Cytat:Pokaż mi inny film rozrywkowy w ostatnich latach gorszy niż Afterlife- choćby Skyline :)
Cytat:Zwrócił Ci na to uwagę bodajże wujo444- czyli wujo444 to każdy vel wszyscy?
Cytat:Ty nie bronisz tych filmów, tylko się ośmieszasz - sorka, ale taka prawdaOśmieszam się bo lubię oglądać filmy z tej serii? Wybacz Anielski, Ty z zamiłowaniem dewianta oglądasz bajki w których bohaterkami są lale o wielkich cycach i jeszcze większych oczach, ubrane w kuse spódniczki i podkolanówki, a ja jakoś nie prawię Ci morałów odnośnie gustu. Szanuje Twoje zainteresowania i nigdy nie przeczytałeś z mojej strony złego słowa. Nie interesuje mnie anime, wiec nie wchodzę do tego działu na forum tylko po to żeby napisać: Dżizas ale to gówno i rzyg, jak pełnoletni facet może to oglądać?
Cytat:Mnie najbardziej wpienia to, że takie gówniane filmy mają olbrzymią kampanię promocyjną, są u nas dystrybuowane jak największe kinowe hity, a o wiele lepsze tytuły albo w ogóle nie są sprowadzane, albo mają premierę rok po światowej. Pomijam już fakt, że Residenty są potem koronnym argumentem dla przeciwników wszelkich gradaptacji i dosłownie gwałcą wizerunek samych gierKampania promocyjna Residentów w Polsce była ograniczona do minimum. Co innego w USA tu się z Tobą zgadzam. Odnośnie "gradaptacji" to jeżeli grałeś w RE i oglądałeś film to zobaczysz że zbyt wiele wspólnego nie mają.
Cytat:w trailerze reklamowało się nazwiskiem Camerona (!) i w dodatku wstrzeliło się w taki okres, gdzie ludzie nie mieli jeszcze dość oczojebnego 3D.Identycznie było w trailerze i na plakatach Skyline, szumnie zapowiadany film twórców efektów specjalnych do takich obrazów jak: "Avatar", "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona", czy "Iron Man 2" i w czym to pomogło? Szit to szit. A mimo sporej kampanii kasy wiele nie zarobił:)
26-01-2012, 13:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012, 13:45 przez Rinzler.)