(25-09-2013, 20:13)Huntersky napisał(a): Coulson to pewnie jakiś obdarzony jego wspomnieniami Life Model Decoy (...)
Równie dobrze może się okazać, że Coulson tak naprawdę nigdy nie był człowiekiem, a jedynie eksperymentem S.H.I.E.L.D. z sztuczną inteligencją lub czymś takim, wiecie taki projekt C.O.U.L.S.O.N.
Pilot jak dla mnie średni, ale z jakimś tam potencjałem. Może się rozkręci w następnych dwóch epizodach, chociaż proceduralna forma serialu mnie nie przekonuje. Trochę za dużo humoru, wpakowanego praktycznie w każdą scenę, no i oczywiście sam pilot był za krótki aby zaprezentować coś ciekawszego i bardziej angażującego.
Ogólnie to mam wrażenie, że wyszła z tego bardziej, taka produkcja dla nastolatków. Trochę dziwne biorąc pod uwagę, że to serial o agentach, tajnej, pozarządowej organizacji, która ma strzec świata przed złem... A tu wszyscy tacy, piękni, młodzi i kompletnie wyyyyyyyyyyyyyyluuuzowani jak w przedszkolu/podstawówce. Nie tak to sobie wyobrażałem.
W pewnych kwestiach przypomina połączenie "Heroes" i "Fringe", jednak daleko odstaje od nich poziomem (przynajmniej porównując piloty tych 3 produkcji, bo w "Heroes" im dalej w las tym było gorzej).
Pilot oceniam na 5/10
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
26-09-2013, 18:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2013, 18:59 przez zombie001.)