Anielski, o ile w przypadku mowy o dobrej kampanii T3 zgodzę się z Tobą w 100 a nawet w 200% ale jeśli chodzi o Apokalipsę, czyExtinction to gdzie tu szukać promocji? Spot na Youtube i parę plakatów trudno nazwać kampanią reklamową:)
Chodzi mi o to że wsiedliście na tego Rezydenta jakby gorszych filmów nie było:) i skoro Wy możecie po nim jechać, to ja mogę go bronić.
Anielski trailer to trailer, sam pamiętam jak po zapowiedziach Transów, czy Latarni ludzie na forum sikali po nogach że takie zajebiste. Co było potem? A tylko: gówno i rzyg;) Jak obejrzysz Retribution i przeżyjesz to pogadamy:D:D
Chodzi mi o to że wsiedliście na tego Rezydenta jakby gorszych filmów nie było:) i skoro Wy możecie po nim jechać, to ja mogę go bronić.
Cytat:każdy tutaj zwraca uwagę na trailer piątkiKurcze patrz jakoś nikt tego wcześniej nie podkreślił.
Anielski trailer to trailer, sam pamiętam jak po zapowiedziach Transów, czy Latarni ludzie na forum sikali po nogach że takie zajebiste. Co było potem? A tylko: gówno i rzyg;) Jak obejrzysz Retribution i przeżyjesz to pogadamy:D:D
26-01-2012, 11:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012, 12:36 przez Rinzler.)