych - bliższych i dalszych - aż mi spuchło pod sufitem i znalazłem info o planach nakręcenia ponownie "Evil Dead". Oczywiście, zgodnie z ostatnią modą, nie będzie to kalka oryginału, ale coś nowego (cokolwiek).
Nie chce mi się szukać linka, może tutaj ktoś pisał, w każdy razie Bruce ma wystąpić w epizodycznej rólce. Tyle.
Ponadto, jakiś Brazylijczyk chce nakręcić ponownie "Robocopa", co znaczy mniej więcej, że mu kompletnie zlasowało synapsy - ktokolwiek to w ogóle jest. Jak wieści niosą, ma być to wersja z głębszym wskazaniem na kontekst społeczny i psychologiczny bohatera (wtf?)
Tak jakby w oryginale pominięto wewnętrzne życie policjanta przed i po.
Nie chce mi się szukać linka, może tutaj ktoś pisał, w każdy razie Bruce ma wystąpić w epizodycznej rólce. Tyle.
Ponadto, jakiś Brazylijczyk chce nakręcić ponownie "Robocopa", co znaczy mniej więcej, że mu kompletnie zlasowało synapsy - ktokolwiek to w ogóle jest. Jak wieści niosą, ma być to wersja z głębszym wskazaniem na kontekst społeczny i psychologiczny bohatera (wtf?)
Tak jakby w oryginale pominięto wewnętrzne życie policjanta przed i po.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.
30-09-2011, 22:26