Cytat:Z drugiej jednak strony nie wiem czego Wy oczekujecie po takiej siekance: ze dostanie Oscara? ;)My brain is full fuck. Serio, nie mam bladego pojęcia jaką logiką się w tym momencie kierujesz:) Kurde, Twoje czepianie się absolutnie każdego posta w tym temacie jest już nudne po prostu. Dlaczego tak Cię boli to, że ktoś uważa te filmy za rzygi?
Fakt, że Anielski nie mógł obejrzeć dwóch poprzednich filmów, bo wymiękał, chyba dobitnie świadczy o ich poziomie i też nie wiem, czemu niby na siłę miałby się z nimi męczyć jeszcze. Powinien mieć nadzieję, że gdzieś wśród tych 90 min dziadostwa trafi się jedna dobra scena?
Zresztą wracając znowu do twojego argumentu "czego się spodziewacie" - spodziewałem się klimatycznego horroru, z domieszką akcji, z fajnymi bohaterami i prostą (prostacką :P) ale ciekawą fabułą. O ile pierwszy Resident jako tako spełniał te wymagania, tak reszta nawet się do nich nie zbliżyła. Te filmy są złe jakkolwiek by na nie nie patrzeć. Konwencja, ani gatunek nie mają tu nic do rzeczy. I każdy to powtarza w co drugim poście, a Ty za każdym razem wyskakujesz z tym samym.
Prosisz innych o wyluzowanie - wyluzuj sam najpierw:)
25-01-2012, 23:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012, 00:23 przez Khet.)