Wiesz, Rinzler, zawsze istnieje nadzieja, że seria poprawi poziom. Ja spasowałem po trzeciej części. Jedynka jest całkiem zjadliwa, ale dwójka to jakieś totalne nieporozumienie. Efekciarski rzyg, a przy tym nudny i w gruncie rzeczy mający cholernie mało wspólnego z grą. Trójka to jeszcze większy shit. Miejscami można się nawet uśmiechnąć pod nosem widząc drewniane aktorstwo i przebajerowane sceny walki z zombiakami (lol), ale przez większą część seansu czuje się zażenowanie. Z czwórki widziałem tylko jedną scenę walki, więc nie oceniam filmu. Co nie powstrzyma mnie przed stwierdzeniem, że rzeczony pojedynek Redfieldowej z jakimś mutantem z siekierą (?) zostałby lepiej nakręcony przez moją starą (z góry przepraszam za podpierdolenie fajnego tekstu komuś z forum. Spodziewam się pozwu za kradzież własności intelektualnej).
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
25-01-2012, 23:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012, 01:33 przez Wawrzyniec.)