Cytat:jako jedyny przeżyłprzezył? mówimy o tym samym filmie?
Cytat:widać był mądrzejszy od pozostałychPo prostu to zj***li i tyle, nie zniżaj się do poziomu Andersona z takimi wyjaśnieniami :lol:
Cytat:Helikopter to wpadka montażowa20 minutowy cykl rozwojowy?
5 metrowy ogon?
tarcza z głowy obcego (widac była przystosowana do tych celów)
predatorzy-debile którzy choć mogą bez trudu sprawdzić czy z ciałem wszystko ok ale wnoszą je beztrosko na statek i zostawiają niepilnowane
to również wpadki montażowe?
W tym filmie zaczynają mnie irytować nawet rzeczy, na które w komiksie przymykałem oko, jak chocby to, że Preddy robi sobie na czole znak kwasem przyciskając do czachy palec obcego, podczas gdy w Alienie taki sam kwas choć raczej w mniejszej ilości przeżarł kilka pokładów statku. W ten sposób powinien sobie zrobić z głowy wydmuszkę 8)
Dalej maska Predatora moim zdaniem powinna go jednak ochronić (przynajmniej częsciowo) przed headbitem, ale gdzie tam, pewnie była z papieru, obcy nawet nie zauważył różnicy...
Również sposób walki predatorów był tu jakiś lewy, zachowywali się jak goście z wrestlemanii :?
W sumie to chyba jedynym plusem tego filmu jest to, że można z niego zrobić kilka fajnych screenów :lol:
Tego filmu po prostu nie wypada bronić, można co najwyżej wyłączyć mózg i popatrzeć przez półtora godziny na ten niedorobiony twór (choć mi to przychodzi ze sporym trudem), szkoda, że nawet efektownych scen w nim za wiele nie ma (jedna konkretna walka obcego z predatorami i jeszcze z takim wynikiem ? WTF?)
09-04-2007, 00:13